USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ersun Yanal'dan Şehitkamil'e tam not

Şehitkamil’de Futbola Dair Her Şey adlı söyleşiye katılmak üzere Gaziantep’e gelen başarılı teknik adam Ersun Yanal, Şehitkamil Belediyesinin spor alanında yaptığı çalışmalara tam not verdi.

Ersun Yanal'dan Şehitkamil'e tam not
21-04-2018 19:35
Google News

Şehitkamil’de Futbola Dair Her Şey adlı söyleşiye katılmak üzere Gaziantep’e gelen başarılı teknik adam Ersun Yanal, Şehitkamil Belediyesinin spor alanında yaptığı çalışmalara tam not verdi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte spor alanında yapılan çalışmaları uygulama alanlarında inceleyen tecrübeli teknik adam,  faaliyetlerden övgü ile söz etti. 

Türk futboluna dair her şeyi konuşmak üzere Gaziantep’te bulunan deneyimli teknik adam Ersun Yanal, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte Şehitkamil Belediyesinin spor alanın gerçekleştirdiği faaliyetleri çalışma sahalarında inceledi. Gençlik Kampı,  Alleben Yüzme Havuzları ve Futbol Sahalarında sporcu gruplarını ziyaret eden ve spor okulu faaliyetleri ve katılımcı sayıları ile ilgi bilgiler alan Yanal, Şehitkamil Belediyesinin gerek tesisleşme gerek spor eğitimi adına sürdürülebilir spor projelerini hayat geçirmiş olmasında dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

GENÇLİK VE SPOR ALANINDA YAPILAN YATIRIMLAR BENİ ÇOK MUTLU ETTİ

Türk futbolunun yetiştirdiği önemli teknik adamlardan Ersun Yanal, Şehitkamil Belediyesinin spor alanında hizmet veren tesislerine yaptığı ziyaretlerin ardından yaptığı değerlendirmede Şehitkamil Belediyesinin gençlik ve spor alanında yapmış olduğu büyük yatırımların kendisini çok mutlu ettiğini ifade etti. Yanal, açıklamasında şunları söyledi:

“ Gaziantep’te  Şehitkamil Belediyesinin misafiri  olmaktan dolayı çok mutluyum. Bir diğer mutluluk nedenim ise belediyemizin gençlik ve spor alanında yapmış olduğu büyük yatırımlar. Spor alanında yürütülen bilgileri aldığımda meraklanmıştım, Sayın Belediye Başkanımız gerçekten bizleri şaşırtacak düzeyde projeleri hayata geçirmiş.  Farklı  branşlarda binlerce çocuğumuzun ve gencimizin spor faaliyetleri ilgileniyor olması çok değerli. Katıldığımız söyleşilerde yerel yönetimleri bu faaliyetleri yapılmasını öneriyordum. Bu gün Şehitkamil Belediyemizin çalışmalarını gördükten sonra tek önerim çalışmaların daha da artması yönünde olacak. Spor alanında yapılan çalışmalardan verim almak için dikey değil yatay bir büyüme gerekli. Skor amaçlı olmayan sonucunda toplumsal faydanın gözetildiği işler yapılmalı. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ’nu ve değerli ekibini gönülden tebrik ediyor. Bu örnek çalışmaların ülkemiz genelinde yaygınlaşmasını temenni ediyorum.” 

TÜM ÇABAMIZ ÇOCUKLARIMIZIN DAHA SAĞLIKLI VE MUTLU BÜYÜMELERİ İÇİN

Şehitkamil’de Ersun Yanal’la Futbola Dair Her Şey adlı söyleşi öncesinde açıklamalarda bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “ Türk futboluna büyük değerler katan, milli futbolcular yetiştiren, Avrupa’da ülkemizi temsil eden değerli hocamız Sayın Ersun Yanal’ı şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.  Kendileri sporcularımıza çok değerli bilgiler aktardılar.  Spor alanında yürüttüğümüz çalışmaları değerli hocamızla birlikte ziyaret ettik.  Tüm çabamız çocuklarımızın,  gençlerimizin daha sağlıklı ve mutlu bir şekilde yetişmeleri için. Bu konuda katkısı olan,  emek veren tüm hocalarımıza yürekten teşekkür ediyorum.  Değerli hocamıza bizleri onurlandırdığı için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.”  İfadelerini kullandı.

Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi Tesislerine gerçekleştirilen ziyaret esnasında Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu,  Türk sporuna olan katkılarında dolayı tecrübeli teknik adam Ersun Yanal’a teşekkür plaketi ve 27 numaralı Şehitkamil Belediye Spor Kulübü forması armağan etti.  

Editör: Turgut Bozgeyik

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü