?>

Şehitkamil'den Kurbanlık Kesim Merkezi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Kurbanlık ve Adaklık Kesim Merkezi’nin alanında incelemede bulundu.

Yerel - 3 yıl önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Kurbanlık ve Adaklık Kesim Merkezi’nin alanında incelemede bulundu. Merkezin kısa sürede hizmet vermeye başlayacağını bildiren Başkan Fadıloğlu, “Mülkiyeti aslında ekonomik olarak değerlendirilseydi belediye bütçesine katkı sağlayacaktı ama millete hizmet, bizim için çok daha değerli. Bundan sonraki süreçte inşallah daha rahat şartlarda insanlarımız adaklıklarını ve kurbanlığını kesebilecek bu mekana kavuşmuş olacak” dedi.

Vatandaşın talep ve ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlar yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Aydınlar Mahallesi sınırları içerisinde yapımı devam eden Şehitkamil Kurbanlık ve Adaklık Kesim Merkezi’nin yapıldığı alanda incelemede bulundu. Toplam 9 bin 587 metrekare arsa üzerine inşa edilen merkez içerisinde; 2 bin 100 metrekare kapalı alan, 9 adet 80 metrekare büyüklüğünde küçükbaş hayvan kesim yeri, 2 adet 160 metrekare büyüklüğünde büyükbaş hayvan kesim yeri, her kesim yerine ait hayvan bekleme alanı, kurbanlık ve adaklık sahiplerinin bekleme alanı, otopark ve zabıta noktası bulunacak. Merkezi en kısa sürede tamamlamayı planladıklarını belirten Başkan Rıdvan Fadıloğlu, kurbanlık ve adaklık kesiminde daha önceden yaşanan sıkıntıların artık ortadan kalkacağını ifade etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, incelemelerini Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları Murat Özgüler ve Serkan Özatıcı ile birlikte gerçekleştirdi.

EN YAKIN SÜREDE HİZMETE GİRECEK

Alanda yaptığı incelemelerin ardından açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şunları kaydetti:

“Şehitkamil Kurbanlık ve Adaklık Kesim Merkezi, en yakın sürede hizmete girecek. Burası şehrin her noktasından rahat ulaşılabilecek şekilde, otogarın karşısında, kavşak noktasında bir yer. Mülkiyeti aslında ekonomik olarak değerlendirilseydi belediye bütçesine katkı sağlayacaktı ama millete hizmet, bizim için çok daha değerli. Bu noktada hem belediyenin değişik birimlerinin hizmet üniteleri buraya getirilecek, diğer taraftan da vatandaşlarımızın hem Kurban Bayramı’nda hem de kurbanın dışında rahatlıkla gelip hijyen şartlarında, soğuk hava deposuyla birlikte atıklarının etrafı kirletmeyeceği bir şekilde kurbanlarını, adaklıklarını kestirebilecekleri bir alan olacak. Vatandaşlarımız, etlerini isterlerse kendileri alıp götürebilecek, isterlerse de Gıda Bankamız aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere tarafımızdan dağıttırabilecek. Vatandaşlarımız, bu konuda daha önce çekmiş olduğu sıkıntılardan kurtulacak. Bunun yanı sıra şehrin içerisindeki negatif görüntüler de ortadan kalkmış olacak. Burada aynı zamanda sektörün içerisinde vatandaşlarımızın hem atını hem yolunu almamak açısından onlara öncelikle hizmet üretebilecek noktayı sunuyoruz. Bundan sonraki süreçte inşallah daha rahat şartlarda insanlarımız, adaklıklarını ve kurbanlıklarını kesebilecek bu mekana kavuşmuş olacak. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.”

Haftanın Öne Çıkanları

Doç. Dr. İnanç Medical Park Gaziantep’te!

2021-05-25 16:25 - Sağlık

Gaziantepli iş insanı Mesut İşsever vefat etti!

2021-05-25 14:47 - Yerel

Peker'in 'Defne' tweetinin ardından flaş açıklama...

2021-05-26 20:45 - Gündem

Sedat Peker bugün için saat verdi!

2021-05-25 14:03 - Gündem

Yavaş'a iftira atana 'çocuk pornosu' cezası...

2021-05-28 19:53 - Gündem

Sedat Peker beklenen videoyu paylaştı!..

2021-05-25 18:28 - Gündem

Erdoğan’dan Akşener'e: Daha neler olacak neler...

2021-05-26 18:00 - Siyaset

Sadık Soylu: Beni yem yaptılar...

2021-05-23 18:38 - Gündem

Gülsan Holding’in İSO 500 gururu...

2021-05-27 10:57 - Ekonomi

Sedat Peker, 8. videonun tarihini duyurdu...

2021-05-24 22:39 - Gündem

İlgili Haberler

Yığınlı Mahallesi de yeni arazi yollarına kavuştu

10:18 - Yerel

Bakan Yumaklı, Gaziantep Büyükşehir'i örnek gösterdi

08:16 - Yerel

Erdemoğlu Holding'in eserlerine toplu açılış

09:09 - Yerel

GAİB, Sektör Paydaşları Toplantısına ev sahipliği yaptı

08:57 - Yerel

Haydi Ekmek Fabrikası, Bakan Yumaklı’nın katılımıyla açıldı

20:02 - Yerel

Günün Manşetleri

Dışişleri'nden ABD'nin 'GKRY' kararına tepki: 'Söz konusu vahim hata...

01:09 - Gündem

31'inci Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu

00:39 - Gündem

Nasrallah'ın öldürülmesi Bağdat'ta protesto ediliyor: ABD Büyükelçiliği önünde gerilim!

00:08 - Gündem

New York Belediye Başkanı Eric Adams'a Türkiye ile ilgili hangi konularda suçlamalar yöneltiliy

23:39 - Gündem

İbrahim Hatipoğlu: 'Çok kolay penaltı veriliyor'

23:09 - Gündem