?>

2025 Yılı Yatırım Programı’nda Gaziantep'ten 65 proje

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı 2025 Yılı Yatırım Programı’nda, kentin kalkınmasını hedefleyen 65 önemli proje ile yer aldı.

Yerel - 2 ay önce

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı 2025 Yılı Yatırım Programı’nda, kentin kalkınmasını hedefleyen 65 önemli proje ile yer aldı. Resmi Gazete’de yayımlanan programa göre, sağlık, ulaşım, tarım, sanayi, kültür, turizm, enerji, teknoloji ve kentsel dönüşüm gibi birçok alanda Gaziantep’in ihtiyaçlarına yönelik projeler hayata geçirilecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, program kapsamında yer alan projelerin duyurusunu sosyal medya hesabından yaptı. Başkan Şahin açıklamasında, “Gazi şehrimize taş üstüne taş koyma gayesiyle çalışan, gayret sarf eden değerli milletvekillerimiz başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Düşün, Uygula, Neticelendir’ sözünü rehber alarak, bu güzel şehre yakışır projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

GAZİANTEP’E DEĞER KATACAK PROJELER

Program kapsamında Gaziantep’te farklı sektörlerde hayata geçirilecek projelerin detayları da Resmi Gazete’de açıklandı. Sağlık alanında yeni hastane yatırımları, ulaşımda hızlı tren hatları ve yol iyileştirme çalışmaları, tarımda modern sulama sistemleri gibi birçok projeye yer verildi. Ayrıca, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı kültürel ve kentsel dönüşüm projelerinin de program kapsamına alındığı belirtildi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ

Başkan Fatma Şahin’in açıklamaları, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü. Vatandaşlar, şehrin kalkınmasına yönelik adımlardan duydukları memnuniyeti dile getirirken, yatırım programında yer alan projelerin hayata geçmesinin Gaziantep için olumlu etkilerinden bahsetti.

Gaziantep için bir dönüm noktası olarak görülen bu projelerin, kentin ekonomik ve sosyal hayatına önemli katkılar sağlaması bekleniyor. 

Haftanın Öne Çıkanları

Trabzonspor'da ayrılık: Enis Bardhi

2025-01-15 00:00 - Spor

Bir oyuncu daha ‘Ayşe Barım’ sessizliğini bozdu

2025-01-13 00:39 - Magazin

Menzil'de mülk kavgası,taşlı sopalı birbirlerine girdiler!

2025-01-14 17:08 - Gündem

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat tutuklandı

2025-01-16 19:38 - Gündem

Karşıyaka, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde elendi

2025-01-16 00:08 - Spor

Yola reflektör koyarken yolcu otobüsü çarptı! İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci ö

2025-01-12 00:39 - Asayiş

Mardin'de silahlı kavga: 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti

2025-01-17 01:39 - Asayiş

250 yıllık süre doldu... Naci Görür'den iki kent için korkutan uyarı!

2025-01-11 17:38 - Gündem

İmamoğlu'ndan hodri meydan: Onayın cezamı milleti rahat bırakın!

2025-01-15 19:09 - Siyaset

HTŞ’li bakanlar Ankara’da: Fidan ve Şeybani’den ortak basın açıklaması

2025-01-15 21:38 - Gündem

İlgili Haberler

Büyükşehir'den amatör spora 10 milyon TL’lik destek

00:00 - Yerel

Şehitkamil Belediyesi Ramazan Sokağı ilgi görüyor

00:00 - Yerel

Şahinbey Belediyesi Ramazan Sokağı yoğun ilgi görüyor

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan, İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy mesajı

00:14 - Yerel

Dr. Sermet Kileci'den 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

00:09 - Yerel

Günün Manşetleri

Cumhur İttifakı'nda 'İmralı' ayrımı: 'Ortaklarımızın abdestinden şüphemiz yok am

02:38 - Siyaset

İmamoğlu iftarını itfaiyecilerle açtı: ‘En mühim zamanlardan bir tanesini yaşıyoruz’

02:09 - Gündem

Siber Güvenlik Kanunu kabul edildi: Yasa neden tartışılıyor, hangi yeni düzenlemeleri içeriyor?

01:38 - Gündem

Samandağ Suriye’deki Aleviler için alanlara çıktı: ‘Suriye’de katliamı durdurun’

01:08 - Gündem

ABD ile AB arasında kriz derinleşiyor: Ticaret savaşına hazırız

20:09 - Dünya