?>

24 saat doldu, MHP'den Ferdi Tayfur'lu video geldi!

Bahçeli'nin, Filistin'de 24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa Türkiye'nin devreye girmesi gerektiğini söylediği açıklama sonrası MHP'nin hesabından Ferdi Tayfur'lu Filistin videosu paylaşıldı.

Siyaset - 1 yıl önce

Bahçeli'nin, Filistin'de 24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa Türkiye'nin devreye girmesi gerektiğini söylediği açıklama sonrası MHP'nin hesabından Ferdi Tayfur'lu Filistin videosu paylaşıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İsrail-Hamas çatışmalarına ilişkin 24 saat vererek yaptığı açıklamanın üzerinden 24 saatten fazla bir zaman geçti.

Partinin resmi Twitter hesabından, Gazze'ye saldırı görüntüleri paylaşılarak bir paylaşım yapıldı. MHP lideri Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı açıklamalarının yer aldığı videoda, Ferdi Tayfur'un 'Acılar' şarkısı kullanıldı.

Ne olmuştu?

Bahçeli önceki gün yaptığı paylaşımda,"Milliyetçi Hareket Partisi olarak çağrımız şudur: Eğer bugünden itibaren 24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa, saldırılar durmazsa, mazlumların üzerine bombalar bırakılmaya ısrarla devam ederse, milletimle açık açık paylaşıyorum ki, Türkiye süratle devreye girmeli, tarihi, insani ve inanç sorumluluğunun gereği her neyse yapmalıdır. Gazze’yi koruma ve kollama misyonunu üstlenmek bize ecdadımızın mirasıdır" demişti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye destek vererek, "Sayın Devlet Bahçeli’ye Filistin konusunda gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Tarihimizin, inancımızın ve insanlığımızın gereği olan çağrısını destekliyorum" demişti. 

Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise, "Atılan her adımı ve yapılan her çağrıyı desteklediğimiz gibi Devlet Bahçeli’nin Gazze ve Filistinli kardeşlerimiz için dile getirdiği ifadeleri de takdirle karşılıyor, destekliyorum" ifadelerini kullanmıştı. 

Haftanın Öne Çıkanları

Şehitkamil asfaltlama çalışması yaptı

2023-10-23 15:55 - Yerel

Gaziantep Kalesi’ne Filistin bayrağı asılmasına tepki yağdı!

2023-10-22 12:40 - Gündem

Fenerbahçe stadında 'Engin Polat' reklamı

2023-10-22 22:01 - Gündem

Dilan Polat dosyası kapatılmaya çalışılıyor iddiası

2023-10-19 10:51 - Magazin

Milli eğitim müdüründen Menzil'e bağlılık yemini!

2023-10-21 21:44 - Gündem

Adnan Oktar, 10 yıl önce İsrail’e akıl vermiş!

2023-10-22 08:56 - Gündem

Menzil şeyhinin lüks aracına gül atan kamu görevlisi!

2023-10-17 12:44 - Gündem

Şaibeli işlem 657 milyon liraya ulaştı!

2023-10-20 14:21 - Gündem

Metin Akpınar'ın bir de oğlu var iddiası

2023-10-17 09:21 - Magazin

Sinan Ateş suikastında bir komiser gözaltına alındı!

2023-10-19 19:51 - Gündem

İlgili Haberler

Adalar Belediye Başkanı Akpolat, İmamoğlu'nun bayram mesajını Marmaray’da yolcular ile paylaştı

01:39 - Siyaset

Organizatörün paylaşımları ortaya çıkmıştı: Kalben'den Muse'a 'boykot' çağrısı!

01:38 - Siyaset

CHP'li Bağcıoğlu'ndan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na 'fotoğraf' tepkisi

00:39 - Siyaset

'Boykot' çağrıları... Trevor Noah'ın gösterisi iptal edildi

00:38 - Siyaset

27 yıl önce Erdoğan için Saraçhane’deydi! Oğlu ‘İmamoğlu’ protestolarında tutuklandı

22:39 - Siyaset

Günün Manşetleri

Adalar Belediye Başkanı Akpolat, İmamoğlu'nun bayram mesajını Marmaray’da yolcular ile paylaştı

01:39 - Siyaset

Saraçhane’de 'özgürlük ve demokrasi şenliği' coşkuyla sürüyor

01:08 - Gündem

'Boykot' çağrıları... Trevor Noah'ın gösterisi iptal edildi

00:38 - Siyaset

Bursa’da kayıp olarak aranıyordu, parkta cansız bedeni bulundu

00:08 - Gündem

Ankara Keçiörengücü'nde Sedat Ağçay dönemi

23:39 - Gündem