?>

Ak Parti Gaziantep Teşkilatından anlamlı 8 Mart ziyareti

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Dilan Ensari Şahin, Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Karaca Ersöz ve il-ilçe yönetim kurulu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ni ziyaret etti.

Yerel - 1 ay önce

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Dilan Ensari Şahin, Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Karaca Ersöz ve il-ilçe yönetim kurulu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ni ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında, hastanede görev yapan sağlık çalışanlarıyla bir araya gelinerek onların özverili çalışmaları takdir edildi ve Dünya Kadınlar Günü kutlandı. Sağlık personeline çiçek ve çeşitli hediyeler takdim ederken, hastanede tedavi gören kadın hastalar ve hasta yakınları da unutulmadı. Ziyaret edilen kadınlara geçmiş olsun dilekleri iletilerek moral verildi ve günün anlam ve önemine binaen hediyeler sunuldu.

“KADINLARIMIZ, TOPLUMUMUZUN TEMEL DİREĞİDİR”

Ziyaret sırasında konuşan İl Başkanı Fedaioğlu, kadınların toplumun her alanında üstlendiği önemli rollerin altını çizerek, “Kadınlarımız, ailemizin ve toplumumuzun temel direğidir. Onların hayatın her alanında güçlü, eşit ve hak ettikleri konumda olmaları için büyük bir kararlılıkla çalışıyoruz. AK Parti olarak, kadın haklarının korunması ve kadın istihdamının artırılması konusunda bugüne kadar önemli adımlar attık, atmaya da devam edeceğiz. Bugün burada hem sağlık çalışanlarımızın hem de tedavi gören kadınlarımızın yanında olarak, onların yalnız olmadığını göstermek istedik” ifadelerini kullandı.

“EN BÜYÜK MUTLULUK KAYNAĞIMIZ”

İl Kadın Kolları Başkanı Dilan Ensari Şahin ise, “Kadınlar, hayatın her alanında emekleriyle, üretkenlikleriyle, fedakârlıklarıyla varlık gösteriyor. Biz de AK Parti Kadın Kolları olarak, onların hak ettikleri değeri görmesi için çalışıyoruz. Bugün sağlık çalışanlarımız, hasta ve hasta yakınlarımızla bir araya gelerek onların yanında olduğumuzu hissettirmek istedik. Onların yüzlerindeki tebessüm, bizim için en büyük mutluluk kaynağıdır” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Şahinbey Belediyesi iki zincir marketi kapattı!

2025-03-06 00:00 - Yerel

Voleybolda KFC Kadınlar 1. Ligi yarı final etabı Alanya'da başladı

2025-03-04 00:00 - Spor

Edip Akbayram hayatını kaybetti!

2025-03-02 20:08 - Gündem

Acun Ilıcalı ve Saadettin Saran hakkında iddianame

2025-03-04 21:47 - Gündem

ABD-Kanada arasında ticaret savaşı başladı: Trudeau, Trump'a rest çekti

2025-03-05 10:08 - Dünya

AXA Sigorta Kupa Voley Dörtlü Final programı belli oldu

2025-03-04 00:00 - Spor

Oba Makarna WEPs imzacısı oldu

2025-03-06 00:00 - Yerel

Hakkında gözaltı kararı verilen Dilan Polat: 'Yaşamak istemiyorum'

2025-03-02 02:39 - Gündem

Tekirdağ'da ucuz et ve kıyma izdihamı!

2025-03-07 19:21 - Gündem

Gaziantep Bilim Merkezi Türkiye’nin dört bir yanından öğrenci ağırladı

2025-03-04 00:00 - Yerel

İlgili Haberler

Yılmaz'dan, mahalle ziyaretleri

00:04 - Yerel

Şahinbey Belediyesi denetimlerini aralıksız sürdürüyor

00:03 - Yerel

Sanko Okulları Kız Yüzme Takımı bölge şampiyonu oldu

00:29 - Yerel

Büyükşehir’in umre programına yoğun ilgi

00:26 - Yerel

HKÜ'de “Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi İl Eylem Planı Hazırlık Çalıştayı”

00:58 - Yerel

Günün Manşetleri

Denizli'de dehşete düşüren olay... Çöp konteynerinde bebek cesedi bulundu!

08:39 - Gündem

Torba yasaya sert tepki: 'Devlet hafızası yok edildi'

07:09 - Siyaset

Süreyya’da Uçarsu akşamı

06:38 - Gündem

Tozkoparan’da 2022’de yıkılan binalar için ÇED süreci yeni başlatıldı: Önce yık, sonra bak

06:09 - Gündem

Orta Asya ülkelerinden 12 milyar Avro karşılığı ihanet

05:39 - Gündem