?>

Akşener: Evet katılmadık, var mı diyeceğiniz?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşuyor. Akşener, 'Fısıltı gazetesinde yayınlar başladı.

Siyaset - 6 yıl önce

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşuyor. Akşener, 'Fısıltı gazetesinde yayınlar başladı. Meral Akşener 19 Mayıs'ta Samsun'da dönen devlet törenine katılmadı. Evet katılmadık. Katılmadığımız o tören bir devlet töreni değil iktidar partisi ve iktidarının şovuydu. Türkiye Cumhuriyeti ibaresini devlet binalarından sökenleri, o cumhuriyetinin ilk adımındaki şovları tam bir riyadır' dedi.

Akşener'in konuşmasından satır başları:

Camiler yakılıyor, bu zulmü durdurmak Türk devletinin boynunun borcudur. Mazlum Türk diye sessiz kalanlar bu zulmün ortağı olurlar. Aziz milletim, biliyorsunuz pazar günü büyük Türk milletinin varlığına taarruz eden yedi düvele karşı ayağa kalkışının 100. yıl dönümüydü. Bugün vatanın her köşesinde bayrağımız dalgalanıyor, ezanımız okunuyorsa, bugün o koltuklarda oturabiliyorsa bunu istikbal sevdalılarına borçlu.

‘SAMSUN’DAKİ BİR DEVLET TÖRENİ DEĞİL, İKTİDAR PARTİSİNİN ŞOVUYDU’

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının çıktıkları yol Türk tarihinin dönüm noktalarından biri oldu. Bugün bayrağımız dalgalanıyor, ezanımız okunuyorsa bunu istiklal sevdalılarının mücadelesine borçluyuz. GİK toplantısı sonrası aziz milletimize bildirgemizi ilan ettik. Dedik ki, bu milleti refah ve bolluk içinde yaşatmak gibi bir zorunluluğumuz var. Bu aziz milletin iradesinin önünde hiçbir güç duramaz. Ülkeyi yönetenler bu milletin acılarına çare bulmak zorundalar. Sonra fısıltı gazeteleri dedikodulara başladı. Dediler ki Meral Akşener devlet törenine katılmadı. Evet katılmadık çünkü o bir devlet tören değil, iktidar partisinin şovuydu. Zübeyde Hanım'ın Peygamber efendimizin adını verdiği Mustafa Kemal Atatürk'ün adını silmeye çalışanların yaptığı tam bir riya idi. 6 Mayıs'ta YSK darbesi ile millet iradesine yok sayanların, sonra hadi Samsun'a gidenlerin inandırıcılığı yoktu. Orada AK Parti Genel Başkanı olarak boy gösterdi. Orada yapılan şovu da siyasi kurnazlığı da reddediyoruz. Biz Samsun'da siyasi hesapla giden iktidarla değil yüreği ile giden milletimizle bir arada olacağız dedik. Evet katılmadık var mı diyeceğiniz?

Türkiye, damat ve kayınpederi eliyle uçurumun kenarına getirilmiştir. Ekonomimiz harikalar diyarında yaşayan damada emanet.

Haftanın Öne Çıkanları

Öğretim üyeleri ve öğretmenler iftarda buluştu

2019-05-17 08:01 - Yerel

YMMO'da yeni başkan Mehmet Tekin Alpay

2019-05-20 08:13 - Yerel

İşsiz genç benzin döküp kendini yaktı...

2019-05-20 13:06 - Asayiş

Gaziantep'te işsiz genç kendini yakarak yaşamına son verdi

2019-05-20 12:41 - Asayiş

Aşık Mahzuni Şerif'i saygıyla anıyoruz...

2019-05-17 08:53 - Gündem

Hayırsever, bakkalın veresiye defterini satın aldı

2019-05-19 11:32 - Gündem

Gaziantep'te traktör devrildi: 1 ölü

2019-05-16 20:12 - Asayiş

Galatasaray 22. şampiyonluğunu ilan etti

2019-05-19 21:07 - Spor

Ata'nın doğum günü, kurtuluşun 100. Yılı kutlu olsun

2019-05-19 08:55 - Gündem

Gaziantep'te genç kız 3. kattan ölüme atladı!..

2019-05-20 13:55 - Asayiş

İlgili Haberler

AKP’nin Meclis’e soktuğu HÜDA PAR’lı ‘zehir saçtı’: CHP’li vekilden sert tepki!

23:09 - Siyaset

Hüda Par Mersin Milletvekili Faruk Dinç kimdir? Faruk Dinç nereli?

23:08 - Siyaset

Özgür Özel'den Erdoğan'a: CHP'ye yapılmak istenen darbenin neresindesin?

19:07 - Siyaset

İmamoğlu: 6 yıldır Ekrem'le yatıp, Ekrem'le kalkmak...

19:02 - Siyaset

CHP Kurultayı'nın iptali davasında karar

17:39 - Siyaset

Günün Manşetleri

Hüda Par Mersin Milletvekili Faruk Dinç kimdir? Faruk Dinç nereli?

23:08 - Siyaset

Bursaspor - Kahramanmaraşspor maçı ertelendi

22:39 - Gündem

İstanbul’da kar alarmı… Ekrem İmamoğlu AKOM’dan bildirdi: İstanbul’da hangi önlemler alındı?

19:08 - Gündem

Erdoğan neden TÜSİAD'ı hedef aldı? TÜSİAD Başkanları hangi açıklamaları yaptı?

16:39 - Gündem

Gaziantep'in dev et firması konkordato ilan etti!

16:37 - Yerel