?>

Ali Haydar Fırat, canlı yayını terk etti!

Habertürk’te ‘Mehmet Akif Ersoy ile Nedir Ne Değildir’ programına katılan CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Haydar Fırat, ‘İstanbul’da CHP-Dem Parti iş birliği’ konusu üzerinden başlayan tartışmalar yüzünden yayını terk etti.

Gündem - 1 yıl önce

Habertürk’te ‘Mehmet Akif Ersoy ile Nedir Ne Değildir’ programına katılan CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Haydar Fırat, ‘İstanbul’da CHP-Dem Parti iş birliği’ konusu üzerinden başlayan tartışmalar yüzünden yayını terk etti.

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul özelinde CHP ve Dem Parti arasında iş birliği/ittifak konularının tartışıldığı programda Fırat, “3 ilçe için böyle bir tartışma yapılıyor, DEM Parti ile bir işbirliği yok, CHP olarak bunu söylüyoruz, hala iş birliği yakıştırması yapıyorsunuz” diyerek tepki gösterdi.

Programın moderatörü Mehmet Akif Ersoy ve Habertürk TV KJ ekibine de eleştirilerde bulunan Fırat, ekranda bulunan ‘CHP- DEM Parti iş birliği’ yazısı kalkmazsa yayını terk edeceğini söyledi.

Fırat, daha sonra Habertürk yazarı Nasuhi Güngör’ün “KJ belirlemek ne demek, sen bir gazetecisin bi tarafında da” eleştirisi sonrası sinirlenerek yayını terk etti.

Habertürk’te ‘Mehmet Akif Ersoy ile Nedir Ne Değildir’ programına katılan CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Haydar Fırat, ekranda bulunan ‘CHP-DEM Parti iş birliği’ yazısına tepki göstererek canlı yayını terk etti!https://t.co/zDRE4PGR9P @alihaydarfirat @emrkongar pic.twitter.com/jubgYzRWB5

— Gazikent27 (@Herdaim_Haber) February 29, 2024

Mehmet Akif Ersoy, yaşananlar için izleyicilerden özür diledi.

‘İmamoğlu’nu karalamak adına gösterilen çabayı görmezden gelemezdim’

Ardından Fırat, X hesabından yaptığı paylaşımla yaşananlardan dolayı üzüntüsünü ifade etti:

“Yıllardır TV ekranlarına çıkan ve her partiye, liderine, seçmenine sonsuz saygı duyan; kırmamak için her türlü çabayı sergileyen biri olarak bu akşam Habertürk ekranında yaşanan olaydan dolayı üzüntümü paylaşmak isterim. Terör örgütüyle işbirliği yapıp bunu gizleyenler, halkımızın yoksulluğunu, açlığını ve yaşadığı sefaleti kapatma çabasında olanlar, Kurucu Genel Başkanım ve hayattaki en önemli yol göstericim Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten şimdiki Genel Başkanım Sayın Özgür Özel’e, saygısızca ithamlarda bulunanlara karşı bir tepki ortaya koymayı partime oy veren milyonlarca yoldaşımın bana yüklediği bir sorumluluk olarak gördüm ve gereğini yaptım.

Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İstanbul halkının meşru oylarıyla iki defa seçilmiş, iktidarın bütün ablukasına rağmen halkına hizmet etmek adına bir adım geri atmamış Sayın Ekrem İmamoğlu’nu karalamak adına gösterilen çabayı görmezden gelemezdim. Bundan sonra da hiçbir şekilde savunmada kalmayacağımın, halkımızın can yakıcı sorunlarını gizleyen, konuşturmayan ve de partimi haksız, vicdansız biçimde suçlayan bu sisteme asla geçit vermeyeceğimin bilinmesini isterim. Atamdan babama, bana emanet olan partimi korumak, halkımın hukukunu her koşulda savunmak benim için büyük bir onur ve sorumluluktur. Son sözüm; ‘idare-i maslahatçılar esaslı devrim yapamaz’ diyen büyük Atatürk’ün partisinde yönetici olmanın sorumluluğu ve onuruyla halkımı ve ülkemi savunmaya, partime oy veren yurttaşlarımıza layık olma mücadelesi vermeye devam edeceğim.”

Haftanın Öne Çıkanları

Ders: Ölen anneye ağıt! Konu: Sınıfta mezar maketi…

2024-02-26 11:46 - Eğitim

Ali Haydar Fırat, canlı yayını terk etti!

2024-02-29 09:02 - Gündem

Kutalmış Türkeş’ten MHP yönetimine çok sert sözler

2024-02-28 09:52 - Gündem

Ahmet Bozgeyik, Oğuzeli’nde gövde gösterisi yaptı...

2024-02-26 10:38 - Siyaset

İmamoğlu'ndan Tansu Çiller'e olay yanıt

2024-02-23 18:26 - Siyaset

HSK'dan Dilan-Engin Polat dosyasına bakan savcıya ceza

2024-02-23 19:25 - Gündem

Erdoğan Aktaş: Şevki Yılmaz bana rüşvet teklif etti!

2024-02-28 10:49 - Gündem

Diyanet'ten kaplıca otelde 'sır' toplantı: Fotoğraf paylaşmayın!

2024-02-22 11:06 - Gündem

ADD’den Şevki Yılmaz hakkında suç duyurusu

2024-02-27 08:38 - Gündem

Kaplan ailesinin acı günü

2024-02-28 22:27 - Yerel

İlgili Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan olağanüstü kurultay kararına destek: 'CHP teslim alınamaz son kale

21:38 - Gündem

CHP’li Murat Emir’den ‘Kılıçdaroğlu kayyum atanabilir miydi?’ sorusuna yanıt

21:09 - Gündem

Saraçhane yolunda direniş ruhunu ateşleyen şarkılar

21:08 - Gündem

Mehmet Şimşek, banka yöneticileriyle bir araya gelecek

20:39 - Gündem

Bekçiler Kralı filminin konusu ne, oyuncuları kim? Bekçiler Kralı filmi ne zaman ve nerede çekildi?

20:38 - Gündem

Günün Manşetleri

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan olağanüstü kurultay kararına destek: 'CHP teslim alınamaz son kale

21:38 - Gündem

CHP’li Murat Emir’den ‘Kılıçdaroğlu kayyum atanabilir miydi?’ sorusuna yanıt

21:09 - Gündem

Bekçiler Kralı filminin konusu ne, oyuncuları kim? Bekçiler Kralı filmi ne zaman ve nerede çekildi?

20:38 - Gündem

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz kimdir, kaç yaşında?

20:08 - Gündem

İntikam Yolu filminin konusu ne? İntikam Yolu filminin oyuncuları kim?

19:38 - Gündem