?>

İmza vermeyen Amiral Semih Çetin açıkladı!

Emekli Amiral Semih Çetin, Halk TV'de Gökmen Karadağ'ın sunduğu Haber Aktif programında emekli amirallerin duyurusundaki son taslağı paylaştı.

Gündem - 4 yıl önce

Emekli Amiral Semih Çetin, Halk TV'de yaptığı açıklamada "Whatsapp grubundaki metnin altındaki tarih 6 Nisan 2011 ve başında “Yüce Türk Milletine” diye bir ifade yok ve başında bildiri değil ‘basın duyurusu’ yazıyor" dedi.

Emekli Amiral Semih Çetin, Halk TV'de Gökmen Karadağ'ın sunduğu Haber Aktif programında emekli amirallerin duyurusundaki son taslağı paylaştı ve metinde "Yüce Türk Milletine" diye bir başlık olmadığını ve metnin yayımlanma tarihinin ise 6 Nisan olarak belirlendiğini söyledi.

Halk TV'de yayımlanan "haberaktif" programına konuk olan emekli amiral Semih Çetin, gündeme oturan 104 amiralin bildirisiyle ilgili flaş açıklamalar yaptı. Çetin, yaptığı açıklamada "Bildiri bana da geldi ancak bildiride ismi olan bazı kişilerin Balyoz sürecindeki vefasızlıkları nedeniyle imzalamadım." dedi.

Çetin, bildiriyi okumadan önce imzalamayacağını söylediğini ifade etti ve şunları söyledi:

"Ertes gün bildirinin yayımlanmasından sonra 'darbe' iddiaları ortaya çıkınca hemen Whatsapp grubundaki yazışmalara döndüm. Acaba konuyla ilgili bir konuşma var mı diye baktım ama öyle bir şey yoktu. Bildiri hazırlanmış kendi aralarında "şurasını böyle düzeltelim, bu çıksın" gibi konular konuşmuşlar. Bana geldiğinde bildiri son halindeydi.

Zaten bildiri de değil üzerinde basın duyurusu yazıyordu. Sonunda da "kamuoyuna saygıyla arz ederiz" ifadesi vardı. Bana gönderilen taslak bildiride Yüce Türk Milletine diye bir başlık yok. Yayına gelmeden önce sorulara hazırlıklı olmak için bildiriye baktığımda çok enteresan bir şey gördüm. Bildirinin altındaki tarih 06.04.2021 olarak görünüyordu. Ancak bu bildiri çok ilginç bir şekilde 4 Nisan'da basına sızdırıldı."

Haftanın Öne Çıkanları

'Ben onun malı olmaktan memnunum'

2021-04-03 20:58 - Magazin

Üç yerden aldığı maaş 84 bin 702 TL...

2021-04-08 00:38 - Gündem

Kafe çalışanı geçinemediği için intihar etti!

2021-04-05 11:16 - Asayiş

Cübbeli Ahmet’in kızına ‘limitsiz’ düğün...

2021-04-04 00:24 - Gündem

Millet İttifakı Cumhur İttifakı’nı geçti!..

2021-04-03 12:22 - Gündem

EGEBİL Aslan Yeni Nesil Kampüsü tanıtılacak

2021-04-04 15:51 - Eğitim

Bir bildiri de Cemal Enginyurt'tan...

2021-04-05 19:53 - Gündem

Hilal Kaplan: Vallahi bunca yılın yandaşıyım

2021-04-07 11:08 - Gündem

Cem Gürdeniz’in eşinden Bahçeli'ye tepki...

2021-04-06 13:08 - Gündem

Erdemoğlu ailesi gururlandırdı...

2021-04-07 19:09 - Ekonomi

İlgili Haberler

Özgür Özel, Silivri’ye gidecek: Tutuklu 7 ismi ziyaret edecek

20:38 - Gündem

İstanbul’da kar alarmı… Ekrem İmamoğlu AKOM’dan bildirdi: İstanbul’da hangi önlemler alındı?

19:08 - Gündem

20-21 Şubat üniversitelerde kar tatili var mı? Üniversitelerde kar tatili oluyor mu?

02:09 - Gündem

İstanbul'da trafik kilitlendi: Yoğunluk yüzde 90'a ulaştı!

00:08 - Gündem

TÜSİAD'a soruşturma açıldı! Turhan ve Aras ifadeye götürüldü...

17:03 - Gündem

Günün Manşetleri

AKP’nin Meclis’e soktuğu HÜDA PAR’lı ‘zehir saçtı’: CHP’li vekilden sert tepki!

23:09 - Siyaset

İstanbul’da kar alarmı… Ekrem İmamoğlu AKOM’dan bildirdi: İstanbul’da hangi önlemler alındı?

19:08 - Gündem

Erdoğan neden TÜSİAD'ı hedef aldı? TÜSİAD Başkanları hangi açıklamaları yaptı?

16:39 - Gündem

Gaziantep'in dev et firması konkordato ilan etti!

16:37 - Yerel

Galatasaray'dan çok sert yabancı hakem tepkisi!

16:35 - Spor