?>

Barry Ferguson'dan iddialı açıklama! 'Çeyrek final için hazırız'

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda 3-1'in rövanşında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Rangers'ta teknik direktör Barry Ferguson ve oyuncu Connor Barron maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Spor - 1 gün önce

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda 3-1'in rövanşında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Rangers'ta teknik direktör Barry Ferguson, maç öncesinde konuştu.

Fenerbahçe'yi elemek istediklerini söyleyen Ferguson, "Fenerbahçe'ye karşı tur atlama konusunda umutluyum. Elimizde büyük bir fırsat var, yarın bunu kullanmamız lazım. Çeyrek final için hazırız! Fenerbahçe de çok istekli olacaktır. Fenerbahçe çok iyi bir takım ama biz kendi oyunumuzla sahada olacağız. Rangers için önemli bir maç, heyecanlıyım ve oyuncularım da heyecanlı olacak.

Fenerbahçe büyük bir kulüp ve onlar da çeyrek final için mücadele edecek. Çok iyi hazırlandık. Henüz ilk yarıyı oynadık, bu iş daha bitmedi. Yarın akşam bu işi bitirmek istiyoruz. Bu maç için tüm kadroma güveniyorum." dedi.

"RÖVANŞIN ZOR OLACAĞINI BELİRTTİM"

Soru: "Jose Mourinho'nun 'Erken sevinmesinler, tur daha bitmedi' sözleri için ne diyeceksiniz?"

Barry Ferguson: "Oyuncularıma şunu söyleyebilirim; sahaya çıksınlar ve oyundan keyif alsınlar. Soyunma odasında odaklansınlar, müzik açsınlar. Onlara söylediğim bu. Odaklandıkları sürece, sonuç alabilirler. Maçtan sonra da bunu söyledim. Rövanşın da zor olacağını belirttim."

"İŞİMİZİ CİDDİYETLE YAPMALIYIZ"

Rangers oyuncularından Connor Barron, ilk maçtaki skora bakmadan işlerini ciddiye almaları gerektiğini dile getirdi.

Teknik direktörlerinin istediklerini sahaya yansıtmaya çalıştıklarını belirten Barron, "Hepimiz aynı gemideyiz. Benim için çok güzel bir dönüş oldu sakatlığın ardından. Bu süreçte oyunumun çeşitli taraflarını geliştirmeye çalıştım. Geçen hafta mükemmel performans sergiledik ama iş henüz bitmedi. Yapacak çok şeyimiz var. Fenerbahçe mutlaka dönmek isteyecektir. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalıyız." diye konuştu.

Öz güvenlerinin yerinde olduğunun altını çizen orta saha oyuncusu, şunları kaydetti:

"Her maça ayrı bakmalısınız. Bu turu atlamak istiyorsanız işinizi ciddiyetle yapmalısınız. Odaklanmamız gereken tek şey yarınki maç. Avrupa'da çok üst düzey oyuncularla karşılaşırsınız, yarın da böyle olacak. Tek hedef o maçı kazanıp bir üst tura yükselmektir.

Hocamız geçmişte üst düzey bir oyuncuydu. Takımı geliştirmek için elinden geleni yapıyor. Tüm teknik heyet şu ana kadar çok iyiydi. Maçla ilgili net mesajlar verdiler bizlere. Takım olarak hareket etmeliyiz.

Önümüzdeki bu yolda taşlar da oldu. Her maçı olduğu gibi göğüslemeliyiz. Bir oyuncu olarak kendinizi göstermek istiyorsanız Avrupa bunun için iyi bir imkan. Yarın akşam önemli bir işimiz var ve o işimizi tamamlamamız gerekiyor."

Rangers ile Fenerbahçe, 13 Mart Perşembe günü İskoçya'da karşı karşıya gelecek.

Haftanın Öne Çıkanları

Şahinbey Belediyesi iki zincir marketi kapattı!

2025-03-06 00:00 - Yerel

Tekirdağ'da ucuz et ve kıyma izdihamı!

2025-03-07 19:21 - Gündem

‘Onun emaneti’ demişti: Yavaş’tan Özgür Özel’e ‘Adnan Beker’ yanıtı

2025-03-05 20:08 - Gündem

Dikkat çeken anket: AKP’ye şok düşüş, ‘üçüncü parti’ de değişti!

2025-03-09 20:09 - Siyaset

Ekrem İmamoğlu 'diploma' soruşturmasında ifade verdi

2025-03-05 17:54 - Gündem

Elindeki konuşma kâğıdını yırttı: 'AK Parti'den CHP'ye geçtim, kim benim yanımdaysa ben onun yanındayım'

2025-03-08 19:00 - Siyaset

Özgür Özel'den 'Suriye' çağrısı: Katliam endişesi büyük kaygı yaratıyor!

2025-03-08 00:09 - Siyaset

CHP'li Kadıköy Belediye Meclis Başkanı Ahmet Kurtuluş'a soruşturma

2025-03-08 22:38 - Siyaset

Dervişoğlu: Siz terörü bitirmiyor teslim oluyorsunuz!

2025-03-05 18:06 - Siyaset

CHP'li Mustafa Sarıgül'den 'af' açıklaması!

2025-03-05 12:39 - Siyaset

İlgili Haberler

Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde!

00:39 - Spor

Pendikspor'da Uğur Uçar dönemi!

00:00 - Spor

Victor Osimhen: 'Galatasaray, başka seviye!'

00:08 - Spor

Vakıfbank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde! Müthiş mücadele 'Altın Set' ile bit

00:09 - Spor

Alperen Berber, 23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda finale yükseldi

00:00 - Spor

Günün Manşetleri

Markete girip cinsel organını gösterdi: 2 sene önce de aynı suçu işlemiş!

01:09 - Gündem

30 yıl sonra tekrar beyazperdede... Tarantino imzalı film yeniden vizyonda!

00:39 - Gündem

CHP’li Gökçen: Haber yapanları hedef almayı seçiyorsunuz

22:38 - Siyaset

İBB Meclisi’nde ‘Esenyurt’ tartışması: ‘100’den fazla işçi tazminatsız işten çıkarıldı’

20:39 - Siyaset

AKP'de 'koltuk kavgası': Çaresini buldular!

19:08 - Siyaset