?>

Başkan Yılmaz'dan aşure ve dondurma ikramı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Muharrem Ayı’nın manevi atmosferini yaşatmak amacıyla yetişkinlere aşure, çocukların mutluluğu için de dondurma ikramında bulundu.

Yerel - 9 ay önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Muharrem Ayı’nın manevi atmosferini yaşatmak amacıyla yetişkinlere aşure, çocukların mutluluğu için de dondurma ikramında bulundu. Beykent ve Kuzeyşehir’de gerçekleştirilen etkinlikte Başkan Yılmaz, sadece aşure ve dondurma dağıtmakla kalmadı, aynı zamanda halkla birebir sohbet ederek onların sorunlarını dinledi.

İlk olarak aşure kazanının başına geçen Başkan Umut Yılmaz, yetişkinlere kendi elleriyle aşure ikram etti. Başkan Yılmaz, daha sonra Dondurma Karavanı içerisinden çocuklara dondurma ikramında bulundu. Başkan Umut Yılmaz, gerçekleştirdiği aşure ve dondurma ikramı ile yetişkinleri memnun, çocukları da mutlu etti.

BEYKENT VE KUZEYŞEHİR’DE YOĞUN İLGİ

Beykent ve Kuzeyşehir’de düzenlenen etkinliklerde Başkan Yılmaz’a yoğun ilgi gösterildi. Vatandaşlar, Başkan Yılmaz’ın bu anlamlı jestine teşekkür ederken, onunla sohbet etme ve dertlerini dile getirme fırsatı buldular. Başkan Yılmaz, samimi bir ortamda geçen sohbetlerde vatandaşların sorunlarını dinledi, çözüm önerileri üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

BAŞKAN YILMAZ’DAN DAYANIŞMA MESAJI

Etkinliğe ilişkin konuşan Başkan Umut Yılmaz, “Muharrem Ayı, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biridir. Biz de bu anlamlı ayda, vatandaşlarımızla bir araya gelerek aşure ikramında bulunduk. Bu vesileyle hem geleneğimizi yaşatıyor hem de vatandaşlarımızla birebir iletişim kurarak onların sorunlarını dinliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde daha güzel günlere ulaşacağımıza inancımız tamdır.” dedi.

VATANDAŞLARIN MEMNUNİYETİ

Aşure ikramına katılan vatandaşlar, etkinlikten duydukları memnuniyeti aktardılar. Vatandaşlar, Başkan Yılmaz’ın halkın yanında olmasından ve sorunlarına kulak vermesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Yurttaşlar, aşure ikramı gibi etkinliklerin, toplumda birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdiğine vurgu yaptılar.

Haftanın Öne Çıkanları

Polis alacaklısını eşinin gözü önünde öldürdü!

2024-07-25 21:38 - Asayiş

Gazeteci Atilla Karaduman'ı sonsuzluğa uğurladık...

2024-07-21 19:26 - Yerel

Diyanet’in cuma hutbesi yine tepkilere neden oldu!

2024-07-20 09:45 - Gündem

Yönter, azmettiriciye cinayetten 3 saat önce mesaj atmış!

2024-07-24 20:21 - Gündem

Barış Alper Yılmaz, bir İngiliz devinin daha radarında!

2024-07-20 08:09 - Spor

Gaziantep’li usta gazeteci Atilla Karaduman hayatını kaybetti!

2024-07-20 09:54 - Yerel

51 kişiye mezar olan Furkan Apartmanı'nda isyan ettiren karar

2024-07-19 21:45 - Gündem

Dünyayı gezen Rus YouTuber Tatyana Ozolina Türkiye'de öldü

2024-07-23 14:38 - Dünya

Piyade Yarbay Cem Demirkan şehit oldu!

2024-07-20 00:39 - Gündem

Mustafa Varank hayvanseverleri Numan Kurtulmuş'a şikayet etti: 'Bu çapulcular nasıl oluyor

2024-07-23 13:08 - Siyaset

İlgili Haberler

Gaziantep Büyükşehir'den yoğun çalışma temposu

00:06 - Yerel

1 Mayıs tertip komitesinden mitinge davet

00:44 - Yerel

“Yeşil Okullar Projesi” ile öğrenciler hem ekti hem üretti

00:00 - Yerel

GSO-MEM dönüşüm çalışmalarını İzmir'e taşıdı

00:00 - Yerel

Şahinbey Belediyesi 6 işyerini 3 gün süreyle kapattı!

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Fatih'te bakıcı dehşeti: Bebeği darp eden şüpheli gözaltında

15:08 - Gündem

Fenerbahçe Divan Kurulu'nda gergin anlar! Özat ve Kutlualp...

14:38 - Gündem

Hakan Bilal Kutlualp başkan adaylığını resmen açıkladı!

14:08 - Gündem

İBB'den 'ikinci dalga' operasyonlarına ilişkin ilk açıklama: Görevimizin başındayız

13:39 - Gündem

Serap Öbekçi kimdir? Etüd ve Proje Daire Başkanı Serap Öbekçi neden gözaltına alındı?

13:08 - Gündem