?>

CHP İl Başkanı Bozgeyik: Patron ile işçiyi birbirine düşman ediyorlar!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Karaca Bozgeyik, kentte yaşanan ekonomik ve sosyal sıkıntılara dikkat çekti ve tüm mağdur kesimlerin yanında olduklarını vurguladı.

Siyaset - 2 yıl önce

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Karaca Bozgeyik, kentte yaşanan ekonomik ve sosyal sıkıntılara dikkat çekti ve tüm mağdur kesimlerin yanında olduklarını vurguladı.Başkan Bozgeyik, "İşçinin, esnafın, çiftçinin, emeklinin, gazetecinin, memurun, işsizin, kadının, gencin, çocuğun ve ülkemizde mağdur olan, mağdur edilen herkesin yanındayız. Halkımızın ekonomik sıkıntılarla boğuştuğu, haksızlığa uğradığı bu zor günlerde onların sorunlarına ses olacağız." ifadelerini kullandı.Gaziantep PTT A.Ş. bünyesinde çalışan dağıtım personelinin yaşadığı sıkıntılara da değinen Bozgeyik, "250 dağıtım personelimiz mobbing'e maruz kalıyor. Günde 120 evrak dağıtıp 100 teslim sağlama baskısı altında çalışan personelimize yapılan bu haksızlık derhal son bulmalıdır." dedi.

Sanayide çalışan işçilerin zor koşullar altında emek verdiklerini belirten Başkan Bozgeyik, "İşçilerimiz, işsizlik tehdidi altında çalışıyor. Mevcut sistem, hem sanayiciyi hem işçiyi zor duruma sokuyor ve bu durum, patron ile işçiyi birbirine düşman ediyor. Toplumda uzlaşma ve anlaşma zemini hızla kayboluyor." şeklinde konuştu.Karaca Bozgeyik son olarak, "Siyasi iktidarın, sanayide üretimin durmaması ve işçinin hakkının korunması adına acil önlemler alması gerekiyor. Toplumsal barış ve huzur için atılması gereken adımları bir an önce atmasını bekliyoruz." çağrısında bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te köpekler tarafından parçalanmış bebek cesedi bulundu!

2023-08-14 09:52 - Asayiş

Halil Konakçı'ya en güzel yanıt imamdan geldi!

2023-08-11 17:26 - Gündem

Cemil Kılıç'tan Halil Konakçı'ya sert tepki

2023-08-11 17:08 - Gündem

İşte, intihar eden müftünün 'mimlenme' nedeni...

2023-08-08 10:25 - Gündem

Uzman Onbaşı Uğur Özdemir Şehit oldu!

2023-08-09 18:23 - Gündem

Özgür Demirtaş'ın Buket Aydın'a yanıtı gündem oldu

2023-08-07 14:27 - Gündem

Kılıçdaroğlu ve Tuncelilere ağır hakaret!

2023-08-08 08:35 - Magazin

Atatürk düşmanı Halil Konakçı Hatay'ı Arap yurdu ilan etti!

2023-08-10 20:38 - Gündem

Benzine 3 TL, motorine 4 TL daha zam geliyor...

2023-08-09 11:12 - Ekonomi

Cemal Enginyurt'un Meclis konuşması gündem oldu

2023-08-08 20:52 - Siyaset

İlgili Haberler

Özgür Özel’den Numan Kurtulmuş’a: Savaş ilanı kabul ederim!

19:27 - Siyaset

Deniz Yavuzyılmaz ısrarla sordu: TCDD Başkanı Kurt'tan 'Ben duygusal bir adamım' cevabı

19:09 - Siyaset

Avukatı duyurdu: Lütfü Savaş, 21. Olağanüstü Kurultay için de iptal davası açacak!

16:09 - Siyaset

Bahçeli: CHP’ye kayyum hem doğru değil hem de mümkün değildir!

13:31 - Siyaset

CHP’li Meriç’ten hekimlerle ilgili kanun teklifi

00:26 - Siyaset

Günün Manşetleri

CHP'li Kemalpaşa Belediyesi'ne operasyon: 5 gözaltı

21:38 - Gündem

Serbest bırakılan Rasim Ozan Kütahyalı'nın avukatından açıklama

21:17 - Gündem

Son dakika: Rasim Ozan Kütahyalı serbest bırakıldı!

20:39 - Gündem

Deniz Yavuzyılmaz ısrarla sordu: TCDD Başkanı Kurt'tan 'Ben duygusal bir adamım' cevabı

19:09 - Siyaset

Berkay Gezgin'den Cem Küçük hakkında suç duyurusu

18:30 - Gündem