?>

CHP'li Melih Meriç'ten 23 Nisan kutlama mesajı

CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yerel - 10 ay önce

CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç'in, 23 Nisan mesajı şöyle:

23 Nisan 1920 tarihi, küllerinden yeniden doğan bir ülkenin, “Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir!” diye haykırdığı gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları 104 yıl önce bugün, en karanlık görünen anda milli egemenliğin kıvılcımını ateşlemişlerdir. Millet iradesinin ışığı o günden itibaren önce Türkiye’yi ardından tüm ezilen toplumları aydınlatmıştır. Savaşın ve yokluğun en zor günlerinde dahi milli egemenliğe dayanan, buradan aldığı güçle girdiği her mücadeleden zaferle çıkan kadrolara çok şey borçluyuz. Onlar olmasaydı Türk demokrasisinin şan ve şerefle dolu sayfaları, 23 Nisan gibi yüz akı bir günden mahrum kalacaktı. Hepsini rahmetle, saygıyla yâd ediyoruz.

31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından 23 Nisan ruhunu yaşatan ve ileriye taşıyan Cumhuriyet Halk Partisi olarak, üzerimize düşen tarihi misyonu hakkıyla yerine getirmenin gururunu taşıyoruz. Halkımız iradesine ipotek koyan, kendisini küçük gören, ekonomisini çökerten anlayışa bir kez daha, “Hakimiyet kayıtsız şartsız bizimdir” diyerek ağır bir uyarı yapmıştır. Bugün Türkiye’nin en büyük şehirleri, Cumhuriyet Halk Partisi’nin halkçı belediyeciliğiyle tanışmıştır. Halkımızdan aldığımız emanete gözümüz gibi bakacak, dertleriyle dertlenip sevinçleriyle mutlu olacak, insanımıza canla başla hizmet edebilmek için adeta birbirimizle yarışacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın; 23 Nisan 1920 ruhu ayaktadır, her bir Cumhuriyet Halk Partili arkadaşımız bu bilinçle halka hizmet vazifesinin başındadır. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum.

Haftanın Öne Çıkanları

Umut Yılmaz: Hedefimiz pırıl pırıl bir Şehitkamil

2024-04-17 06:22 - Yerel

Başkan Yılmaz'dan çocuklara özel davet

2024-04-18 11:51 - Yerel

Yılmaz Erdoğan'dan, Cansu Taşkın'a dava

2024-04-16 10:41 - Magazin

AKP'de, Maldivler ve ıstakozdan sonra Rolex kazası!

2024-04-19 09:19 - Gündem

AKP Gençlik Kolları Başkanı 45 bin TL'lik Chloe çantasıyla Amsterdam'da!

2024-04-19 17:54 - Gündem

AKP’de bir kez daha ıstakoz vakası

2024-04-17 07:33 - Gündem

CHP'ye geçen Denizli'de ihtiyaç fazlası araçlar sergilendi

2024-04-20 11:03 - Gündem

Erdoğan’dan Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan’a dava

2024-04-21 10:53 - Gündem

Sancaktepe Belediyesi'ndeki 'küçük saray' görüntülendi!

2024-04-17 08:05 - Gündem

AKP'den CHP'ye geçen belediyenin borcu binaya asıldı

2024-04-15 12:59 - Gündem

İlgili Haberler

Tahmazoğlu'ndan bir müjde de emeklilere: 400 milyonluk destek

00:06 - Yerel

Şehitkamil'de Ramazan renkli geçecek...

00:00 - Yerel

Gıda İhracatçıları Dubai Gulfood 2025 sınavından başarıyla geçti

00:00 - Yerel

TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı’na Turgut Konukoğlu seçildi

00:00 - Yerel

Fedaioğlu’ndan, Hak-İş ve Hizmet-İş’e ziyaret

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Teğmenlere sahip çıkan bir general daha istifa etti!

19:09 - Gündem

Naci Görür'den 'İstanbul' açıklaması: 'Geleceğimiz yok' sözleri ile uyardı

19:08 - Gündem

CHP’li Meriç’ten sert tepki: Açılış şovu, gerçekler ve göz boyama

18:01 - Siyaset

Trump’tan Zelenski’ye sert sözler: 'Birdenbire büyük adam oldu'

11:08 - Dünya

Daltonlar suç örgütünün yöneticilerinden Sinan Memi İstanbul'a getirildi

09:38 - Asayiş