?>

CHP'li Meriç'ten, darp edilen lise öğrencisine ziyaret

CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Gaziantep Şahinbey ilçesinde kaçırılıp darp edilen 17 yaşındaki lise öğrencisi Dilan Bayır’ı ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Yerel - 3 ay önce

CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Gaziantep Şahinbey ilçesinde kaçırılıp darp edilen 17 yaşındaki lise öğrencisi Dilan Bayır’ı ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Meriç, “Gaziantep’imizi uyuşturucu taciri çetelere, mafyaya ve suç örgütlerine teslim etmeyeceğiz. Dilan kızımız gibi tüm çocuklarımız bu kentin her sokağında dilediği gibi özgürce dolaşana kadar mücadele edeceğiz.” dedi.

“SOKAKLAR GİTTİKÇE GÜVENSİZLEŞİYOR”

Ülke genelinde son aylarda kadına ve çocuğa şiddet olaylarının artmasının toplumsal huzur açısından son derece endişe verici bir durum olduğuna dikkat çeken Meriç, “Bu olayların son kurbanı Dilan kızımız oldu. Olayın tüm detaylarını aileden dinledim. Olayın yaşandığı gün sabah okula gidiyor ve akşam eve bir daha dönmüyor. Dilan kızımızı dört kişi sürükleyerek zorla arabaya bindirip şiddet uyguluyor. Dilan kızım şimdi hastanede tedavi altında. Hastaneyi ziyaret ettim ve doktorlardan sağlık durumu hakkında bilgi aldım. Çok şükür sağlık durumu iyiye gidiyor.” dedi.

DİLAN YAŞADIKLARINI MİLLETVEKİLİ MERİÇ’E ANLATTI: “İNŞAATTAN KORKUDAN ATLAMIŞ”

Mağdur Dilan Bayır yaşadıklarını CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç’e anlattı: “Eve gitmek için okuldan çıktım. Durakta beni arabayla alıp bir eve götürdüler. Zorla bir şeyler içirdiler. Ellerinden kurtulup inşaattan kaçtım. Bilincimi yitirmiştim. Arkamdan geliyorlardı ve korktum, kendimi aşağıya attım.” Dilan’ı dinleyen Meriç, korkmaması gerektiğini ve Gaziantep Milletvekili olarak her zaman yanında olacağını ifade etti.

“EMNİYET TEŞKİLATIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

“Kentimizde yaşanan bu vahşetin failleri, Gaziantep Emniyet Müdürlüğümüzün başarılı çalışması sayesinde yakalandı. Başta İl Emniyet Müdürü Celal Özcan ve ekibine teşekkür ediyorum. Temennimiz bu tür olayların bir daha yaşanmamasıdır. Konunun takipçisi olacağız. Bu dehşet olayın sanığı olan dört şahıs en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Çocuklarımıza, kadınlarımıza uzanan ellerin her zaman karşısında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Hakkari'de uyuşturucu operasyonu: 92 kilo metamfetamin yakalandı!

2024-11-07 08:38 - Asayiş

Beşiktaş'tan çok özel forma! Atatürk'ün anısını sınırlı sayıda üretildi...

2024-11-01 18:38 - Spor

Gaziantep’te silahlı kavga: 2 ölü 2 ağır yaralı!

2024-11-05 17:13 - Asayiş

Mert Hakan Yandaş'tan Trabzonspor paylaşımı: 'Uy aha'

2024-11-04 00:09 - Spor

Beşiktaş'ta Ciro Immobile şoku! Maçı tamamlayamadı...

2024-11-02 20:39 - Spor

Sosyal medyaya not bırakan 20 yaşındaki genç intihar etti

2024-11-02 00:39 - Asayiş

Ruud van Nistelrooy'dan Manchester United açıklamaları

2024-11-01 00:08 - Spor

Sofyan Amrabat: 'Attığım gol tesadüf değil'

2024-11-03 23:09 - Gündem

Kerem, Benfica'yı asistleriyle taşıdı!

2024-11-03 00:08 - Spor

Osman Kavala'dan 7. yıl açıklaması: Eşimle, annemle, sevdiklerimle birlikte yaşayamadım

2024-11-01 11:38 - Gündem

İlgili Haberler

Bakan Kurum: Fatma Şahin verdiği sözü tuttu!

18:20 - Yerel

Şehitkamil'den yeni proje: İnternet Evi

00:18 - Yerel

Şahinbey Belediyesi’nden kadınlara ücretsiz workshop etkinliği

00:16 - Yerel

Sanko Okulları yüzme takımı bölge şampiyonu oldu

00:00 - Yerel

GTB, Gaziantep’in coğrafi işaretli ürünlerini fuara taşıdı

00:10 - Yerel

Günün Manşetleri

Valilik duyurdu: Havai fişek satışı yasaklandı

21:09 - Gündem

İstanbul beyaza bürünürken tedbirler de açıklandı: İşte alınan kararlar!

20:38 - Gündem

İstanbul Barosu Olağanüstü Genel Kurula gidecek

19:09 - Gündem

Bakan Bayraktar'dan fiyat artışı açıklaması, tarih verdi!

18:39 - Gündem

Öztürkmen: Eğitimin geleceğini gerici dernekler belirleyemez!

18:26 - Siyaset