?>

CHP'li Öztürkmen: Gaziantep'te doktor da perişan hasta da!

Gaziantep’te, sağlık sorunları bitmek bilmezken, tedavi için Şehir hastanesine başvuran vatandaşlar eksikler ve yetersizliklerden dolayı gerekli tedaviyi alamadığı gibi, hastanede görev yapan doktorlar da isyan eder noktaya geldi.

Siyaset - 1 yıl önce

Gaziantep’te, sağlık sorunları bitmek bilmezken, tedavi için Şehir hastanesine başvuran vatandaşlar eksikler ve yetersizliklerden dolayı gerekli tedaviyi alamadığı gibi, hastanede görev yapan doktorlar da isyan eder noktaya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili Avukat Hasan Öztürkmen, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Gaziantep Şehir Hastanesi’nde görev yapan doktorların bir türlü giderilemeyen alt yapı eksikleri nedeniyle zor şartlarda çalıştıklarına dikkat çekti.

Şehir Hastanesi’nde görevli doktorların kendisine gönderdiği, "Lütfen sesimizi duyurun: Gösteriş yapmak için altyapısı olmayan yere yoğun bakım açıp hasta dolu servisleri hemşiresiz bırakıyorlar. Biz hekimler artık çıldırma noktasındayız" şeklindeki mesajı Genel Kurulda dile getiren Öztürkmen, geçtiğimiz günlerde Gaziantep’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gösteriş yapmak için çok yetersiz sayıda doktor ve hemşireyle çalışan servislerin kapatılarak olmayan çocuk yoğun bakıma personel aktarıldığını, hastaların taburcu veya diğer servislere geçirilerek mağdur edildiğini ifade etti.

Öztürkmen, ayrıca hiçbir üst yazı gelmeden, yoğun bakım tecrübesi olmayan hemşirelerin yoğun bakıma doldurulup, çocuk yoğun bakımın hastalarla dolu gibi gösterildiğini ifade ederek, “ Doktorların haklı isyanı, tedavi olabilmek için hastaneye başvuran vatandaşların şikayetleri her geçen gün artarak devam ediyor. Bu, Gaziantep'teki sağlık sorununun ne noktaya geldiğinin açık bir göstergesidir” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Avukat Feyza Altun hakkında soruşturma başlatıldı!

2024-02-19 10:05 - Gündem

Gaziantep'te 'Milyonlarca liralık vurgun' iddiası

2024-02-16 19:26 - Gündem

İlber Ortaylı'dan 'Şevki Yılmaz' açıklaması

2024-02-19 18:35 - Gündem

Halil Konakçı koruma ordusuyla görüntülendi!

2024-02-19 20:42 - Gündem

Yeşilçam yıldızı Sevda Ferdağ hayatını kaybetti!

2024-02-17 19:35 - Magazin

Sinan Oğan, 1 milyon TL'ye vakıf kurdu!

2024-02-17 21:28 - Gündem

Maden faciasında 9 il 3 ülke için siyanür uyarısı!

2024-02-17 10:33 - Gündem

Gerici Şevki Yılmaz’dan ‘soysuz’ açıklaması

2024-02-20 12:42 - Gündem

Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay şehit oldu!

2024-02-17 21:19 - Asayiş

İYİ Parti'deki suikast girişiminin detayları ortaya çıktı!

2024-02-19 10:06 - Gündem

İlgili Haberler

Öztürkmen: Eğitimin geleceğini gerici dernekler belirleyemez!

18:26 - Siyaset

CHP’li Meriç, SGK’nın raporlu ilaç kısıtlamasını meclise taşıdı

18:23 - Siyaset

Yavuz Ağıralioğlu Gaziantep’e geliyor

18:15 - Siyaset

YRP'li Kılıç açıkladı: AK Parti'nin 8’inci Olağan Kongresi'ne katılmama kararı almış

15:09 - Siyaset

CHP’li Nazlıaka’dan Aile Bakanlığı’na: ‘Farkındalık peşindesiniz’

08:39 - Siyaset

Günün Manşetleri

Adana'da panik dolu anlar... Polis memuru balkondan ateş açtı: 'Polis çağırın' diye b

21:39 - Gündem

Valilik duyurdu: Havai fişek satışı yasaklandı

21:09 - Gündem

İstanbul beyaza bürünürken tedbirler de açıklandı: İşte alınan kararlar!

20:38 - Gündem

İstanbul Barosu Olağanüstü Genel Kurula gidecek

19:09 - Gündem

Bakan Bayraktar'dan fiyat artışı açıklaması, tarih verdi!

18:39 - Gündem