?>

CHP lideri Özgür Özel'den Erdoğan'a DEM Parti tepkisi

CHP lideri Özel, partisinin Tunceli İl Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada, "Bu milletten oy alan hiçbir siyasi parti, bizim gözümüzde şeytan değildir" ifadelerini kullanarak Erdoğan'ın DEM Parti ve CHP'yi hedef almasına yanıt verdi.

Siyaset - 1 yıl önce

CHP lideri Özel, partisinin Tunceli İl Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada, "Bu milletten oy alan hiçbir siyasi parti, bizim gözümüzde şeytan değildir" ifadelerini kullanarak Erdoğan'ın DEM Parti ve CHP'yi hedef almasına yanıt verdi.

Eski milletvekili Kamer Genç’in 8’inci ölüm yıldönümü nedeniyle Tunceli’de olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin İl Başkanlığı’nda açıklamalarda bulundu.

Özel, açıklamasında yeniden DEM Parti ile yapılan görüşmelerin AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hedef alınmasına tepki gösterdi. Özel, "Buradan açıkça söylüyoruz Meclis’te grubu bulunan hiçbir siyasi parti, bu milletten oy alan hiçbir siyasi parti, bizim gözümüzde şeytan değildir" dedi.

'TAYYİP BEY İSTEMİYOR DİYE İLİŞKİMİZİ KOPARACAK KADAR SEÇMENİNE SAYGISIZ DEĞİLİZ'

Özel’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"İktidar partisinin genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan, işi gücü bırakmış CHP ile uğraşıyor. Sürekli tutturmuş DEM DEM DEM diyor. Buradan açıkça söylüyoruz Meclis’te grubu bulunan hiçbir siyasi parti, bu milletten oy alan hiçbir siyasi parti, bizim gözümüzde şeytan değildir. Randevu istediler, verdik, geldiler görüştük. Seçimlerini yaptılar, tebriklemeye, hayırlı olsun ziyaretine gittik. Şuradan ilan ediyoruz ki, bizim DEM Parti’yle, Tayyip Bey istemiyor diye ilişkimizi koparacak kadar seçmenine saygısız değiliz.

Buradan ilan ediyoruz ki, DEM Parti’siyle , gözünüzün önünde ne ilişki kuruyorsak onu kuruyoruz. Yani ‘kapalı kapılar ardından konuşuyorlar, gizli anlaşmalar yapıyorlar, şunu yapıyorlar, bunu yapıyorlar’ bunların hepsi Erdoğan’ın seçim yalanından ibarettir. DEM Parti resmi partidir, her parti gibi gözler önünde ilişki içindeyiz. Ama Recep Tayyip Erdoğan, her gün DEM diyorsun da her gün zam yapıyorsun. Milletin derdi DEM değil, senin yaptığın zam zam zam…"

Haftanın Öne Çıkanları

CHP'li Şencan, İYİ Partili vekile dava açtı!

2024-01-17 09:33 - Siyaset

CHP’li Meriç: Doktorlar gidiyor, tedaviler aksıyor!

2024-01-16 11:18 - Yerel

İddia: Hafize Gaye Erkan'ın babası çalışanını işten kovdu!

2024-01-18 10:27 - Gündem

Hafize Gaye Erkan'ın babası Erol Erkan konuştu

2024-01-20 13:50 - Gündem

Ümit Özdağ'dan Halil Konakçı'ya "Zibidi" yanıtı!

2024-01-20 17:44 - Gündem

Erkan Baş'tan TKP'ye Kadıköy resti: Aday çıkaracağız... 

2024-01-17 13:50 - Siyaset

Saray’ın günlük masrafı 3 bin 500 emeklinin maaşı...

2024-01-21 11:58 - Gündem

Merkez Bankası Başkanı Erkan'ın babasıyla ilgili yeni iddialar

2024-01-20 11:16 - Gündem

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu başladı

2024-01-19 09:29 - Gündem

Hafize Gaye Erkan sessizliğini bozdu!

2024-01-19 09:44 - Gündem

İlgili Haberler

Özgür Özel'den Erdoğan'a 'Filistin' tepkisi

21:48 - Siyaset

Ekrem İmamoğlu Yozgat mitinginde gündem olan çiftçiyi paylaştı: Erdoğan'a seslendi

21:08 - Siyaset

Erdoğan skandal pankartı savundu: Bizim için beka meselesidir!

19:22 - Siyaset

Yozgat'ta tarihi miting! Meydan doldu taştı...

14:46 - Siyaset

Ekrem İmamoğlu'ndan imza kampanyası çağrısı

12:50 - Siyaset

Günün Manşetleri

'Narkokapan-Ankara' operasyonunda yeni gelişme: 178 kişi daha tutuklandı

10:08 - Gündem

Yöntemleri ifşa oldu! Ankara'da 'dolandırıcılık' operasyonu: 23 gözaltı

09:39 - Gündem

Bilecik'te feci kaza... TIR, tur otobüsüne çarptı: Çok sayıda kişi yaralandı!

09:08 - Gündem

İstanbul'da bir kişi kaldığı otel odasında ölü bulundu!

08:38 - Gündem

İstanbul Valisi Davut Gül ile CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik arasında 'Taksim' tartışması

00:08 - Gündem