?>

CHP lideri Özgür Özel: Kutuplaştırma tuzağına asla düşmeyeceğiz!

Özel: “Tayyip Bey kötüye gidişi gördü. Kutuplaşmak istiyor. Günlerdir niye özür dilediğim tartışılıyor. Yeter ki bu memlekette kalbi kırık, gönlü kırık bir vatandaş kalmasın, özür de dilerim. Erdoğan’ın bir tane amacı var, gerilim çıkarmak. Böylece açlığı, yoks

Siyaset - 6 ay önce

CHP lideri Özgür Özel, dün İzmir’de Çamdibi Atatürk Parkı’nda yapılan toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Özel burada yaptığı konuşmada “Biz gücümüzü milletimizden alıyoruz. İşimizi yapıyoruz iktidara da öğretiyoruz. Kutuplaştırma tuzağına asla düşmeyeceğiz. Bu oyuna gelmeyeceğiz” dedi. Özel sözlerine şöyle devam etti: “Tayyip Bey bu kötüye gidişi gördü. Kutuplaşmak istiyor. Günlerdir niye özür dilediğim tartışılıyor. Yeter ki bu memlekette kalbi kırık, gönlü kırık bir vatandaş kalmasın, özür de dilerim. Erdoğan’ın bir tane amacı var, gerilim çıkarmak. Böylece açlığı, yoksulluğu, sefaleti unutturmak istiyor. Öyle işsizliği çözmeden oyları toplamak sarayda sefa sürmek yok. O dönem bitti. Bu iktidarın süresi doldu. Sen çözümün değil sorunun adresisin. Ama bu sorunların hepsinin bir çaresi var. Onun da adı CHP.”

‘AYRIŞTIRMAK YANLIŞ’

AKP Sözcüsü Ömer Çelik’in kendisine yönelik eleştirilerine de yanıt veren Özel, Harbiye’deki teğmenlerle imam hatiplileri karşı karşıya getirmeye çalışmadığını vurguladı. Özel, “Teğmenlerin kılıçlarını kaldırdığı anı bir hafta boyunca görmezden geldiniz, sonra alkış toplamak için tepki verdiniz. İmam hatipliler ve teğmenler bu milletin ortak değeridir. Teğmenlerin ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ demesi, Türkiye’nin güvencesidir. Bu ülkede ayrıştırma değil, birlik olmalı. Teğmenlerimizin söyledikleri söz, Türkiye’nin düşmanlarını korkutmalı. Bu söz, milletimizin gücünü ve birliğini temsil eder” dedi.

‘KÖYLÜMÜZÜN YANINDAYIZ’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Bornova’nın Sarnıç Köyü’nde yapılacak caminin temel atma törenine katıldı. Burada konuşma yapan Özel, “Bu cami projesinde Mescid-i Aksa örnek alındı” dedi. Özel şunları söyledi: “Biz köylümüzün yanındayız, okul lazımsa okul, cami lazımsa cami için buradayız. CHP’li belediyeler iyi günde kötü günde milletinin yanında. Bornova benim ikinci, yetişmeme bakarsanız birinci memleketim. Burada ne yapılıyorsa benim içim ferahlıyor” dedi. Konuşmanın ardından kurdele kesimi ile temel atma töreni gerçekleştirildi. Özel, daha sonra memleketi Manisa’da yaşamını yitiren eski CHP kadın kolları başkanlarından Gönül Yenigün’ün (76) cenazesine katıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

Hulusi Akar: Eğitimin amacı bilgi değildir, Allah korkusu ve kuldan utanmaktır!

2024-09-10 20:29 - Gündem

Tunceli'de askeri araç devrildi! 4 asker şehit oldu!

2024-09-08 21:21 - Gündem

Devlet Bahçeli’nin öldüğü iddiası: MHP’den açıklama!

2024-09-12 23:08 - Gündem

Kiev Büyükelçisi Levent Bilgen'in kızı kim?

2024-09-12 08:09 - Gündem

AKP'li Ensarioğlu'ndan Narin'in ailesiyle İlgili açıklama

2024-09-08 19:35 - Gündem

Anne dahil 3 kişi tutuklandı... 2 yaşındaki bebek cinsel istismara maruz kalmış!

2024-09-12 01:39 - Asayiş

‘Böyle mi susturuldu 19 gündür?’ ‘Gidin yalan konuşun’ diyen Narin’in yakınına yumruklu saldırı!

2024-09-08 20:09 - Gündem

Gaziantep siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu

2024-09-09 09:59 - Yerel

Narin Güran cinayeti ile ilgili yayın yasağı kaldırıldı

2024-09-09 17:38 - Gündem

Levent Kırca’nın dolandırıcı skeci gündem oldu

2024-09-07 11:56 - Gündem

İlgili Haberler

Demirtaş'tan 'Barışın yanında olalım' çağrısı

02:38 - Siyaset

CHP Sözcüsü Deniz Yücel'den AKP Sözcüsü Ömer Çelik'e: 'Gerçeklerin üstünü örtmeye çal

01:39 - Siyaset

Sevinç İnönü CHP'ye üye oldu

00:38 - Siyaset

Erdoğan: Artık yeni bir safhaya geçilmiştir

21:19 - Siyaset

Makam odasında darp soruşturması... Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez görevine iade edildi

12:09 - Siyaset

Günün Manşetleri

Mersin merkezli 2 ilde tefecilik operasyonu!

14:39 - Gündem

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye sert çıkış! 'Şuursuzlar'

14:08 - Gündem

Trump’tan Zelenski’ye sert sözler: 'Birdenbire büyük adam oldu'

11:08 - Dünya

Daltonlar suç örgütünün yöneticilerinden Sinan Memi İstanbul'a getirildi

09:38 - Asayiş

Trump ile Zelenski'nin tartışmasına Elon Musk sessiz kalmadı

06:08 - Dünya