?>

Çıksorut’ta Fadıloğlu'na büyük ilgi...

Gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde büyük coşkuyla karşılanan Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Cıksorut bölgesinde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi.

Yerel - 1 yıl önce

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Biz, Çıksorut’u her zaman dimdik arkamızda gördük. Bu topluluk gösteriyor ki 31 Mart’ta Gaziantep zaferini şimdiden ilan etmiş. Yeni Çıksorut’u oluşturmak adına el ele, gönül gönülle vereceğiz ve daha güzel bir Çıksorut’u hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde büyük coşkuyla karşılanan Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Cıksorut bölgesinde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle ziyaretinin adeta mitinge dönüştüğü buluşmada mahalle sakinleri, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na, yoğun ilgi ve sevgi gösterdi.

20 BİN KİŞİLİK KAPALI SPOR SALONU YAPIYORUZ

Mahalle sakinlerine hitap eden Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kaydetti:

“Biz, Çıksorut’u her zaman dimdik arkamızda gördük. Bu topluluk gösteriyor ki 31 Mart’ta Gaziantep zaferini şimdiden ilan etmiş. Allah, hepinizden razı olsun. Allah’a şükür, Gaziantep’te AK Parti’nin arkasında duran en önemli mahallemiz, Çıksorut Mahallemiz. Bundan sonraki süreçte de sizlerin desteğiyle yeni Çıksorut’u oluşturmak adına el ele, gönül gönülle vereceğiz ve daha güzel bir Çıksorut’u hep birlikte inşa edeceğiz. İlk yaptığımız kütüphane, 29 Ekim Mahallesi’ndeki kütüphane. Bu mahallenin gençleri, eğitimde fırsat eşitliği yakalasın diye o kütüphaneyi hayata geçirdik. Yeter mi? Yetmez. Şimdi, M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi’nin yanına 20 bin kişilik kapalı spor salonu yapıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun. Çocuklarımız, gençlerimiz, güle güle kullansın. Allah’ın izniyle sizler, bize olur verdikten sonra 1 Nisan’dan itibaren daha yoğun çalışmaya, daha fazla çalışmaya biz söz veriyoruz.”

RIDVAN BAŞKAN; TECRÜBEDİR, AKILDIR

Programda konuşan Cumhur İttifakı’nın Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Fatma Şahin, “Rıdvan Başkan; tecrübedir, akıldır. Ben bir takım oyuncusuyum. Bende bir takım oyunu vardır. Şehitkamil, Büyükşehir, en güzel hizmetini Çıksorut’a yapacak inşallah” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Hakan Bayrakçı’nın “İmamoğlu önde” dediği anlar gündem oldu

2024-03-21 17:40 - Gündem

Turgut Altınok'un ablası: Mal varlığında eksik bile var!

2024-03-21 23:20 - Gündem

MHP’li Alanya Belediyesi’nde para sayma görüntüsü ortaya çıktı

2024-03-25 20:40 - Gündem

İşte 'istifa ederim' diyen Altınok'un Antalya tapuları!

2024-03-26 23:42 - Gündem

Menzilciler İstanbul'da birbirine girdi, polis müdahale etti!

2024-03-27 00:04 - Asayiş

Yeniden Refah Partisi’nin Şanlıurfa mitingi gündem oldu!

2024-03-23 18:13 - Siyaset

AKP’li aday mikrofonu açık unuttu: Gavatlar...

2024-03-26 18:11 - Gündem

AKP’li başkandan personele makam odasında taciz!

2024-03-21 10:49 - Gündem

Ahmet Bozgeyik: Oğuzeli için sizden bir emanet oy istiyorum!

2024-03-20 19:59 - Siyaset

Murat Kurum malvarlığı listesini açıkladı

2024-03-20 18:17 - Gündem

İlgili Haberler

Bağımsızlık Seferberliği Projesi’nin tanıtım toplantısı yapıldı

00:00 - Yerel

Geri dönüşüm kursundaki çalışmalar örnek oluyor

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de 15 bin 600 çocuk tiyatro ile tanıştı

00:00 - Yerel

Fatma Şahin, balıkları biberonla besledi...

00:00 - Yerel

Güçyetmez: Deprem Türkiye’nin beka sorunudur!

00:20 - Yerel

Günün Manşetleri

Çocuk işçiliği artıyor: ‘Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar’

06:38 - Gündem

İktidar Kanal İstanbul hayali kuruyor, İstanbul depremle sarsılıyor

06:09 - Gündem

2024 faaliyet raporu yayımlandı, toplu ulaşıma yeni bir soluk geliyor: Yeni metrolar yolda

05:39 - Gündem

İYİ Parti, 3 Mayıs Türkçüler Günü’ne hazırlanıyor

05:08 - Gündem

‘Harry Potter’ filminin müziklerini seyirciye sunan şef Timothy Henty ile konuştuk

04:38 - Gündem