?>

Erdoğan'ın hedefinde yine Sezgin Tanrıkulu var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen eğitim öğretim yılı açılış töreninde konuştu.

Gündem - 2 yıl önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eğitim öğretim yılı açılış programında CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nu hedef aldı. Erdoğan, "Şu anda bu topluluk bu sözde milletvekillerine gereken dersi gerektiği zamanda en ideal şekilde verecek kalitededir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen eğitim öğretim yılı açılış töreninde konuştu. Erdoğan, yine CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nu hedef aldı.

"Mehmetçiğimize hiçbir gücün dokunmasına izin vermeyiz" diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir tane sözde milletvekili çıkmış benim Mehmetçiğime saldırıyor. Mensubu olduğu parti kalkıp da bu milletvekili müsveddesine en ufak bir söz söylemiyor. Şu anda bu topluluk bu sözde milletvekillerine gereken dersi gerektiği zamanda en ideal şekilde verecek kalitededir. Biz Mehmetçiğimize hiçbir gücün dokunmasına müsaade etmeyiz."

Erdoğan'ın açıklamalarında öne çıkan satırbaşları şöyle:

"Aydınlık yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizi yetiştirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan kıymetli öğretmenlerimizin hakkını ödeyemeyiz. İdealist bir öğretmenin milletimize hizmetlerini anlatmaya kelimeler kiyafet etmez. Rabbim tüm öğretmenlerimizden razı olsun. 

"YÜREKTEN İNANİYORUM"

Bu topraklardaki 1000 yıllık şanlı mazimizden aldığımız cesaret ve ilhamla devletimizin ikinci asrına çok büyük bir heyecanla gireceğiz. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu kamuoyumuzla paylaşmıştık. Tarih boyunca nice engeli aşan, nice saldırıyı püskürten, nice oyunu bozan, nice imkansızı başaran mücadeleci bir milletin evlatları olarak, bu hedefimize de ulaşacağımıza yürekten inanıyorum.

Böylesine kendimizden emin ve iddialı konuşmamızın arka planında 21 yıllık emek, özveri ve çalışma vardır. Her alanda çok ciddi hazırlık yaptık. Eğitime daima özel önem ve öncelik verdik. 

"İLAVE ARTIŞA GİDİYORUZ"

Ek ders ücreti karşılığı görev yapan öğretmen ve usta öğreticilerin saatlik ek ders ücretinde yaklaşık yüzde 25 oranında bir ilave artışa gidiyoruz. Böylece aylık ücretlerinde 2023 yılında yüzde 91 oranında artış yapmış olacağız. Milli eğitim burslusu ve lisansüstü bursları da ülkelere göre değişen oranda yükseltiyoruz. Yüzde 26-27 oranında bir zam yapmış oluyoruz. Her iki müjdemizin de hayırlı olmasını diliyorum. 

"AİLE MÜESSESESİNİ KORUYACAĞIZ"

Aile müessesesini koruyacağız. Sigara, alkol, uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklarla mücadele etmek nasıl görevimizse, küresel çetelerin dayattığı sapkınlıklarla mücadele de asli vazifemizdir."

Haftanın Öne Çıkanları

Milyonluk soruyu bildi, hem ağladı, hem ağlattı...

2023-09-11 07:46 - Gündem

AKP'li başkanın rakı keyfi gündem oldu!

2023-09-09 11:44 - Gündem

Yeşim Salkım'dan Halil Konakcı'ya: Hadi önünüzden yiyin!

2023-09-14 12:29 - Gündem

Gaziantep'e şehit ateşi düştü!

2023-09-14 20:16 - Asayiş

İmamoğlu, kendini taklit eden videoyu paylaştı: Onu da çözeceğiz!

2023-09-13 11:44 - Gündem

Çölaşan'dan Akşener'e: Siz neyin peşindesiniz!

2023-09-08 15:31 - Gündem

Örsan Kunter Öymen adaylığını mı açıklayacak?

2023-09-14 10:29 - Siyaset

CHP Gaziantep'te ilk aday Ulaş Şarklı oldu

2023-09-10 11:06 - Siyaset

Fatih Altaylı: Bu iktidar yalan söyleyip durmaktadır!

2023-09-10 10:10 - Gündem

Fatih Altaylı: Bulsalar seni beni götürecekler, Allah'tan sakalım var!

2023-09-12 12:10 - Gündem

İlgili Haberler

Beylikdüzü Belediyesi'nde, Başkanvekilliği görevine Serkan Çebi seçildi

10:50 - Gündem

Millet laiklik ve demokraside birleşti

09:39 - Gündem

Gözaltına alınan Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen adliyeye sevk edildi!

08:08 - Gündem

Bilecik, Ekrem İmamoğlu için sokaklara döküldü!

07:38 - Gündem

Malatya’da İmamoğlu protestoları sürüyor: “O içeride, biz dışarıdayız!”

07:09 - Gündem

Günün Manşetleri

Beylikdüzü Belediyesi'nde, Başkanvekilliği görevine Serkan Çebi seçildi

10:50 - Gündem

Tutuklanan Berkay Gezgin'in son mesajı ortaya çıktı!

10:45 - Gündem

CHP duyurdu: Boykot listemiz hazır!

10:09 - Gündem

Bakan Şimşek'ten asgari ücrete ara zam açıklaması: İkinci zam yapılacak mı?

09:39 - Ekonomi

‘Boykot’ çağrısından Saray da rahatsız oldu!

08:39 - Gündem