?>

Erdoğan: Mandadan bahsettik manda kalmadı!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Çatalca Belediyesi'ni ziyaret etti.

Gündem - 3 yıl önce

 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Çatalca Belediyesi'ni ziyaret etti. Daha önce manda yoğurdu ve hurmalı tarifi gündem olan Erdoğan yaptığı konuşmada, "Biliyorsunuz Tokat'ta bir mandadan bahsettik. Şimdi Çatalca'da manda kalmadı neredeyse. Meğerse Çatalca bu işte de çok mahirmiş" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı'nı Çatalca'da geçirdi. Erdoğan bugün Çatalca Ulu Camii'nde Cuma namazı kıldı. Erdoğan daha sonra Çatalca Belediyesi'ni ziyaret etti. Erdoğan'a Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını İstanbul'un Çatalca ilçesindeki Ulu Camii'de kıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çatalca Belediyesi’ni de ziyaret etti ve Belediye Başkanı Mesut Üner'den ilçeyle ilgili bilgi aldı.

Ziyaretinin ardından, belediye önünde kendisini bekleyen halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarla çok müstesna bir günde, sürpriz şekilde bir araya geldiklerini ifade etti.

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerifin adeta tacı durumunda olan Ramazan Bayramı'nın da geride kaldığını anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ramazan Bayramı'nı da istedim ki Çatalca'da siz kardeşlerimle bir arada geçireyim ve bayramın ertesinde de bugün belediyemizi bir ziyaret edelim istedim. Sizlerin de burada böyle ani bir araya gelişiniz benim için ayrı bir mutluluk vesilesi oldu. Bundan dolayı gerek Başkanıma gerek muhtarlarımıza gerekse siz değerli Çatalcalı kardeşlerime kalbi şükranlarımı bildiriyorum" dedi.

Daha nice bayramlarda bir araya gelmek üzere vatandaşlara kısa bir selamlama yapmak istediğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: "Yola çıkarken bizim eğitim, sağlık, adalet, emniyet, enerji, ulaşım, tarım, bütün bu alanlarda çok büyük sözümüz vardı. Hamdolsun, bu sözlerimizi büyük ölçüde yerine getirdik. Sağlıkta hastanelerimizde attığımız adımlarla, eğitimde attığımız adımlarla, Türkiye'de 76 üniversitemiz varken şu anda 207 üniversitemiz var. Üniversitemizin olmadığı ilimiz yok. 81 vilayetin tamamında artık üniversitemiz var. Yani, benim Iğdır'daki kardeşim, Hakkâri’deki kardeşim, Muş'taki kardeşim çocuğunu üniversiteye göndermek için İstanbul'a, Ankara'ya değil artık Muş'ta üniversite var, Iğdır'da üniversite var. Rahatlıkla oradaki üniversitelerde de çocuklarını okutma şansları var. Nerelerden nerelere geldik."

"HER ZAMAN ÇATALCA'NIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Çatalca'da altyapı ve üstyapıda birçok adım attıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: "Sizler de bunu karşılıksız bırakmadınız ve Mesut kardeşimizi Çatalca'ya Belediye Başkanı yapmak suretiyle yeni bir dönemi başlattınız. İnşallah birçok adımlardan sonra altyapıyla beraber şu anda, bu yaz inşallah karayollarıyla birlikte burada çok ciddi bir asfaltlama çalışmasına Mesut kardeşimiz girecek ve Ulaştırma Bakanım Adil Bey de bugün yanımda. Birlikte yapacakları çalışmalarla artık böyle çukur, çamur vesaire olan bir Çatalca olmayacak. Bu Çatalca'yı da daha güzel bir hâle yollarıyla getirmiş olacağız. Şu anda Ulaştırma Bakanım gerekli bu noktadaki teminatı verdi ve Belediye Başkanım da araç gereci temin ederek müşterek bir çalışmayla inşallah Çatalca'mızın altyapısını da üstyapısını da bu noktada gerçekleştirmiş olacaklar. İstiyoruz ki Çatalca şanına yakışır bir hâle gelsin."

ÇATALCA'DA MANDA KALMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biliyorsunuz Tokat'ta bir mandadan bahsettik. Şimdi Çatalca'da manda kalmadı neredeyse. Meğerse Çatalca bu işte de çok mahirmiş. Ve manda kaymağı, manda sütü, bunlar Çatalca'da bayağı ileriymiş, adeta marka... Temennimiz odur ki yani lider bir şeyi söylediği zaman arkadan bu işin takibi başlar. Takibi başladığı anda da millet artık bu noktada gücü, kuvveti toplar" ifadelerini kullandı.

Çatalca'nın bundan sonra altyapısıyla üstyapısıyla çok daha farklı bir gücü yakalayacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz her zaman Çatalca'nın yanında olmaya devam edeceğiz. Belediye Başkanımızı inşallah 15 meclis üyesi, bir de kendisi 16 olmak üzere Cumhur İttifakı olarak da çok güçlü bir hâle getireceğiz. Sizleri bayram ertesinde en kalbi duygularla selamlıyorum. Günümüz kutlu olsun. Geleceğimiz aydınlık olsun inşallah. Sağ olun, var olun" diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Deniz Gezmiş'in sesinden savunması...

2022-05-05 21:16 - Gündem

Ümit Özdağ'dan 'Soros' fotoğraflı yanıt...

2022-05-05 18:44 - Siyaset

Hande Karacasu serbest bırakıldı...

2022-05-04 12:40 - Gündem

Nagehan Alçı: İmamoğlucu mu olduk?

2022-05-05 11:31 - Gündem

Sinan Oğan: Aynı saatte ben de orada olacağım!

2022-05-05 22:08 - Siyaset

Dr. Serdar Keçeoğlu Defa Life'ta...

2022-04-30 10:56 - Sağlık

Hande Karacasu, gözaltına alındı...

2022-05-04 01:26 - Gündem

Trabzonspor taraftarı Soylu'yu böyle yuhladı!

2022-05-01 11:23 - Gündem

AKP'li Turan'dan muhalefete: Dangalaklar...

2022-05-03 09:15 - Siyaset

Altunkaya: Kütüphaneler geleceğe yatırımdır

2022-05-01 23:37 - Yerel

İlgili Haberler

Haber alınamıyordu: 2 öğrenci 8 saat sonra bulundu!

10:09 - Gündem

Premier Lig ekibi harekete geçti: En Nesyri'ye sürpriz talip!

10:08 - Gündem

Jose Mourinho'dan ilk maç itirafı! 'Rangers'a karşı oynayan biz değildik!'

03:39 - Gündem

Siber Güvenlik Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi

03:09 - Gündem

Trump'ın Özel Temsilcisi Witkoff, ateşkes görüşmeleri için Moskova'ya gidiyor

03:08 - Gündem

Günün Manşetleri

Haber alınamıyordu: 2 öğrenci 8 saat sonra bulundu!

10:09 - Gündem

Siber Güvenlik Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi

03:09 - Gündem

Trump'ın Özel Temsilcisi Witkoff, ateşkes görüşmeleri için Moskova'ya gidiyor

03:08 - Gündem

Putin, askeri üniforması ile Ukrayna ordusuyla çatışmaların sürdüğü Kursk bölgesine geldi

02:09 - Gündem

Markete girip cinsel organını gösterdi: 2 sene önce de aynı suçu işlemiş!

01:09 - Gündem