?>

‘Evde çalınır’ diye yanına almıştı… Mangal keyfi 400 bin liraya mal oldu

İstanbul'dan Adana'ya kızlarının yanına gelen anne ve kızın, içerisinde 400 bin liralık altın bulunan çantası mangal yaptıkları sırada çalındı.

Asayiş - 7 ay önce

Edinilen bilgiye göre olay, geçen Cumartesi akşam saatlerinde merkez Çukurova ilçesine bağlı Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Amerikan Adası'nda meydana geldi.

İddiaya göre, İstanbul'da yaşayan Ömer Köse (65), eşi Ayşe (60) ve kızları Birgül (35) ile birlikte Adana'da yaşayan kızları Nurgül Karabudak'ın yanına geldi.

Cumartesi akşam saatlerinde ise Köse ailesi, damatları Salih Karabudak ile birlikte Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Amerikan Adası'na gidip mangal yaktı. İddiaya göre, aile yemeklerini yediği sırada otomobilleriyle ailenin yanına yaklaşan kimliği belirsiz kişi veya kişiler, Ayşe ve Birgül Köse'nin 'İstanbul'da evde çalınır' diyerek yanlarına aldıkları, içerisinde 400 bin lira değerinde altın bulunan çantasını çaldı. Bir süre sonra çantaları araçta göremeyen aile durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler araçtan parmak izi alırken çevrede inceleme yaptı ancak, adada güvenlik kamerası olmadığı tespit edildi.

“POLİSLE UĞRAŞAMAM”

Bu sırada Salih Karabudak kayınvalidesinin cep telefonunu aradı ve bir kişi telefonu açıp, "Ben bu çantayı Çatalan Köprüsü'nde buldum. Buradan gelin alın, ben polisle uğraşamam" dedi. Köprüye giden aile burada da çantayı bulamadı.

“MAĞDUR OLDUK”

Salih Karabudak, mangal keyfinin pahalıya patladığını anlatarak, "Buraya mangal yapmaya geldik. Çok kalabalıktık, hemen arabanın yanında yemek yiyorduk. Sonradan yanımıza bir araç geldi ama çok fazla durmadı gitti. Akşam ise biz çantaların olmadığını fark ettik. Çantada yüklü miktarda ziynet eşyaları ve cep telefonları vardı. Hepsi gitti. Polis geldi, parmak izi aldılar ama herhangi bir sonuç çıkmadı. Herhangi bir görgü tanığı, kamera olmadığı için onlar da yardımcı olamıyorlar. Savcılığa da suç duyurusunda bulundum. Çocuklarımızla, ailemizle buraya geliyoruz fakat hiçbir şekilde burada kamera yok. Mağdur olduk" ifadelerini kullandı.

“ÇOCUKLAR PERİŞAN OLDU, MİSAFİRLERE REZİL OLDUK”

Mangala geldikleri sırada altınların çantada olduğundan haberdar olmadığını belirten Karabudak, "Altınlar kayınvalidem ve baldızıma aitti. Yanlarında getirdiklerinden haberim yoktu bilsem evde bıraktırırdım. İlk defa böyle bir olay yaşadım burada. Emniyet güçlerinden bir an önce buraya bir çare bulmalarını istiyoruz. Bir yemek yiyecektik, burnumuzdan geldi. Çocuklar perişan oldu, gelen misafirlere rezil olduk" diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

2 gündür kayıp olan Narin’in son görüntüleri ortaya çıktı

2024-08-23 17:08 - Gündem

Kayıp Narin’in evinin yakınında kan lekeleri bulundu!

2024-08-25 20:31 - Gündem

Narin'i arama çalışmaları 6. gününde: 11 bin dönüm alan tarandı, 130 kişinin ifadesi alındı

2024-08-26 20:20 - Asayiş

İddialar üzerine Özgür Özel röntgen filmlerini paylaştı: 'Kurşun değil, parmak kemiklerinde kırık'

2024-08-21 11:09 - Siyaset

Önce paylaşıldı sonra silindi: İşte ‘kovboy şapkalı’ TCMB Başkanı…

2024-08-27 19:09 - Gündem

Erdoğan'dan, CHP'li Tuncay Özkan'a tazminat davası

2024-08-26 13:09 - Siyaset

Depremzedeye parayla çadır veren Kızılay şimdi de taşınmazları elden çıkarıyor

2024-08-25 05:39 - Gündem

Başkan Yılmaz'dan, randevu eleştirilerine yanıt

2024-08-23 19:40 - Yerel

Ümraniye’de fabrikada yangın : 100 işçi tahliye edildi

2024-08-26 09:38 - Asayiş

Okul müdürü 'Başörtüsüz öğrenci istemiyorum' demişti: Laiklik Meclisi suç duyurusunda bulundu!

2024-08-26 18:09 - Eğitim

İlgili Haberler

İzmir’de kimyasal fabrikasında patlama! Ölü ve yaralılar var

02:38 - Asayiş

İstanbul'da çocukların sosyal medyadaki tartışması cinayetle bitti!

00:09 - Asayiş

Sosyal medya kavgası cinayetle bitti! 16 yaşındaki çocuk öldürüldü

00:00 - Asayiş

Sapanca Gölü'nde kano alabora oldu: 15 yaşındaki çocuk kayıp

00:00 - Asayiş

Denizde aranan kişi camide bulundu!

00:38 - Asayiş

Günün Manşetleri

İmamoğlu'nun tutuklanmasına tepki gösteren 34 gence daha tutuklama talebi

17:08 - Gündem

Avrupa'yı Yenile Grubu’ndan İmamoğlu'na destek

09:45 - Dünya

Ekrem İmamoğlu'nun babası Silivri ziyaretini anlattı: 'O bize moral verdi...'

09:38 - Gündem

Anne-Baba Dayanışma Ağı kuruldu: 'Çocuklarımıza dokunmayın

07:09 - Gündem

Ali Mahir Başarır haciz konulan Porsche marka aracını paylaştı: 'Ne kadar lüks değil mi?'

06:08 - Siyaset