?>

Fadıloğlu, esnafı ziyaret etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Dülükbaba Mahallesi sakinlerini ve esnafı ziyaret etti.

Yerel - 5 yıl önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Dülükbaba Mahallesi sakinlerini ve esnafı ziyaret etti. Mahalle sakinlerinin ve esnafın taleplerini dinleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, çözüm odaklı çalışmalarla sorunların üstesinden geleceklerini kaydetti.

Sık sık mahalle ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek halkın sorunlarına ortak olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Son olarak Dülükbaba Mahallesi sakinleri ve esnafıyla bir araya gelen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşlarla ayrı ayrı ilgilendi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na ziyaretlerinde AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz da eşlik etti. Mahalle sakinlerinin ve esnafın sorunlarını dinleyen ve çözüm odaklı çalışarak sorunların üstesinden geleceklerini ifade eden Başkan Fadıloğlu, mahalle sakinlerinin ve esnafın sorduğu tüm soruları samimiyetle yanıtladı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret ettiği adreslerde yoğun ilgi gördü. Mahalle sakinleri ve esnaf, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ettiler.

BAŞKANIMIZ, GEREKEN HİZMETLERİ YAPIYOR

Yapılan ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Dülükbaba Mahalle Muhtarı Muzaffer Yiğit, “Başkanımız bugün mahallemize ziyarete geldi. Başkanımıza, mahallemizdeki eksikliklerimizi söyledik. Yapılması gereken hizmetleri Başkanımıza söylüyoruzBaşkanımız, zaman zaman bu tür ziyaretler yapıyor. Yapılan hizmetlerden dolayı Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederim” diye konuştu.

HİZMETLER TAKDİRE ŞAYANDIR

Yapılan ziyaretlerden mutluluk duyduğunu belirten Dülükbaba Mahallesi esnafından Bedri Bulut, “Bugün Başkanımız mahallemizi ve biz esnafları ziyaret ederek istek ve sıkıntılarımızı dinledi. Bizler de mahallemizdeki eksiklikleri ve yapılması gereken hizmetleri Başkanımıza dile getirdik. Sağ olsun Başkanımız da gerekli olan tüm hizmetleri yapma konusunda ellerinden gelen gayreti göstereceğini dile getirdi. Başkanımız, zaman zaman mahallemizi ziyaret ediyor ve bu ziyaretleri de bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Dülükbaba esnafı olarak Şehitkamil Belediyemizin mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden memnunuz. Başkanımızın yapmış olduğu hizmetler takdire şayandır. Biz Dülükbaba esnafı olarak Başkanımızdan ve ekibinden razıyız. Mahallemize şimdiye kadar yapmış olduğu ve bundan sonraki yapacakları tüm hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

HER TÜRLÜ İSTEK VE SIKINTIMIZ GİDERİLİYOR

Şehitkamil Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarını dile getiren mahalle esnafından Müslüm Esen, “Allah, Başkanımızdan daima razı olsun. Sık sık bizleri ziyaret ederek, sıkıntılarımızı dinliyor. Başkanımız, bugün de mahallemizi ziyaret ederek, sıkıntılarımızı dinledi. Bizler de mahalle esnafları olarak istek ve sıkıntılarımızı dile getirdik. Belediyemizin hizmetlerinden memnunuz. Temizlik konusu olsun, asfalt konusu olsun, her türlü istek ve sıkıntımız gideriliyor. Bu tür hizmetlerinde devamını diliyoruz. Başkanımızın da bu tür ziyaretleri bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Allah, hiçbir zaman Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Mansur Yavaş’tan ‘Anıtkabir’ talimatı

2019-08-16 22:02 - Gündem

CHP'den savcılara Demet Akalın çağrısı

2019-08-15 21:47 - Gündem

‘Ağaçları Orman Bakanlığı görevlisi tutuşturdu’ iddiası

2019-08-20 20:55 - Gündem

Metiner: AK Parti artık ömrünü tamamladı

2019-08-15 09:11 - Siyaset

İnce'den Türk İş Başkanına istifa çağrısı

2019-08-14 22:43 - Gündem

Gaziantep'te dehşet anları! Evi kurşun yağmuruna tuttu

2019-08-15 20:28 - Asayiş

13 yaşındaki Meryem her yerde aranıyor

2019-08-17 18:15 - Asayiş

Gazi'ye ‘ayaklarını uzattın’ dayağı!..

2019-08-14 15:07 - Gündem

Maçoğlu'ndan İmamoğlu'na tebrik ziyareti

2019-08-15 17:25 - Gündem

Gaziantep'te düğünde bıçaklı kavga: 9 yaralı

2019-08-21 10:08 - Asayiş

İlgili Haberler

Yığınlı Mahallesi de yeni arazi yollarına kavuştu

10:18 - Yerel

Bakan Yumaklı, Gaziantep Büyükşehir'i örnek gösterdi

08:16 - Yerel

Erdemoğlu Holding'in eserlerine toplu açılış

09:09 - Yerel

GAİB, Sektör Paydaşları Toplantısına ev sahipliği yaptı

08:57 - Yerel

Haydi Ekmek Fabrikası, Bakan Yumaklı’nın katılımıyla açıldı

20:02 - Yerel

Günün Manşetleri

Samsunspor'dan inanılmaz geri dönüş: 1-3'ten 4-3'e!

02:08 - Gündem

Liverpool evinde rahat kazandı!

01:38 - Gündem

Dışişleri'nden ABD'nin 'GKRY' kararına tepki: 'Söz konusu vahim hata...

01:09 - Gündem

31'inci Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu

00:39 - Gündem

Nasrallah'ın öldürülmesi Bağdat'ta protesto ediliyor: ABD Büyükelçiliği önünde gerilim!

00:08 - Gündem