?>

Fatma Şahin'den köy ziyaretleri

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, pazar mesaisinde kent merkezine yakın büyük köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Yerel - 1 yıl önce

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, pazar mesaisinde kent merkezine yakın büyük köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Teknik ekibi ile Şahinbey ilçesine bağlı Burç ve Cevizli köylerine ve Şehitkamil ilçesinde ise Arıl ve Aktoprak köylerine giden Başkan Fatma Şahin, bu köylerde yapılan çalışmaları inceledi, vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyaretinde muhtarlar ve vatandaşlardan köylerdeki eksiklikleri ve talepleri dinleyen Başkan Şahin’e AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, AK Parti İl Başkanı Murat Çetin, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz da eşlik etti.

ŞAHİN: BİRLİKTE BAŞARMAYA HAZIRIZ VE KARARLIYIZ

Halkın görüşlerini ve taleplerini yönetimde etkin kılarak kente vatandaşın istekleri doğrultusunda hizmetlerin yürütüldüğünü aktaran Başkan Fatma Şahin, Arıl Köyü’nde halkın sıcak karşılama ve ev sahipliği için teşekkür ederek şunları söyledi:

“22 yıl önce ne söylediysek bugün alnımız ak, başımız dik. Bunun gereğini yapmış olarak karşınızdayız. Birlikte başarmaya hazırız ve kararlıyız. Her seferinde daha çok güven duydunuz. Biz de sizden aldığımız o büyük onurla büyük bir sorumlulukla gece gündüz çalıştık.”

Aktoprak, Burç ve Cevizli mahallerine ziyaretlerinde ise Başkan Fatma Şahin, “Önce insanı yaşat ki devlet yaşasın” düşüncesiyle hareket ettiklerini vurgulayarak, eğitim ve sağlık çalışmalarına değindi. Covid 19 Pandemisi ve Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yapılan çalışmalardan bahsederek, teknik ekibin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Eğitim şehri, spor şehri, bilim şehri, kültür sanat şehri, yeşil şehir, akıllı şehir hedefine gitmek için beyanname hazırlandığını belirten Şahin, “Burası dünyanın göz bebeği. Bu topraklar bizim, bu vatan bizim, bu bayrak bizim. Biz gayretten, çalışmadan sorumluyuz. Sizden gelen dileği emir olarak gören, yerine getirmek için de büyük gayret gösteren bir ekibin parçasıyız” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

CHP'li Şencan, İYİ Partili vekile dava açtı!

2024-01-17 09:33 - Siyaset

CHP’li Meriç: Doktorlar gidiyor, tedaviler aksıyor!

2024-01-16 11:18 - Yerel

İddia: Hafize Gaye Erkan'ın babası çalışanını işten kovdu!

2024-01-18 10:27 - Gündem

Hafize Gaye Erkan'ın babası Erol Erkan konuştu

2024-01-20 13:50 - Gündem

Destici'nin sildiği paylaşımları ortaya çıktı!

2024-01-15 17:24 - Gündem

Ümit Özdağ'dan Halil Konakçı'ya "Zibidi" yanıtı!

2024-01-20 17:44 - Gündem

Erkan Baş'tan TKP'ye Kadıköy resti: Aday çıkaracağız... 

2024-01-17 13:50 - Siyaset

Saray’ın günlük masrafı 3 bin 500 emeklinin maaşı...

2024-01-21 11:58 - Gündem

Merkez Bankası Başkanı Erkan'ın babasıyla ilgili yeni iddialar

2024-01-20 11:16 - Gündem

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu başladı

2024-01-19 09:29 - Gündem

İlgili Haberler

Bozgeyik’ten Merinos'a ziyaret: Üretime destek olmaya devam edeceğiz

00:18 - Yerel

Tahmazoğlu'ndan, yeni evlenecek çiftlere sürpriz!

00:31 - Yerel

GAİB'den “Green Day” etkinliği

00:00 - Yerel

Yılmaz, Sarılar Mahallesi’ni ziyaret etti

00:00 - Yerel

Konukoğlu, 64 yıl önce mezun olduğu ilkokulda...

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

İBB’ye yönelik ikinci dalga soruşturmasına üç yeni gizli tanık da eklendi: Rüzgâr, Kartal, Şahin

04:39 - Gündem

CHP’den Emniyet’e ‘jammer’ yanıtı: ‘Bu uygulama İmamoğlu’na mahsus değildir’

23:38 - Siyaset

Emniyet'ten 'jammer' açıklaması: Belediye başkanları kullanamaz!

16:30 - Gündem

İmamoğlu ile ilgili dikkat çeken anket: Tutuklanmasını haklı buluyor musunuz?

15:08 - Gündem

Gaziantep'te tramvay yolunda korkunç kaza!

14:15 - Asayiş