?>

Fuat Oktay'dan İmamoğlu açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "İstanbul'da bilgi kirliliğinden dolayı tek bir vatandaşımızın burnu kanarsa, bilgi kirliliği oluşturanları affetmeyiz" dedi.

Gündem - 5 yıl önce

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "İstanbul'da bilgi kirliliğinden dolayı tek bir vatandaşımızın burnu kanarsa, bilgi kirliliği oluşturanları affetmeyiz" dedi.

Sosyal medyada dolaşan 'Valilikte depremle ilgili yapılan toplantıya İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun davet edilmediği' iddialarıyla ilgili de Oktay, "Son derece samimi olarak tüm tarafları ilk andan itibaren davet ettik. Buna İstanbul Büyükşehir Belediyesi dahildir" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada yer alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun toplantıya davet edilmediği iddialarını değerlendiren Oktay, “İnsan hayatı üzerinden siyaset yapanlar bir kez daha seviyelerini korumaları gerekiyor. Söz konusu olan insan hayatıysa bu alandan kimseye siyaset yaptırmayız. Herkesi davet ettik. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı da geldi çalışmalara katıldı. Orada kendisinin de olduğu ortamda bu açıklamayı birlikte yaptık. Kanal kanal dolaşıp bu vardır, yoktur demek kadar anlayışız bir şey olamaz. Bütün bakanlarımız ve herkesi sabah saatlerinde davet ettik. Sonrasında sosyal medyada çok ilginç bir şekilde başka şeyler dolanıyor. Bu kabul edeceğimiz bir yaklaşım değildir. Bakanlarımızın, bakan yardımcıların burada, ordunun, sahil güvenliğinin burada olduğu ortamda şehirden sorumlu arkadaşımız burada olmayacak, sonrada siyaset yapacak. Biz burada siyaset yapmıyoruz” dedi.

 !#**h16987**#! 

 !#**h16983**#! 

 !#**h16977**#! 

GAZİKENT27 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLUN TAKİP EDİN

https://www.youtube.com/channel/UCUS10fdomKzRNgFg3wqtEMg?view_as=subscriber

Haftanın Öne Çıkanları

Elinde jiletle İmamoğlu'nun odasına girecekti!

2019-09-27 16:22 - Gündem

Damat düğünde boğazı kesilerek öldürüldü!

2019-09-21 10:08 - Asayiş

Savcılıktan 31 Mart kararı

2019-09-27 17:45 - Gündem

AKP'li vekilden Egemen Bağış'a "Bakara" göndermesi

2019-09-20 21:54 - Gündem

Gaziantep'te boşanma kavgası: 2 ölü 3 yaralı

2019-09-25 11:23 - Asayiş

Neslican'ın ardından Buse'yi de kaybettik

2019-09-22 09:25 - Gündem

Özel aracında sigara içenlere 153’er TL ceza yağdı!

2019-09-25 14:09 - Gündem

Yelken, Kısas’ta sergi açtı

2019-09-24 10:33 - Kültür & Sanat

Savcılıktan 'Tiktokçu hakim' açıklaması

2019-09-23 21:00 - Gündem

Fenerbahçe taraftarı Neslican'ı unutmadı

2019-09-21 22:48 - Gündem

İlgili Haberler

İPA duyurdu: Harcanan kaynaklarla kaç sosyal konut yapılabilirdi?

23:09 - Gündem

Son Dakika... Ege Denizi'nde şiddetli deprem

23:08 - Gündem

Halit Ergenç başrollü 'Kral Kaybederse' dizisinin yayın tarihi belli oldu!

22:38 - Gündem

MSB duyurdu: Pençe-Kilit operasyonunda bir asker şehit oldu

20:39 - Gündem

Hatay’da depremin 2. yılında '6 Şubat Platformu’ndan tepki: Kaybettiklerimize sözümüz var

19:38 - Gündem

Günün Manşetleri

Son Dakika... Ege Denizi'nde şiddetli deprem

23:08 - Gündem

Halit Ergenç başrollü 'Kral Kaybederse' dizisinin yayın tarihi belli oldu!

22:38 - Gündem

İmamoğlu’ndan hakkındaki iddianameye tepki

19:39 - Siyaset

Hatay’da depremin 2. yılında '6 Şubat Platformu’ndan tepki: Kaybettiklerimize sözümüz var

19:38 - Gündem

Özgür Çelik'ten İmamoğlu hakkında hazırlanan iddianameye tepki

19:35 - Siyaset