?>

GAGİAD'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu ve Kadınlar Kurulu Başkanı Deniz Yüksel Konukoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yerel - 1 ay önce

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu ve Kadınlar Kurulu Başkanı Deniz Yüksel Konukoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu; ‘’Kadınların emeği, azmi ve üretkenliği toplumları ileriye taşıyan en büyük güçlerden biridir. Eğitimden iş dünyasına, sanattan bilime her alanda kadınların katkısı, daha eşit ve güçlü bir geleceğin temelini oluşturur.

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği olarak, kadınların sadece bugün değil her gün hak ettikleri değeri görmeleri, eşit fırsatlara erişmeleri ve hayatın her alanında daha güçlü yer almaları için çalışmaya devam edeceğiz.

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, daha adil ve eşit bir dünya için dayanışmanın önemini bir kez daha vurguluyoruz." dedi.

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Kadınlar Kurulu Başkanı Deniz Yüksel Konukoğlu ise; ‘’8 Mart Dünya Kadınlar Günü, kadınların toplumsal, ekonomik ve kültürel hayattaki başarılarını kutladığımız, eşitlik ve adalet için verilen mücadelenin önemini bir kez daha hatırladığımız özel bir gündür. Kadınların gücünü ve kararlılığını her alanda görmek, daha adil ve sürdürülebilir bir gelecek için hepimize ilham vermektedir. İş dünyasından sanata, bilimden siyasete kadar her alanda kadınların sesini daha gür duyduğumuz bir dünya için hep birlikte çalışmalıyız.

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği Kadınlar Kurulu olarak, kadınların iş hayatındaki yerini güçlendirmek, fırsat eşitliği sağlamak adına çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz. Kadınların ekonomik ve sosyal yaşamda daha fazla söz sahibi olduğu bir gelecek inşa etmek için el ele vermeli, kadın emeğinin görünürlüğünü ve degerini artırmalıyız.

Bu anlamlı günde, cesaretleri ve azimleriyle topluma değer katan tüm kadınları kutluyor, daha güçlü ve eşit bir gelecek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğimizi vurgulamak istiyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün, tüm kadınlar için umut, dayanışma ve güç birliği getirmesini diliyorum." şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Şahinbey Belediyesi iki zincir marketi kapattı!

2025-03-06 00:00 - Yerel

Voleybolda KFC Kadınlar 1. Ligi yarı final etabı Alanya'da başladı

2025-03-04 00:00 - Spor

Edip Akbayram hayatını kaybetti!

2025-03-02 20:08 - Gündem

Acun Ilıcalı ve Saadettin Saran hakkında iddianame

2025-03-04 21:47 - Gündem

ABD-Kanada arasında ticaret savaşı başladı: Trudeau, Trump'a rest çekti

2025-03-05 10:08 - Dünya

AXA Sigorta Kupa Voley Dörtlü Final programı belli oldu

2025-03-04 00:00 - Spor

Oba Makarna WEPs imzacısı oldu

2025-03-06 00:00 - Yerel

Hakkında gözaltı kararı verilen Dilan Polat: 'Yaşamak istemiyorum'

2025-03-02 02:39 - Gündem

Gaziantep Bilim Merkezi Türkiye’nin dört bir yanından öğrenci ağırladı

2025-03-04 00:00 - Yerel

Devlet Bahçeli'den İmralı çağrısı açıklaması

2025-03-01 23:08 - Siyaset

İlgili Haberler

Dr. Ersin Arslan, şehit edildiği hastanede düzenlenen törenle anıldı

00:00 - Yerel

Tahmazoğlu, semt pazarlarını ziyaret etti

00:00 - Yerel

Şehitkamil'den Şirinevler'e yeni mesire alanı

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan, mahalle ziyaretleri

00:04 - Yerel

Şahinbey Belediyesi denetimlerini aralıksız sürdürüyor

00:03 - Yerel

Günün Manşetleri

CHP'li Kemalpaşa Belediyesi'ne operasyon: 5 gözaltı

21:38 - Gündem

Serbest bırakılan Rasim Ozan Kütahyalı'nın avukatından açıklama

21:17 - Gündem

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB'nin 1 Mayıs adresi belli oldu

21:10 - Gündem

Son dakika: Rasim Ozan Kütahyalı serbest bırakıldı!

20:39 - Gündem

Deniz Yavuzyılmaz ısrarla sordu: TCDD Başkanı Kurt'tan 'Ben duygusal bir adamım' cevabı

19:09 - Siyaset