?>

Gaziantep’in en genç belediye başkan adayı

Gaziantep'in en genç belediye başkan adayı Mehtap Şahan, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Siyaset - 6 yıl önce

Gaziantep'in en genç belediye başkan adayı Mehtap Şahan, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Rakiplerinin aksine kısıtlı imkanlarla çalışmalarına devam eden Şahan, her seçim öncesi halka sahte vaatler anlatıldığına dikkat çekerek, "İşçi sınıfının sesini, ezilen halkın sesini duyurmak ve yükseltmek bizim sorumluluğumuz" dedi.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler seçimine kısa bir süre kala Türkiye Komünist Partisi'nin Şahinbey Belediye Başkan adayı Mehtap Şahan, çalışmalarına vakit kaybetmeden devam ediyor. Rakiplerinin aksine arkadaşlarıyla kısıtlı imkanlarla sahada yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Şahan, seçim vaatlerini anlatarak halktan destek istiyor.

Gaziantep Üniversitesi'nde öğrenci olan 21 yaşındaki Mehtap Şahan, TKP olarak seçimlere sınıf mücadelesinin bir uzantısı parçası olarak baktıklarını kaydetti. Şahan, "Bütün seçimler ezenle ezilenin karşı karşıya geldiği platformlardır. Biz seçimlere sınıf mücadelesinin bir uzantısı, parçası olarak bakarız. 31 Mart'ında yapılacak seçimlerde işçi sınıfının sesini, ezilen halkın sesini duyurmak ve yükseltmek bizim sorumluluğumuz" diye konuştu.

BİZİM GEMİMİZ FARKLI

"Bu bilinçle hareket edeceğiz" diyen Şahan, şunları kaydetti: "Bu seçimlerde biz varız, bizim gemimiz farklı diyoruz. Bu halkın örgütlülüğünü, birlikte hareket etme gücünü arttıracağız. Devrimci belediyelere herkesin saygı duymasını sağlayacak bir atmosfer oluştu. Bir görevimiz bu örnekleri artırmak."

HER SEÇİM ÖNCESİ YALAN VAATLER

Her seçim öncesi halkın yalan vaatler ile heyecanlandırıldığına dikkat çeken Şahan, şöyle konuştu: "TKP, bu düzende dahi halkçı bir belediyeciliğin olacağını, bu düzenin sınırlarını zorlayabileceğini gösterecek. TKP bu seçimde oylarını da arttırmak zorunda. 1 Nisan'da insanlar evet umut var diyecek, böyle değerlendirdikleri bir seçim olacak. Bu iddiayla hareket edeceğiz."

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Deniz Gezmiş’in, yeni fotoğrafı ortaya çıktı

2019-02-28 13:57 - Gündem

Gaziantep'te 4 kilo Ateş-Buz ele geçirildi!

2019-03-01 22:57 - Asayiş

Gaziantep’in en genç belediye başkan adayı

2019-03-03 23:07 - Siyaset

Gazikent'te Celal Doğan izdihamı...

2019-03-03 09:44 - Siyaset

Aytaç Arman'ı da kaybettik...

2019-02-27 10:02 - Gündem

Gaziantep'e 12 Tanzim Satış Mağazası

2019-03-02 09:08 - Gündem

Bize oy verirseniz Allah size hesap sormayacak!

2019-03-03 14:37 - Siyaset

Tanı ve Tedavide Ne Yapıyorum?

2019-03-03 09:16 - Sağlık

Gaziantep'te trafik kazası: 2 ölü, 3 yaralı

2019-02-28 17:38 - Asayiş

Gaziantep adayları Çalar Saat'in konuğu olacak

2019-02-27 19:36 - Siyaset

İlgili Haberler

DEM Parti Eş Genel Başkanlarından TİP’e ziyaret

14:09 - Siyaset

Erdoğan'dan 'DEM Parti' açıklaması: Benden randevu isterlerse veririm

14:03 - Siyaset

CHP’li Meriç’ten hemşirelerin 96 saat nöbet tutmasına ilişkin soru önergesi

11:57 - Siyaset

Mehmet Sevigen'in 'Kılıçdaroğlu' ve 'kurultay' iddiası

12:00 - Siyaset

Öztürkmen, Gaziantep'teki doğalgaz faturalarını Meclis gündemine taşıdı

10:47 - Siyaset

Günün Manşetleri

Şırnak'ta 11 bölgeye girişler 15 gün boyunca yasaklandı

15:09 - Gündem

Şüphe üzerine durduruldular... Samsun'da 2 otomobilde uyuşturucu ele geçirildi: 5 gözaltı

14:39 - Gündem

DEM Parti Eş Genel Başkanlarından TİP’e ziyaret

14:09 - Siyaset

Halit Ergenç ile Rıza Kocaoğlu hakkında 4 yıla kadar hapis istemi

13:58 - Gündem

Serhan Asker hakkında yakalama kararı

13:31 - Gündem