?>

Gençlerin başarı öyküleri gururlandırdı...

Pandemi döneminde sporcu sağlığına verilen önemin arttırıldığı çalışmalarda gençler, hayallerine emin adımlarla yürüyor.

Spor - 3 yıl önce

Şehitkamil Belediyesi, Türk sporuna kazandırdığı birbirinden modern tesisler, alt yapılarda gerçekleştirdiği ihtisaslaşma hamlesi ve düzenlediği geleneksel organizasyonlarla genç yeteneklerin ardı ardına başarı öyküleri yazmalarına büyük katkı sağlıyor. Pandemi döneminde sporcu sağlığına verilen önemin arttırıldığı çalışmalarda gençler, hayallerine emin adımlarla yürüyor.

Her yaşta ve her kesimdeki bireylerin yaşam kalitesini artırmak, sağlıklı ve zinde bir toplum yapısının oluşmasına katkı sunmak ve spor kültürünün yaygınlaşmasını sağlamak adına ilçenin farklı noktalarına nitelikli ve sürdürülebilirlik esasına göre yönetilen spor tesisleri inşa eden Şehitkamil Belediyesi, çocukluk çağından itibaren sporla tanışan ve branşa özgü akademi çalışmaları sonrasında hayalleri olan şampiyonluklara,  rekorlarla ve kupalara ulaşan gençlerin başarı öyküleri gururlanıyor.

Pandemi döneminde de bakanlıklarca yayımlanan genelgelerde bildirilen hususlar ışığında gençlik ve spor faaliyetlerini aralıksız olarak sürdüren Şehitkamil Belediyesi, Gençlik Kampı’nda liseli ve üniversiteli gençleri ‘Doğada Spor Günleri’ çerçevesinde birbirinden renkli etkinliklerde buluştururken, alanında uzman eğitmenlerin sosyal medya platformları üzerinden gerçekleştirdiği branşlara özgü uzaktan eğitimler, yeşil-siyahlı sporcuların performanslarını korumalarına ve geliştirmelerine büyük katkı sağlıyor. Temizlik, maske ve mesafe kurallarının  ön planda tutulduğu Özel Yetenek Sınavları Hazırlık Kurslarında gençlerin, meslek hayallerine bir adım daha yaklaşmalarına büyük destek veren Şehitkamil Belediyesi,  ulusal ve uluslararası platformda büyük başarılar elde eden sporcularının yanında olmayı da unutmuyor.

GELECEĞE GENÇLERİMİZİN PENCERESİNDEN BAKIYORUZ

Hayata geçirdikleri tüm projelerde gençlerin fikirlerine büyük önem verdiklerini dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gençlerin büyük ilgi gösterdiği faaliyetler ve projelerle ilgili yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

“Geleceğe gençlerimizin penceresinden bakıyoruz. Onlara, emaneti devredene kadar çocuklarımız ve gençlerimiz için çalışmalarımızı büyük bir hızla sürdüreceğiz. Hayata geçirdiğimiz tüm projelerde gençlerimizin fikirlerine büyük önem veriyor, onların eğitim, bilim, kültür, spor ve sanat alanında gerçekleştirilen çalışmalara katılım oranlarını arttırmak adına ekip arkadaşlarımızla birlikte büyük gayret sarf ediyoruz. İçerisinde bulunduğumuz ve bir an önce tamamlanmasını arzu ettiğimiz pandemi döneminde gençlerimizin sağlıklı ve zinde kalmaları, güvenilir bir ortamda sosyalleşebilmeleri adına çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Bu süre zarfında genelgelerle belirtilen kurallar çerçevesinde müsabık sporcularımızın antrenmanlarını devam ettirmelerini sağlıyor, onların ilimizi ve ülkemizi gururlandıran başarılarıyla büyük mutluluk duyuyoruz. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyor, bu vesile ile tüm ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”

Haftanın Öne Çıkanları

Çakıcı'dan Sedat Peker'e 'sus' mesajı!..

2021-05-14 19:10 - Gündem

Filistin'de İsrail katliamı! 119 ölü 600 yaralı...

2021-05-14 11:17 - Dünya

Nurdağı-Gaziantep yol ihalesi sevinçle karşılandı

2021-05-16 17:14 - Yerel

Ali Erbaş Hutbe'ye yine kılıçla çıktı!

2021-05-13 09:24 - Gündem

'Oruçluyum tartışmayın' dedi kalbinden vuruldu!

2021-05-13 15:30 - Asayiş

Selvi: Sedat Peker'i kim koruyor?

2021-05-14 11:51 - Gündem

Deniz Gezmiş'in 50 yıllık fotoğrafları...

2021-05-13 19:48 - Gündem

140journos'tan "cehape zihniyeti" belgeseli!

2021-05-17 08:42 - Gündem

"128 Milyar Dolar Nerede" pankartı köprüye asıldı!

2021-05-16 12:10 - Gündem

İsrail Gazze’ye kara harekatı başlattı!

2021-05-14 01:24 - Dünya

İlgili Haberler

Okan Buruk'tan maç sonu hakem ve fikstür isyanı! 'Bunun devam edeceğini düşünüyorum!'

22:08 - Spor

Leipzig, Augsburg karşısında farka koştu!

12:38 - Spor

Cole Palmer tarih yazdı, Chelsea Ferdi'nin takımını üzdü!

11:09 - Spor

Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi belli oldu! Olympiakos...

10:39 - Spor

Galatasaray'da Victor Osimhen şoku! Oyuna devam edemedi...

20:38 - Spor

Günün Manşetleri

Dünyanın ilk grafen tabanlı beyin çipi insana takıldı

06:38 - Gündem

Şiddet olayları arttı, 30 milyondan fazla silah var, bunun sadece 4 milyonu ruhsatlı

06:09 - Siyaset

Çorum’daki yerel mahkemeden İmamoğlu davasının seyrini değiştirecek adım geldi

05:39 - Siyaset

Eşini çocuğunun önünde öldüren kocaya verilen ceza isyan ettirdi

05:08 - Siyaset

Emek yoğun sektörlerde üretici iflas bayrağını çekiyor: Kazanamıyorsak üretmeyelim

04:38 - Ekonomi