?>

GKV Vefa Ödülleri sahiplerini buldu

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilerini başarılı çalışmalarından dolayı ödüllendirdi.

Eğitim - 4 yıl önce

 

Bütün dünyayı etkileyen COVİD 19 pandemisi ile mücadele sürecinde virüse karşı geliştirilen ilk aşının mimarları, Türk bilim insanları “Dr. Özlem Türeci ile Prof. Dr. Uğur Şahin'e Vefa Projesi” kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilerini başarılı çalışmalarından dolayı ödüllendirdi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları tarafından düzenlenen “Dr. Özlem Türeci ile Prof. Dr. Uğur Şahin'e Vefa Projesi” kapsamında ki yarışmalara katılarak çeşitli dereceler elde eden öğrenciler ödüllendirildi.  Covid-19 önlemleri kapsamında düzenlenen ve yarışmalarda çeşitli dereceler elde eden öğrencilere GKV Özel Okulları Başarı Madalyaları ve başarı belgelerinin takdim edildiği ödül törenine GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, proje koordinatörleri GKV Özel Okulları Yabancı Diller Bölüm Başkanı Selin Yaman, GKV Özel Okulları Görsel Sanatlar Zümre Başkanı Hayal Bazoğlu ve idarecilerimiz katıldı.  

Gençlerimizi Bilimsel Çalışmalara Özendirmek Zorundayız.

Öğrencilerin bilimsel çalışmalara yönelmesi ve özendirilmeleri yönündeki projelerin etkili olduğunu ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki başarılı öğrencileri kutlarken yaptığı değerlendirmede “Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları olarak gerçekleştirdiğimiz projenin ilk aşamasında; GKV Özel Anaokulu, GKV Özel İlkokulu, GKV Özel Ortaokulu ve GKV Özel Liseleri öğrencilerimizin yaptığı resim çalışmaları yer alırken ikinci aşamada Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz Prof. Dr. Uğur Şahin’e ve Dr. Özlem Türeci’ye hitaben İngilizce ve Almanca mektuplar yazdılar. 3. aşamada ise yine Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz “Prof. Dr. Uğur Şahin’e ve Dr. Özlem Türeci’yi” nasıl tanımlarsınız sorusuna yönelik İngilizce/Almanca slogan ve İngilizce/Almanca hashtag’ler üreterek çalışmalarını tamamladılar. COVİD-19 virüsüne karşı tüm dünyaya umut ‘aşılayan’ Prof. Dr. Uğur Şahin’e ve Dr. Özlem Türeci’ye minnettarlığımızı sunmak için hazırlanan resimler, mektuplar, sloganlar ve hashtag’ler kategorilerine göre ödüllendirilirken; diğer tüm çalışmalar da sayın Prof. Dr. Uğur Şahin’e ve sayın Dr. Özlem Türeci’ye iletilecektir. Öğrencilerimiz tarafından yapılan çalışmalar önümüzdeki günlerde sanal sergi ve dijital katalog aracılığıyla sosyal medya hesaplarımızda paylaşılacaktır. Projenin gerçekleşmesinde büyük emekleri ve çabaları bulunan proje koordinatörleri GKV Özel Okulları Yabancı Diller Bölüm Başkanı Selin Yaman ve GKV Özel Okulları Görsel Sanatlar Zümre Başkanı Hayal Bazoğlu başta olmak üzere yarışmalara katılan, emek veren, çaba gösteren ve dereceye giren bütün öğrencilerimizi yürekten kutluyorum” dedi. 

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

ABD'de Biden dönemi başladı...

2021-01-20 20:18 - Dünya

Sani Konukoğlu dualarla anılacak...

2021-01-15 17:39 - Yerel

Sarıgül'ün aracı için yakalama kararı çıktı!

2021-01-20 09:56 - Gündem

Donarak ölmüştü! Görüntüleri yürek yaktı...

2021-01-20 20:36 - Gündem

Kupada çeyrek final eşleşmeleri belli oldu

2021-01-15 16:39 - Spor

Özhaseki'den CHP'li belediyelere ağır sözler!

2021-01-18 16:24 - Gündem

'Milli Piyango yerli Las Vegas oldu!..'

2021-01-16 16:58 - Gündem

Özdağ'a silahlı evinin önünde saldırı!

2021-01-15 15:45 - Asayiş

İşsiz genç intihar girişiminde bulundu!

2021-01-15 19:58 - Gündem

Kutup araştırmaları HKÜ’de masaya yatırıldı

2021-01-17 11:36 - Eğitim

İlgili Haberler

GKV IB Cemil Alevli Koleji öğrencileri Antep Fıstığı'na el attı

00:00 - Eğitim

Sanko Okulları öğrencileri Türkiye ikincisi oldu

00:00 - Eğitim

Sanko Okulları kız masa tenisi takımı şampiyon oldu

00:00 - Eğitim

GİBTÜ'den geleneksel öğrenci iftarı 

00:00 - Eğitim

Sanko Okulları Yıldız Kız Basketbol Takımı bölge şampiyonu oldu

00:00 - Eğitim

Günün Manşetleri

Mehmet Sevigen'in 'Kılıçdaroğlu' ve 'kurultay' iddiası

12:00 - Siyaset

CHP’li Meriç’ten hemşirelerin 96 saat nöbet tutmasına ilişkin soru önergesi

11:57 - Siyaset

Öztürkmen, Gaziantep'teki doğalgaz faturalarını Meclis gündemine taşıdı

10:47 - Siyaset

Koray Aydın: ‘Terör tehdidini azaltmamış, artırmıştır’

02:39 - Siyaset

CHP’li Bülbül’den Akın Gürlek’e: Hadi benim için de suç duyurusunda bulun!

01:39 - Siyaset