?>

GTB Başkanlarıhdan Ramazan ayı mesajı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, İslam alemi için büyük bir manevi öneme sahip olan Ramazan-ı Şerif’in başlaması münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Yerel - 22 saat önce

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, İslam alemi için büyük bir manevi öneme sahip olan Ramazan-ı Şerif’in başlaması münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

GTB Başkanları, Ramazan ayının rahmet, bereket ve toplumsal dayanışma açısından taşıdığı önemi vurgulayarak, bu mübarek ayın insanlığa sunduğu evrensel mesajlara dikkat çekti.

GTB Başkanları, mesajlarında şu ifadelere yer verdi:“Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan-ı Şerif, İslam dininin en müstesna zaman dilimlerinden biridir. Bu kutlu ay, sadece oruç ibadetiyle değil, aynı zamanda yardımlaşma, dayanışma ve merhamet duygularının toplumun her kesiminde canlandığı bir fırsat olarak karşımıza çıkmaktadır. Kur’an-ı Kerim’in indirildiği ve içerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni de barındıran Ramazan, insanlığa yeniden umut, huzur ve birlik mesajları sunmaktadır. Bu ay, toplumsal bağlarımızı güçlendiren, merhamet ve paylaşma kültürümüzü pekiştiren çok özel bir dönemdir.

Ramazan-ı Şerif, bu anlamda sadece Müslümanlar için değil, tüm insanlık için barış, hoşgörü ve kardeşlik çağrısı niteliği taşımaktadır. Bu mübarek ay, aynı zamanda toplumsal dayanışmayı güçlendirmenin önemini bir kez daha bizlere hissettirmektedir. Ramazan, bireysel ibadetlerimizin yanı sıra, toplumsal sorumluluklarımızı da bizlere hatırlatmaktadır. İhtiyaç sahiplerine destek olmak, komşularımızla dayanışma içinde olmak ve gönülleri birleştirmek, Ramazan’ın bize öğrettiği en önemli değerlerdir. Bu bilinçle hareket ederek, Ramazan’ın ruhunu en güzel şekilde yaşayabilir ve toplumsal birlikteliğimizi güçlendirebiliriz.

Mübarek Ramazan-ı Şerif’in, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini diliyoruz. Bu ayın, gönülleri birleştiren, merhameti çoğaltan ve birlikte yaşama kültürümüzü daha da güçlendirmesine vesile olmasını temenni ediyoruz.”

Haftanın Öne Çıkanları

Survivor'da kim elendi? Survivor'da 21 Şubat'ta elenen isim...

2025-02-21 02:09 - Magazin

Erdoğan'dan Özgür Özel'e: Başkomutan olarak sana sesleniyorum; ayaklarını denk al!

2025-02-26 19:48 - Siyaset

CHP'den Erdoğan'a yanıt: Biz, önünde titreyen atanmış bakanlara benzemeyiz

2025-02-26 19:52 - Siyaset

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'ndan Abdullah Öcalan'ın çağrısına sert tepki

2025-02-27 20:38 - Siyaset

Özgür Özel: Erdoğan'ın diplomasının olmadığı açık!

2025-02-26 19:56 - Siyaset

Son dakika deprem... Marmara Denizi'nde deprem! Çevre illerden de hissedildi...

2025-02-27 01:39 - Gündem

Erdoğan, Öcalan'ın çağrısı açıklanırken otoyol şantiyesini ziyaret etti

2025-02-27 19:39 - Siyaset

MHP'den Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu hakkında yeni açıklama

2025-02-27 18:10 - Gündem

Savcılık, İmamoğlu'nun diplomasına ilişkin üniversiteden belge istedi

2025-02-26 11:54 - Gündem

Sırrı Süreyya Önder'den CNN Türk'e: 'Sizi yalancı çıkardığımız için hiç üzgün değiliz

2025-02-27 19:09 - Siyaset

İlgili Haberler

Yılmaz: Hepimiz birer Ekrem İmamoğlu olacağız

08:09 - Yerel

GTO'da "Gaziantep Melek Yatırımcılık Zirvesi”

00:07 - Yerel

Yılmaz'dan, Ramazan ayı mesajı

00:02 - Yerel

Başkan Fedaioğlu’ndan Ramazan ayı mesajı

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de Ramazan denetimi

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Gol Kralı filminin konusu ne, oyuncuları kim? Gol Kralı filmi ne zaman çekildi?

21:39 - Gündem

Emeklilerden tepki: 'Sadaka değil, hakkımızı istiyoruz!'

18:39 - Gündem

Eğitim-İş Genel Başkanı Kadem Özbay Polatlı'dan seslendi

18:09 - Gündem

Binali Yıldırım, anayasayı 'iş sözleşmesi'ne benzetti

18:08 - Siyaset

Gazprom teminat verdi: Türkiye Avrupa'nın tek doğalgaz koridoru oldu!

17:39 - Gündem