?>

GTB Başkanlarından Zafer Bayramı mesajı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, 30 Ağustos Zafer Bayramının 101. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yerel - 2 yıl önce

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, 30 Ağustos Zafer Bayramının 101. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

30 Ağustos 1922’nin, ata yurdundan işgalle koparılmak istenen asil bir milletin, yedi düvele karşı verdiği şanlı mücadelenin zaferle neticelenmiş abide tarihi olduğunu belirten GTB Başkanları, mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Anadolu'yu ecdadımıza vatan kılan Malazgirt Zaferi'nden sonra Anadolu’nun ilelebet ata yurdumuz olduğunu bir ağustos ayında bir kez daha tüm dünyaya haykırdığımız Büyük Zaferin 101. yıl dönümünü ilk günkü gurur ve heyecanla kutluyoruz.

30 Ekim 1918’den başlayan Millî Mücadele’nin başarıyla taçlandırılmasını temsil eden 30 Ağustos, şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birini oluşturmaktadır.

1071’de geldiğimiz vatan topraklarını hiçbir zaman terk etmeyeceğimizi tüm dünyaya ilan ettiğimiz ve bu coğrafyadaki kaderimizi belirleyen destansı zafer aynı zamanda mazlum milletler içinde kurtuluş yolunda umut ışığı olmuştur.

Kahraman ecdadımızın 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkumandanlığında zaferle sonuçlandırdığı Büyük Taarruz, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin temellerinin sağlamlaşmasına, cephede sürdürülen mücadelenin sona ermesine ve artık diplomatik mücadele safhasının başlamasına olanak sağlamıştır.

Şanlı ecdadımızın canları ve kanları pahasına bizlere emanette ettiği, şehit kanlarıyla sulanmış mukaddes vatan topraklarımız milletimizin en değerli varlığıdır. Bu toprakları ilelebet korumak, yüceltmek ve en güçlü şekilde geleceğe taşımak hepimizin en büyük görevidir.

Tüm bu duygular içerisinde 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. yılını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bizlere bu zaferi armağan eden istiklal mücadelemizin tüm yiğit kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi, rahmet ve minnetle yad ediyoruz. 

Haftanın Öne Çıkanları

Ebrar Karakurt'un cevabı gündem oldu!

2023-08-28 08:30 - Spor

Genç kadını taciz edip video çeken Suriyeli yakalandı!

2023-08-27 10:35 - Gündem

Gaziantepspor tesisleri satıldı!

2023-08-25 08:02 - Spor

Kibariye'den Erdoğan çiftine: Götürdük malları valla!

2023-08-25 01:37 - Gündem

AKP'li Ali İhsan Yavuz: Kapanan fabrika gördünüz mü?

2023-08-28 10:16 - Siyaset

Cem Uzan'ın Adabank'ı resmen satıldı!

2023-08-24 11:16 - Gündem

Hurşit Yıldırım: Kazanan CHP oldu...

2023-08-27 13:10 - Siyaset

HÜDA PAR'dan firmalara: Tesettüre uygun kıyafetler üretin!

2023-08-23 14:17 - Gündem

Siyaset ve İş Dünyası bu düğünde buluştu

2023-08-27 12:39 - Magazin

Öğretmenlere ‘tek tip’ kıyafet dayatması!

2023-08-26 11:29 - Eğitim

İlgili Haberler

Fatma Şahin'den, “Uluslararası Sıfır Atık Günü” mesajı

00:00 - Yerel

Yılmaz, şehit aileleri ile bayramlaştı

00:00 - Yerel

Tahmazoğlu, Ramazan Bayramı’nı kutladı

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan Ramazan Bayramı mesajı

00:00 - Yerel

Fedaioğlu’ndan Ramazan Bayramı mesajı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Mahir Polat hastaneye sevk edildi

00:11 - Gündem

RTÜK'ten, Özgür Özel'e 'medya boykotu' yanıtı

22:09 - Gündem

Özgür Özel açıkladı: CHP'nin Maltepe mitingine kaç kişi katıldı?

22:08 - Siyaset

Son Dakika... MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu!

21:09 - Gündem

Tutuklu Berkay Gezgin'in ailesi sessizliğini bozdu

21:08 - Gündem