?>

Hurşit Yıldırım bayrağı devraldı...

CHP Şehitkamil ilçe kongresinde başkan seçilen ve mazbatasını alan Hurşit Yıldırım, devir teslim töreni ile görevi devraldı.

Tarayıcınız video oynatmayı desteklemiyor...

Siyaset - 2 yıl önce

CHP Şehitkamil ilçe kongresinde başkan seçilen ve mazbatasını alan Hurşit Yıldırım, devir teslim töreni ile görevi devraldı.

CHP Gaziantep İl Başkanlığı'nda düzenlenen devir teslim töreninde görevi önceki dönem İlçe Başkanı Av. Yunus Emre Özmen'den devralan Yıldırım, "Şehitkamil Belediyesi'ni CHP'ye kazandıracağız" dedi.

ÖZTÜRKMEN: GENÇ BİR KADRO İŞ BAŞINDA

Törende konuşan CHP Gaziantep Milletvekili Av. Hasan Öztürkmen, “Partimiz tüm kadrolarıyla 2024 yerel seçimlerine hazırlanıyor. Genç bir kadro iş başında. Bundan önceki ilçe başkanımız kadrolarıyla çok güzel çalışmalar yaptı. İnşallah yeni başkanımız da bayrağı biraz daha yukarıya taşıcaktır." dedi.

BOZGEYİK: HEDEF EN AZ 6 BELEDİYE...

CHP İl Başkanı Karaca Bozgeyik ise, “Eski ilçe başkanımız teşekkür eder, yeni ilçe başkanımıza hayırlı olsun diliyorum. Partimiz, kadınlarıyla, gençleriyle dinamik bir yapıya kavuşuyor. Kongre süreçlerimiz iyi bir katılımla demokrasi şöleni içerisinde tamamlandı. 2024 yılındaki yerel seçimlerde en az 6 belediyeyi almak için çalışmalarımızı hızlandıracağız." diye konuştu.

YILDIRIM: ÇİÇEK GÖNDERMEYİN LÖSEV VE ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ'NE BAĞIŞ YAPIN! CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım ise konuşmasında, “13 Eylül tarihinde örgüt toplantısı yapacağız. Burada meşalenin ilk ateşini yakacağız. 2024 yerel seçimlerinde Şehitkamil Belediye seçimlerini kazanacağız. Milletvekillerimizin, il başkanımızın ve önceki dönem ilçe başkanlarımızın destekleri ile daha güzel günler göreceğimize inanıyorum. Bu vesile ile Yunus Emre Özmen’e teşekkür ediyorum. Borcumuz yok, kasamızda 84 bin TL paramız var. Bize çiçek gönderecek arkadaşlara sesleniyorum; LÖSEV, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağış yaparlarsa daha iyi olur." ifadelerini kullandı. ÖZMEN: GECE GÜNDÜZ DURMAKSIZIN ÇALIŞTIK Önceki dönem CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Av. Yunus Emre Özmen de, “Görevi geldiğimiz ilk günden beri partimizin iktidarı için gece gündüz durmaksızın çalıştık. Bu süre içerisinde birlikte çalıştığımız yönetim kurulu üyelerine, gençlik ve kadın kollarına, meclis üyelerine ve CHP örgütüne teşekkür ediyorum” dedi.  
Haftanın Öne Çıkanları

Ebrar Karakurt'un cevabı gündem oldu!

2023-08-28 08:30 - Spor

Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi yıkıldı!

2023-09-01 19:17 - Yerel

Genç kadını taciz edip video çeken Suriyeli yakalandı!

2023-08-27 10:35 - Gündem

AKP'li Ali İhsan Yavuz: Kapanan fabrika gördünüz mü?

2023-08-28 10:16 - Siyaset

Hurşit Yıldırım bayrağı devraldı...

2023-09-01 19:55 - Siyaset

Hurşit Yıldırım: Kazanan CHP oldu...

2023-08-27 13:10 - Siyaset

Siyaset ve İş Dünyası bu düğünde buluştu

2023-08-27 12:39 - Magazin

Öğretmenlere ‘tek tip’ kıyafet dayatması!

2023-08-26 11:29 - Eğitim

Gaziantep'te otel yangını 5 saatte söndürüldü!

2023-08-26 08:37 - Asayiş

Alaattin Çakıcı beraat etti!

2023-08-28 08:00 - Gündem

İlgili Haberler

AKP’li isimler, Dilek İmamoğlu ve CHP’li kadın siyasetçilere hakaret etti: Yapılanlar tesadüf değil

05:38 - Siyaset

Anket sonucunu canlı yayında açıkladı: CHP birinci, fark açık!

02:38 - Siyaset

Ekrem İmamoğlu'ndan yeni mesaj: Unutmayın... Millet büyüktür!

02:08 - Siyaset

Cemal Enginyurt ve 5 vekilin dokunulmazlığının kaldırılması istendi

19:57 - Siyaset

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nin adı değiştirildi: AKP'liler salonu terk etti

00:39 - Siyaset

Günün Manşetleri

AKP’li isimler, Dilek İmamoğlu ve CHP’li kadın siyasetçilere hakaret etti: Yapılanlar tesadüf değil

05:38 - Siyaset

Minguzzi’nin adı yaşayacak

05:09 - Gündem

Donun vurduğu üretici kara kara düşünüyor: Tek çözüm ‘afet bölgesi ilanı’

04:39 - Ekonomi

Özel projeler yok keyfi atama var

04:09 - Eğitim

Murat Sancak'tan transfer iddialarına yanıt: 'Berke Özer'i değil...'

03:38 - Gündem