?>

İstanbul’da dehşet!... 16 yaşındaki çocuk sosyal medyada paylaştığı fotoğraf yüzünden öldürüldü

Sarıyer’de, Emir Koçhan (16) 'Ayazağa kedileri geliyorum' şeklinde cümlenin yer aldığı duvarın önünde arkadaşları ile fotoğraf çekinerek sosyal medyadan paylaştı. İddiaya göre, bu fotoğrafı gördükten sonra sosyal medyada tartışan kişiler, Emir Koçhan'ı darbederek öl

Asayiş - 7 ay önce

Olay, 17 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00 sıralarında Ayazağa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Emir Koçhan arkadaşları ile birlikte ‘Ayazağa kedileri geliyor’ şeklinde cümlenin yer aldığı duvarın önünde fotoğraf çekinerek sosyal medya hesabında paylaştı. 

Bu paylaşımın altında yapılan yorumlar ise tartışmalara neden oldu. Olaydan bir süre sonra Emir Koçhan, arkadaşlarıyla birlikte sosyal medyaya görüntü çekmek için Ayazağa Mahallesi’ne gitti. 

Durumu öğrenen karşı tarafın da olay yerine gelmesinin ardından tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle kalabalık grup tarafından darbedilen Emir Koçhan baygınlık geçirdi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan Koçhan, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Koçhan, salı günü hayatını kaybetti. Koçhan’ın cenazesinin bugün Ayazağa Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliyi polis merkezine götürdü. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

"ÇETE GİBİ BİR GRUP, ÇOCUĞU DARBETMİŞ"

Öldürülen Emir Koçhan’ın babası Sedat Koçhan, olayı telefonla öğrenip hastaneye gittiğini ifade ederek, “Bana telefon geldi hastanede diye. Hastaneye gittiğimde entübe edilmişti çocuğum. O anda kriz falan geçirdim. Savcılık, polis hepsi çalışıyor. Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağız. Arkadaşlarıyla gidiyorlar beş kişi, diğer dört arkadaşını tutuyorlar. Müsaade etmiyorlar yardım etsin diye. Belli bir çete gibi bir grup, çocuğu ortaya almışlar. Darbediliyor, katliam yapılmış sadece, başka diyecek bir şey bulamıyorum. Lise 3’e geçmişti, 16 yaşına da yeni girmişti. İçlerinde yaşları büyük olanlar da var, küçük olanı tehdit etmişler söylemeyeceksin diye. Motordan düştüğünü, kendiliğinden böyle olduğunu söyleyeceksiniz demişler" şeklinde konuştu.

"DUVARDAKİ YAZI 1 YIL ÖNCE YAZILMIŞ"

Öldürülen Emir Koçhan’ın akrabası Emre Fıçıcı, “Olay duvarda bir yazıyla başlıyor. Yazı da bir sene önce falan yazılmış, bizim yeğen de orada fotoğraf çekiniyor. Daha sonra sosyal medyada karşı taraftan tehdit içerikli yazılar yazılıyor. Onlara karşılık birbirleriyle atışıyorlar. Çocuklarda olaydan bilinçsiz Ayazağa’ya gidiyor. 10-15 kişilik bir grupla geliyor karşı taraf. Bizim çocuklar da beş kişi, bizim çocuklara saldırıyorlar. Diğer çocukları gasbediyorlar, ellerinden telefonlarını alıp susturuyorlar. Emin yeğenimiz de darbediliyor, ölümüne sebep olacak kadar şiddetli bir şekilde. Daha sonra ambulansı aramalarına izin vermiyorlar. Aradan bayağı bir zaman geçiyor. Darbettikten sonra ambulansın gelmemesi için kimseye aratmıyorlar. 20-25 dakika sonra ambulans geliyor. Geldiğinde de kalp masajı yapıyorlar. Cumartesi günü oldu olay, dün de beyin ölümü gerçekleşti. Sabah da vefat etti. Yazıyı kendisi de yazmıyor, başkası yazıyor. Sadece gidip önünde fotoğraf çekiniyor ve sosyal medyaya atıyor. Karşı taraf da tehdit ediyor" ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Ali Koç itilerek yere düşürüldü: Fenerbahçe - Göztepe maçı duraklatıldı

2024-08-17 23:38 - Spor

Dekan Savaş Duman'dan Alpay Özalan'a 'saldırı' tebriği: Çok şık oldu...Elinize sağlık!

2024-08-17 11:09 - Siyaset

İyi parti'den istifa ederek Akp'ye geçen Ahmet Ersagun Yücel kimdir?

2024-08-14 17:08 - Siyaset

İmamoğlu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı

2024-08-16 23:20 - Gündem

Alpay Özalan'ın o sözleri yeniden gündemde: Kesinlikle meclise kavga etmeye gelmedim

2024-08-16 19:08 - Siyaset

Bahçeli'nin Ali Koç ile görüşmesinde dikkat çeken takvim ayrıntısı

2024-08-19 20:38 - Gündem

Küçükçekmece'de bir kadın sokak ortasında bıçaklandı

2024-08-14 15:09 - Asayiş

CHP’li Meriç’ten skandal atamaya sert tepki!

2024-08-16 23:15 - Siyaset

Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin'in konuşması gündem oldu!

2024-08-15 22:18 - Gündem

Ayhan Bora Kaplan dosyasında adı geçen kişi öldürüldü: Konuşmakla mı tehdit etti?

2024-08-20 22:09 - Asayiş

İlgili Haberler

Denizde aranan kişi camide bulundu!

00:38 - Asayiş

Ramazan Bayramı öncesi Ankara'da katliam gibi kaza: Çok sayıda can kaybı var!

00:08 - Asayiş

Antalya'da acı olay... Çalıştığı otelin lojmanında ölü bulundu!

00:09 - Asayiş

Uludağ'da otelde korkutan yangın: Mahsur kalanlar var!

14:38 - Asayiş

Tabanca ile girip, altın çalmak istediler: Paniğe kapılınca kaçtılar

00:08 - Asayiş

Günün Manşetleri

İmamoğlu'ndan gençlere mesaj var: Cesaretlerine hayranım

22:08 - Siyaset

Erkan Baş'tan Ekrem İmamoğlu'na ziyaret: 'Bu iktidarı mutlaka yıkacağız!'

21:38 - Siyaset

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Ebru Özdemir tutuklandı

21:09 - Gündem

Bahçeli'nin 'takdiri' sonrası Tuncer Bakırhan'dan mesaj

19:09 - Siyaset

Erişimi engellenen boykot sitesi farklı bir isimle açıldı!

17:45 - Gündem