?>

İYİ Parti’den AK Parti’ye büyük katılım

İYİ Parti Gaziantep il yönetiminden istifa eden içlerinde Kurucu Başkan Vekili, İl Sekreteri, Genel Merkez Delegesinin de bulunduğu 150 kişi, AK Parti’ye katıldı.

Yerel - 12 ay önce

İYİ Parti Gaziantep il yönetiminden istifa eden içlerinde Kurucu Başkan Vekili, İl Sekreteri, Genel Merkez Delegesinin de bulunduğu 150 kişi, AK Parti’ye katıldı.

Şahinbey Belediyesi Nikâh Salonunda düzenlenen törende yeni AK Partililere rozetlerini AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki taktı.

Rekor bir oy oranı ile 31 Mart’ta zafere erişeceklerine inandıklarını söyleyen AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Mehmet Tiryaki, “Seçimlerde bize destek vermek üzere partimize katılan yeni üyelere teşekkür ediyorum. Partimiz her geçen gün büyüyor, AK Parti ailemiz genişliyor. Partimize güç katan yeni üyelerimizle yerel seçimlerde rekor oy oranıyla tarihi bir zafere ulaşacağımıza olan inancımız tamdır” dedi.

“MURAT BAŞKANA VE MEHMET BAŞKANDAN ETKİLENDİK”

İYİ Parti’den AK Parti’ye geçen yeni üyeler ise, “AK Parti ailesine katıldığımız için mutluyuz İl Başkanımız Murat Çetin ve İlçe Başkanımız Mehmet Tiryaki, ne zaman arasak ulaşsak, arkadaşlarımızın tüm taleplerinde yardımcı oldular. Bizlere değer verildiğini gördük ayrıca AK Parti Şahinbey Teşkilatının dur durak bilmeyen saha çalışmalarından etkilendik bunun üzerine il ve ilçelerimizdeki partililerimizle birlikte AK Parti'ye katılma kararı aldık. Allah utandırmasın, Rabbim yar ve yardımcımız olsun” diye konuştular.

31 Mart seçimleri için dur durak bilmeden ilçe ilçe, mahalle mahalle kapı kapı gezerek çalışmalarını sürdüren AK Parti Gaziantep teşkilatı, üye sayısını artırmaya devam ediyor.

31 Mart seçimlerinde Gaziantep’teki 10 belediyenin tamamını almak için Cumhur ittifakı ortağı MHP ile koordineli bir şekilde çalışan AK Parti Gaziantep’e önümüzdeki günlerde katılımların artarak devam edeceği kaydedildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Ders: Ölen anneye ağıt! Konu: Sınıfta mezar maketi…

2024-02-26 11:46 - Eğitim

Ali Haydar Fırat, canlı yayını terk etti!

2024-02-29 09:02 - Gündem

Kutalmış Türkeş’ten MHP yönetimine çok sert sözler

2024-02-28 09:52 - Gündem

Ahmet Bozgeyik, Oğuzeli’nde gövde gösterisi yaptı...

2024-02-26 10:38 - Siyaset

İmamoğlu'ndan Tansu Çiller'e olay yanıt

2024-02-23 18:26 - Siyaset

Çocuklara gerçek bıçakla kurban kesme provası yaptırdılar!

2024-02-29 13:52 - Gündem

HSK'dan Dilan-Engin Polat dosyasına bakan savcıya ceza

2024-02-23 19:25 - Gündem

Erdoğan Aktaş: Şevki Yılmaz bana rüşvet teklif etti!

2024-02-28 10:49 - Gündem

ADD’den Şevki Yılmaz hakkında suç duyurusu

2024-02-27 08:38 - Gündem

Kaplan ailesinin acı günü

2024-02-28 22:27 - Yerel

İlgili Haberler

Bakan Kurum: Fatma Şahin verdiği sözü tuttu!

18:20 - Yerel

Şehitkamil'den yeni proje: İnternet Evi

00:18 - Yerel

Şahinbey Belediyesi’nden kadınlara ücretsiz workshop etkinliği

00:16 - Yerel

Sanko Okulları yüzme takımı bölge şampiyonu oldu

00:00 - Yerel

GTB, Gaziantep’in coğrafi işaretli ürünlerini fuara taşıdı

00:10 - Yerel

Günün Manşetleri

Adana'da panik dolu anlar... Polis memuru balkondan ateş açtı: 'Polis çağırın' diye b

21:39 - Gündem

Valilik duyurdu: Havai fişek satışı yasaklandı

21:09 - Gündem

İstanbul beyaza bürünürken tedbirler de açıklandı: İşte alınan kararlar!

20:38 - Gündem

İstanbul Barosu Olağanüstü Genel Kurula gidecek

19:09 - Gündem

Bakan Bayraktar'dan fiyat artışı açıklaması, tarih verdi!

18:39 - Gündem