?>

Kabataş iddiasının mimarı AKP'yi tanıtacak

"Kabataş'ta türbanlı bir kadının bir grup erkek tarafından dövüldüğü" iddiasının mimarlarından Halime Kökçe AKP İstanbul Tanıtım Medya Başkanı oldu.

Siyaset - 4 yıl önce

Gezi Direnişi sırasında ortaya atılan "Kabataş'ta türbanlı bir kadının bir grup erkek tarafından dövüldüğü" iddiasının mimarlarından olan Star yazarı Halime Kökçe AKP İstanbul Tanıtım Medya Başkanı oldu.

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe olurken, teşkılatın yönetim kuruluna getirilenler arasında Star gazetesi yazarı Halime Kökçe de yer aldı.

Gazetenin yazarlarından Halime Kökçe'nin AKP İstanbul Tanıtım Medya Başkanlığına getirildiği açıklandı.

Kökçe, göreve getirilişini "Bugün yeni bir vazife ile yeni bir yola çıktık. Davet eden ve cesaretlendiren Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımıza ve İstanbul İl Başkanımıza teşekkür ederim. Allah mahçup etmesin. Bu akşam epey dua biriktirdim. Arayan, mesaj atan, dua eden herkese çok teşekkür ederim. Bismillah" ifadeleriyle duyurdu.

'KABATAŞ'IN ORTAĞI

Star yazarı Halime Kökçe, 2013 Gezi Direnişi sırasında AKP'ye yakın medyada yer alan "Kabataş olayı" iddiasını ortaya atan isimlerden biri olarak hatırlanıyor.

“Geziciler Kabataş’ta türbanlı kadını dövdüler” diye propaganda edilen ancak hiçbir zaman kanıtlanamayan olay, 2017 yılında Kökçe'nin katıldığı bir TV programında da tekrar tartışma konusu olmuştu. Gazetemiz yazarlarından Enver Aysever'in de yer aldığı programda Aysever, olayla ilgili olarak Kökçe'ye “Bu yalanlardan dolayı yargılanacaksınız" demişti.

Gazeteci Enver Aysever’e bir süre sonra olayla ilgili sözkonusu iddiayı ortaya atanlara “yalancı” dediği için dava açıldı. “Hakaret” suçlaması yapılan ve hakkında hapis istenen Aysever'in, İstanbul 15. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada beraatine karar verilmişti.

 !#**h27944**#! 

Haftanın Öne Çıkanları

‘Ezo Gelin Bebek’ kursu ilgi görüyor

2021-02-22 08:56 - Yerel

En İyi Sivilce Kremi Çeşitleri

2021-02-25 09:18 - Sağlık

Kaftancıoğlu'ndan, Özlem Zengin'e destek

2021-02-22 20:02 - Siyaset

CHP’nin yeni sloganı: Kendine güven!

2021-02-21 11:27 - Siyaset

AKP’li Zengin’in görüntüleri ortaya çıktı...

2021-02-20 12:58 - Gündem

Türkiye, AB ülkelerini geride bıraktı...

2021-02-23 09:10 - Dünya

ABD’den Türkiye’ye S-400 uyarısı!

2021-02-24 11:28 - Dünya

3 çocuk babası kafasına sıkarak intihar etti!

2021-02-20 12:11 - Asayiş

Kabataş iddiasının mimarı AKP'yi tanıtacak

2021-02-26 13:59 - Siyaset

Rabia'nın ölümü iki ili yasa boğdu!..

2021-02-24 18:19 - Gündem

İlgili Haberler

Arınç'tan Erdoğan'ı çok kızdıracak İmamoğlu yorumu

13:45 - Siyaset

Hüseyin Baş: Beka sorunu gençlerin evlenememesi değil, gençlerin evlenememesine sebep olan iktidardır

13:34 - Siyaset

Özgür Özel'den Erdoğan'a 'Filistin' tepkisi

21:48 - Siyaset

Ekrem İmamoğlu Yozgat mitinginde gündem olan çiftçiyi paylaştı: Erdoğan'a seslendi

21:08 - Siyaset

Erdoğan skandal pankartı savundu: Bizim için beka meselesidir!

19:22 - Siyaset

Günün Manşetleri

MEB 2.dönem 2.yazılı sınavları ne zaman? MEB ortak sınavları hangi tarihte yapılacak?

17:09 - Eğitim

Öğretmenlerden '15 bin atama' kararına tepki: 'Bu mağduriyetin en büyü sebebi Yusuf T

16:38 - Gündem

21 Nisan Pazartesi burç yorumları: Bugün sizi neler bekliyor?

16:08 - Gündem

DEM Parti'den açıklama geldi... İmralı heyetinde yeni bir isim mi yer alacak?

15:07 - Gündem

Bloomberg: ABD, Kırım'ı Rus toprağı olarak tanıyabilir

14:09 - Gündem