?>

Kerem Aktürkoğlu'ndan Galatasaraylı taraftara yanıt

Benfica'da forma giyen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, sosyal medyada Galatasaraylı bir taraftarla diyaloga girdi.

Spor - 2 ay önce

Benfica'da forma giyen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, sosyal medyada Galatasaraylı bir taraftarla diyaloga girdi.

Bir Galatasaray taraftarının "Bu yazdığıma katılmayanlar olabilir saygı duyuyorum ama Galatasaray'ın hem Avrupa hem de ligde bu kadar puan tutturmasında Kerem'in ayrılmasının da payı var. Kerem'in istikrarına, hücuma katkısına lafım yok kaç tane de maça direkt etki etti ama oyununun da ciddi bagajı var." yorumu sonrası Kerem Aktürkoğlu bu paylaşıma yanıt verdi.

Galatasaray'dan ayrılmasına rağmen eleştirilmesine anlam veremediğini ifade eden Kerem, şu ifadeleri kullandı;

"Ben de size bir soru sormak istiyorum: Galatasaray'ın en başarılı olduğu anda dahi aklınıza Galatasaray'a emek veren ve Galatasaray'dan ayrılmış olmasına rağmen camiasının mutluluğu ile huzur bulan eski bir sporcunun aklınıza gelmesi, ne tür bir eleştiri kültürünün ürünü acaba?

Rakamlar, kazanılan kupalar, goller değil bahsettiğim; aksi takdirde sizin de dediğiniz gibi, bunları tamamen yok saymak, 'nankörlük' olurdu. Galatasaray seviyesine ulaşan her oyuncunun hikayesinin temelinde sayısız fedakarlık vardır, ben de darbe aldıkça güçlenmeye alışkınım. Ancak bu benim duygularım olmadığı anlamına gelmez. Olumlu bir durumu anlatırken dahi, pesimist ve anlamsız bir rövanşist tavır içinde olmanızın suçlusu maalesef ben değilim. Benden ne istediğinizi de açıkçası anlamıyorum.

Huzurla, mutlulukla futbol hayatına devam etmek, birkaç saat sonraki maçına konsantre olmak isteyen bir sporcuyum. Cevap hakkımı kullandığımda da eleştirileceğimi, 'Maç günü hala yorumları takip ediyor, ne mutsuz, işte bu yüzden…' denileceğini biliyorum, öyle değil.

Ne işle meşgul olduğunuzu bilmiyorum ama umarım sizin mesleğiniz ile alakalı yorum yapan insanlar da eleştirilerini gerçek olmayan, ezberlenen sözler ve efsaneleşen kalıplar üzerinden gerçekleştirmez.

Çünkü bugünün öznesi ben olurum; yarın, bugün çok başarılı olan diğer kardeşlerim..."

Haftanın Öne Çıkanları

ChatGPT'nin kurucusu Altman, kız kardeşinin taciz iddiasını reddetti

2025-01-09 07:08 - Dünya

Meta, o uygulamasını sonlandıracağını duyurdu

2025-01-07 23:39 - Teknoloji

Bir oyuncu daha ‘Ayşe Barım’ sessizliğini bozdu

2025-01-13 00:39 - Magazin

Ali Koç'tan basın toplantısı kararı: 'Stadımızda yaşananlar hakkında...'

2025-01-07 00:08 - Spor

İntihardan vazgeçip kurtulmaya çalışırken yanarak can verdi!

2025-01-08 00:09 - Asayiş

Özgür Özel’den ‘kırmızı kart’ eleştirilerine ilk yanıt: ‘Birileri hafife alıyor ama…’

2025-01-10 00:09 - Siyaset

Yola reflektör koyarken yolcu otobüsü çarptı! İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci ö

2025-01-12 00:39 - Asayiş

250 yıllık süre doldu... Naci Görür'den iki kent için korkutan uyarı!

2025-01-11 17:38 - Gündem

Selim İleri'nin cenaze programı belli oldu

2025-01-09 00:08 - Gündem

Kamu emekçisinden genel grev çağrısı: Bu uyarı eylemidir

2025-01-13 14:08 - Gündem

İlgili Haberler

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde!

00:09 - Spor

U21 Milli Takımı, Belarus'a kaybetti!

00:00 - Spor

Bahçeşehir'den final için ilk adım!

00:00 - Spor

Burak Yılmaz: 'Yabancı hakem daha çok kaosa götürecek'

00:00 - Spor

Ole Gunnar Solskjaer: 'Geleceğe daha umutla bakıyoruz'

00:00 - Spor

Günün Manşetleri

Birebir ölçüsüyle tam kıvamında irmik helvası tarifi

01:08 - Gündem

Ankara'da eylemler 7'nci gününde: Yurttaşlar Çankaya'da toplandı

00:39 - Gündem

RTÜK Başkanı'ndan 'boykot' yanıtı: Suç duyurusunda bulunacağız!

00:38 - Gündem

Ekrem İmamoğlu 'Umut burada!' diyerek o mektubu paylaştı!

21:38 - Gündem

‘Özgürlüğüm bir gün sürdü’ diyerek duyurdu: Mehmet Türkmen’e ev hapsi!

20:39 - Gündem