?>

Kerem Aktürkoğlu'ndan Galatasaraylı taraftara yanıt

Benfica'da forma giyen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, sosyal medyada Galatasaraylı bir taraftarla diyaloga girdi.

Spor - 3 ay önce

Benfica'da forma giyen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, sosyal medyada Galatasaraylı bir taraftarla diyaloga girdi.

Bir Galatasaray taraftarının "Bu yazdığıma katılmayanlar olabilir saygı duyuyorum ama Galatasaray'ın hem Avrupa hem de ligde bu kadar puan tutturmasında Kerem'in ayrılmasının da payı var. Kerem'in istikrarına, hücuma katkısına lafım yok kaç tane de maça direkt etki etti ama oyununun da ciddi bagajı var." yorumu sonrası Kerem Aktürkoğlu bu paylaşıma yanıt verdi.

Galatasaray'dan ayrılmasına rağmen eleştirilmesine anlam veremediğini ifade eden Kerem, şu ifadeleri kullandı;

"Ben de size bir soru sormak istiyorum: Galatasaray'ın en başarılı olduğu anda dahi aklınıza Galatasaray'a emek veren ve Galatasaray'dan ayrılmış olmasına rağmen camiasının mutluluğu ile huzur bulan eski bir sporcunun aklınıza gelmesi, ne tür bir eleştiri kültürünün ürünü acaba?

Rakamlar, kazanılan kupalar, goller değil bahsettiğim; aksi takdirde sizin de dediğiniz gibi, bunları tamamen yok saymak, 'nankörlük' olurdu. Galatasaray seviyesine ulaşan her oyuncunun hikayesinin temelinde sayısız fedakarlık vardır, ben de darbe aldıkça güçlenmeye alışkınım. Ancak bu benim duygularım olmadığı anlamına gelmez. Olumlu bir durumu anlatırken dahi, pesimist ve anlamsız bir rövanşist tavır içinde olmanızın suçlusu maalesef ben değilim. Benden ne istediğinizi de açıkçası anlamıyorum.

Huzurla, mutlulukla futbol hayatına devam etmek, birkaç saat sonraki maçına konsantre olmak isteyen bir sporcuyum. Cevap hakkımı kullandığımda da eleştirileceğimi, 'Maç günü hala yorumları takip ediyor, ne mutsuz, işte bu yüzden…' denileceğini biliyorum, öyle değil.

Ne işle meşgul olduğunuzu bilmiyorum ama umarım sizin mesleğiniz ile alakalı yorum yapan insanlar da eleştirilerini gerçek olmayan, ezberlenen sözler ve efsaneleşen kalıplar üzerinden gerçekleştirmez.

Çünkü bugünün öznesi ben olurum; yarın, bugün çok başarılı olan diğer kardeşlerim..."

Haftanın Öne Çıkanları

ChatGPT'nin kurucusu Altman, kız kardeşinin taciz iddiasını reddetti

2025-01-09 07:08 - Dünya

Meta, o uygulamasını sonlandıracağını duyurdu

2025-01-07 23:39 - Teknoloji

Bir oyuncu daha ‘Ayşe Barım’ sessizliğini bozdu

2025-01-13 00:39 - Magazin

Ali Koç'tan basın toplantısı kararı: 'Stadımızda yaşananlar hakkında...'

2025-01-07 00:08 - Spor

Özgür Özel’den ‘kırmızı kart’ eleştirilerine ilk yanıt: ‘Birileri hafife alıyor ama…’

2025-01-10 00:09 - Siyaset

İntihardan vazgeçip kurtulmaya çalışırken yanarak can verdi!

2025-01-08 00:09 - Asayiş

Yola reflektör koyarken yolcu otobüsü çarptı! İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci ö

2025-01-12 00:39 - Asayiş

250 yıllık süre doldu... Naci Görür'den iki kent için korkutan uyarı!

2025-01-11 17:38 - Gündem

Selim İleri'nin cenaze programı belli oldu

2025-01-09 00:08 - Gündem

Kamu emekçisinden genel grev çağrısı: Bu uyarı eylemidir

2025-01-13 14:08 - Gündem

İlgili Haberler

Barış Alper Yılmaz'dan Galatasaray'a kötü haber!

21:09 - Spor

Galatasaraylı Lucas Torreira kariyerinde bir ilki yaşadı!

21:08 - Spor

Adanaspor'da ayrılık resmen açıklandı!

00:38 - Spor

İtalyanlar duyurdu: Victor Nelsson'dan Roma'ya kötü haber!

00:08 - Spor

Sözleşme görüşmeleri sürüyordu... Galatasaray'da Yunus Akgün ve Barış Alper Yılmaz gelişmesi!

00:00 - Spor

Günün Manşetleri

Müsavat Dervişoğlu'ndan 'Cumhurbaşkanı adaylığı' sorusuna yanıt

02:38 - Siyaset

Mario Lemina'dan şampiyonluk mesajı: 'Yarış falan yok...'

02:08 - Gündem

Gönül Dağı dizisinin 'Taner'i' Berk Atan trafik kazası geçirdi

01:39 - Gündem

İstanbul Valiliği, CHP'nin Filistin eylemi için seçtiği yeri uygun bulmadı

22:38 - Gündem

CHP'li eski belediye başkanı Çetin Bozkurt gözaltına alındı

21:38 - Gündem