?>

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Hadi başka kapıya!

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini hedef alan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği yanıtta, "Annelerimiz için, Bu ülkenin her bir vatandaşı için, Hakk için Halk için yumuşamayacağız ve normalleşmeyeceğiz" dedi.

Siyaset - 4 saat önce

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini hedef alan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği yanıtta, "Annelerimiz için, Bu ülkenin her bir vatandaşı için, Hakk için Halk için yumuşamayacağız ve normalleşmeyeceğiz" dedi.

Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi, teslim alınamaz son kale olarak hep karşında ve iktidar yolunda olacaktır. Hadi başka kapıya!" ifadelerini kullandı.

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medya paylaşımına yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Erdoğan'a yönelik, "Biz seni, Kıbrıs'ta toprak verme niyetinden tanırız. Biz seni, Büyük Ortadoğu Projesinin Eş Başkanlığından tanırız. Irak'a giren Amerikan askerlerinin selameti için nasıl dua ettiğin hala hafızamızda… Sahte ve montaj videolarla seçim sürecinden milletimizi aldattığını dahi gördük" ifadelerini kullandı.

"NORMALLEŞMEYECEĞİZ"

Erdoğan'a tepki gösterdiği açıklamasında Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

""Bitsin bu hasret..." yalvarışlarından, "Oğlum paraları sıfırla." Talimatlarından, Büyükelçi yaptığın rüşvetçi bakanlarından, "Parmağındaki yüzükten" biliyoruz seni... Yandaşlarına peşkeş çektiğin 418 milyar Dolar paramızdan, Halkımızı soydurduğun 5'li çetelerden, Uyuşturucu ve mafya baronlarının vatanı mesken yapmasından biliyoruz seni. Milyonlarca sığınmacıyı ülkemize doldurmandan, Okutup yetiştirdiğimiz binlerce evladımıza "Giderlerse gitsinler" demenden biliyoruz, senin ne olduğunu. Katledilen kadınlarımız, Umutsuz gençlerimiz, Geçinemeyen insanlarımız, Tedavi olamayan hastalarımız, Taciz ve tecavüze uğramış katledilen çocuklarımız, Yokluktan intihar eden insanlarımız, Hep unutkan! Babalarımız ve her zaman tok! Annelerimiz için, Bu ülkenin her bir vatandaşı için, Hakk için Halk için YUMUŞAMAYACAĞIZ ve NORMALLEŞMEYECEĞİZ…"

"HADİ BAŞKA KAPIYA"

Kılıçdaroğlu, açıklamasında, "Numan Kurtulmuş ile birlikte Has Parti'yi, Süleyman Soylu ile dönemin Demokrat Partisini, Devlet Bahçeli ile MHP'yi, Meral Akşener'i, Sinan Ogan'ı ve daha birçok kişiyi değiştirdin ve dönüştürdün"  dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, açıklamasını, "Şunu iyi bil; Cumhuriyet Halk Partisi, teslim alınamaz son kale olarak hep karşında ve iktidar yolunda olacaktır. Hadi başka kapıya!" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün yaptığı sosyal medya paylaşımında, "Biz iktidar ve muhalefet arasındaki diyaloğu genişletmek için uğraştıkça yıllarca gerilimden beslenenler buna engel olmak için ellerinden geleni yapıyor. Onlara şunu söylemek isterim: “Türkiye’ye bir hayrım dokunsun” diyorsanız gölge etmeyin, sizden başka ihsan istemiyoruz" demişti.

Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Erdoğan, "Geçen sene koltuğundan tardedilen eski genel başkan ise bir köşeye atılmanın hıncıyla sosyal medyadan sürekli sağa sola sataşıyor. Partisinin başında olduğu dönemlerde yaptığı gibi milleti kutuplaştırarak, siyasi iklimi gererek kendini gündemde tutmaya çalışıyor. Bölgemizin dört bir tarafından çatışma seslerinin geldiği bir dönemde, zehirli dili ve söylemleriyle Türkiye’nin siyasi atmosferinin yumuşamasına, normalleşmesine, tansiyonun düşmesine bir türlü müsaade etmiyor" ifadelerini kullanmıştı.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep Üniversitesi KYK Erkek Yurdunda intihar!

2024-10-06 11:35 - Asayiş

İmam hatipte 16 erkek çocuğa cinsel istismar: Müdür yardımcısı tutuklandı!

2024-10-02 18:39 - Gündem

Korku dolu anlar... Etrafa ateş açan şahıs polisi vurdu!

2024-10-01 01:08 - Asayiş

İran'dan, İsrail'e füze saldırısı: Tel Aviv'de sirenler çalıyor!

2024-10-01 20:07 - Dünya

TBMM açılışında CHP lideri Özel, Erdoğan’ı ayakta karşıladı, Bahçeli DEM Parti ile el sıkıştı

2024-10-02 06:09 - Siyaset

İntihar eden öğrencinin son görüntüleri ortaya çıktı!

2024-10-06 12:03 - Gündem

AKP’li vekilin istifasının skandal perde arkası: Oğlu uyuşturucu ticaretinden tutuklanmış!

2024-09-30 20:38 - Gündem

Prof. Dr. Ufuk Akçiğit Cumhuriyet’e konuştu: 'Türkiye için bir mucize gerekiyor'

2024-09-30 05:08 - Ekonomi

Güzellik merkezi çalışanı Zehra, gece kaldığı arkadaşının evinde ölü bulundu

2024-10-02 16:39 - Asayiş

Anket: 10 ayda dikkat çeken fark... İsrail'in gözü Türkiye topraklarında mı?

2024-10-03 20:39 - Gündem

İlgili Haberler

Özgür Özel'den Erdoğan'a 'Esad' göndermesi

22:04 - Siyaset

Gürsel Tekin’den uyuşturucuyla ilgili çarpıcı istatistikler

08:09 - Siyaset

Kadınlar her gün peşi peşine hunharca katlediliyor, iktidar korumuyor, izliyor

05:08 - Siyaset

MHP'de istifa: Kadın Kolları Başkanı görevi bıraktı

20:38 - Siyaset

Özgür Özel'den Erdoğan'a İstanbul Sözleşmesi için çağrı

16:39 - Siyaset

Günün Manşetleri

Yunanistan derbisinde kazanan çıkmadı!

02:09 - Gündem

Ölümüne neden olduğu kadını yol ortasında bırakıp kaçtı

01:38 - Gündem

'Dur' ihtarına uymadı: Polise çarparak kaçtı!

01:08 - Gündem

Ümraniye'de saldırganlar bir evi kurşunlayarak kaçtı

00:38 - Gündem

İsrail Beyrut'u yine vurdu: Kentin güneyinde şiddetli patlamalar duyuldu

00:08 - Gündem