?>

Köy turnuvalarında çeyrek final heyecanı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın öncülüğünde başlatılan özel turnuvada çeyrek final heyecanı yaşanacak.

Yerel - 10 ay önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın öncülüğünde başlatılan özel turnuvada çeyrek final heyecanı yaşanacak. Futbolseverler, 17 Ağustos 2024 Cumartesi günü yapılacak maçlarla nefes kesen bir futbol şölenine tanıklık edecekler.

Şehitkamil Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen ve büyük bir coşkuyla devam eden Köy Turnuvaları, futbolseverleri heyecan dolu anlarla buluşturmaya devam ediyor. Köyler arasındaki dayanışma ve dostluğu pekiştirmenin hedeflendiği organizasyon, aynı zamanda spora olan ilgiyi de artırıyor.

GRUPLAR TAMAMLANDI, SIRA ÇEYREK FİNALDE

Grup maçlarının tamamlanmasıyla birlikte turnuvada çeyrek finale yükselen takımlar belli oldu. Karahöyük, Bağbaşı, Aktoprak, Beylerbeyi, Atabek, Dülük, Çaykuyu ve İncesu köylerinin takımları, gruplarındaki zorlu mücadeleleri geçerek çeyrek finale yükselme başarısı gösterdiler. Turnuvanın bu aşamasında takımlar arasındaki rekabetin, izleyenlere unutulmaz anlar yaşatacağı bekleniyor.

MAÇLAR, ŞEHİTKAMİL İLÇE STADYUMU’NDA OYNANACAK

Turnuvanın çeyrek final karşılaşmaları, Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. 17 Ağustos 2024 Cumartesi günü yapılacak maçlar, futbolseverler tarafından büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor. Saat 16.30’da Karahöyük ve Bağbaşı karşı karşıya gelecek. İki köy takımı da gruplarından başarıyla çıkmış olmanın gururunu taşıyor ve yarı finale çıkmak için kıyasıya bir mücadeleye hazırlanıyorlar. Saat 18.00’de Aktoprak ve Beylerbeyi takımları sahaya çıkacak. Bu karşılaşma, iki takımın da güçlü savunma ve hücum stratejileri ile dikkat çektiği bir mücadele olacak. Saat 19.30’da Atabek ve Dülük takımları kozlarını paylaşacak. İki takım da gruplarındaki maçları farklı galibiyetlerle tamamlayarak çeyrek finale yükseldi ve yarı final biletini kapmak için sahada ellerinden geleni yapacaklar. Saat 21.00’de ise günün son maçında Çaykuyu ve İncesu karşılaşacak. Bu mücadelede, iki takım da son düdüğe kadar pes etmeyen yapılarıyla biliniyor ve bu karşılaşmanın oldukça çekişmeli geçmesi bekleniyor. Turnuvanın çeyrek final maçlarının ardından, kazanan takımlar yarı finalde karşı karşıya gelecek. Yarı finaldeki eşleşmeler, çeyrek final maçlarının ardından belli olacak ve turnuvanın şampiyonu, büyük bir coşku ile taçlandırılacak.

Haftanın Öne Çıkanları

Ebrar Karakurt’tan Ak trol Furkan Bölükbaşı’na: Arkadaşlar kim bu lavuk?

2024-08-06 23:39 - Gündem

Korkunç olay: Tarlada uyuyan çocuğu öldürdü!

2024-08-06 23:08 - Asayiş

Manchester City - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

2024-08-10 11:39 - Spor

Sokak röportajında Instagram yasağına tepki gösteren kadın tutuklandı!

2024-08-12 18:39 - Gündem

İmamoğlu'ndan 'kredi' tepkisi: Partizanlığın dibi...

2024-08-10 21:19 - Siyaset

Erdoğan'ın o sözleri yargıya taşınıyor: 'Cibiliyeti bozuk', 'Ev zencileri'...

2024-08-11 13:09 - Siyaset

Son dakika... Hamza Dağ açıkladı: 15 belediye başkanı ve 2 milletvekili AKP'ye geçiyor

2024-08-13 13:38 - Siyaset

Niğde'den sonra Ankara'nın Altındağ İlçesinde katledilmiş halde onlarca köpek bulundu!

2024-08-09 02:38 - Dünya

Armağan Çağlayan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'a: CHP Kurultayı'nda yeniden aday olacak mısınız ?

2024-08-11 23:09 - Siyaset

Murat Kurum'a konuşması sırasında şok protesto!

2024-08-10 18:56 - Gündem

İlgili Haberler

HKÜ’de Stratejik Araştırma ve Performans Analiz semineri

00:00 - Yerel

Şahinbey Evlilik Okulu'nda 1120 çift daha sertifika aldı

00:00 - Yerel

Yılmaz, kurban kesim ve satış yerlerini açıkladı

00:00 - Yerel

Üzümcü: Zaferin adı İstanbul, komutanı Fatih, mirasçısı biziz!

00:00 - Yerel

GSO ile GAÜN arasında “Bilimsel İş Birliği Protokolü”

08:26 - Yerel

Günün Manşetleri

ABD ile Çin arasında ticaret krizi yeniden gündemde: Tarife görüşmeleri çıkmaza girdi!

14:38 - Ekonomi

Ankara-Diyarbakır uçağında'bomba' şakası: 3 yolcu gözaltına alındı

14:09 - Gündem

Emeklilerin temmuz zammı tehlikede: Milyonlarca kişi etkilenecek karar bekleniyor!

14:08 - Ekonomi

Manolya Apartmanı davası: Son dakika raporu ile sanıkların adli kontrolü kalktı

12:39 - Gündem

Ağaç kesimini engellemeye çalışırken öldürülmüştü: Reşit Kibar davası başladı

11:38 - Gündem