?>

Levent Gültekin ile Eren Erdem arasında ‘rüşvet’ polemiği: ‘Hodri meydan ulan yalancı müptezel!’

Gazeteci Levent Gültekin, isim vermeden Eren Erdem'in AKP'ye Bana 3 milyon dolar verin size her gün bir dosya getireyim teklifinde bulunduğunu iddia etti. Söz konusu iddiaya tepki gösteren Erdem, Gültekin'e Hodri meydan ulan yalancı müptezel! dedi.

Siyaset - 2 ay önce

Youtube üzerinden yayın yapan gazeteci Levent Gültekin, isim vermeden dönemin CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'e yönelik iddialarda bulundu.

Gültekin, şu ifadeleri kullandı:

"Ben Kemal Bey'e gidip cumhurbaşkanı adaylığı istemişim, vermediği için bunları söylüyormuşum. Bunu diyen kişi, seçimden önce AK Parti'ye 'Bana 3 milyon dolar verin, size 90 gün boyunca her gün bir yolsuzluk dosya getireyim' diye mesaj gönderiyor. Bu mesajları ben okudum. Fakat alamadığım için burada isim veremiyorum.

Bana 90 gün boyunca 3 milyon dolar verin, 90 gün boyunca her gün bir dosya getireceğim, yolsuzluk dosyası, 2023. Bu kabul edilmeyince seçime 40 gün kala gidip ne diyor biliyor musunuz? Bana 3 milyon TL verin, bir de televizyonlarda siyasi yorumculuk garantisi verin, size bir ay boyunca her gün bir dosya getireceğim. Bunu da kabul etmiyorlar. Seçime bir hafta kala ne diyor? Bana 1 milyon TL verin, akşam saat 7 buçukta 'Adam kazandı' diye bir tweet atacağım. Çünkü CHP'de önemli bir koltuğu var ya. Böyleler, böyle insanlar."

ERDEM’DEN SERT YANIT: ‘HODRİ MEYDAN ULAN YALANCI MÜPTEZEL!’

Eren Erdem, sosyal medya hesabından söz konusu iddiayı sert sözlerle yalanladı. Erdem'in konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"Bak Levent. Çok öfkelisin biliyorum. Çünkü benim söylediğim doğru! Cumhurbaşkanı adayı olma talebinle ilgili DELİL VE İSPAT var. Ama sen MİTOMANİ hastasısın. Ve bu söylediklerin yalan. 'Yok gördüm, yok söylediler' kılıfı ile, alenen iftira attın. Mahkemede şöyle yapacağız; Ben delilleri getireceğim; eğer sen bu dediklerini ispat etmezsen; sana ölene kadar 'namussuz, şerefsiz ve kahpe' diyeceğim. Hodri meydan ulan yalancı müptezel!

2014 SENESİNDE, Karşı Gazetesinin yayın yönetmeni olmak için benden istediğin 10.000 doları sana vermedim. O günden beri; oran buran ayrı oynuyor. Bak bir iddia daha attım ortaya. Cumhurbaşkanı adaylığı talebin gibi. Ama bunlar İSPATLI. Senin iftiran ise; tamamen algı operasyonu. Mahkemede bedel ödeyeceksin Levent! Çünkü namertsin!"

Bak Levent. Çok öfkelisin biliyorum. Çünkü benim söylediğim doğru!Cumhurbaşkanı adayı olma talebinle ilgili DELİL VE İSPAT var.Ama sen MİTOMANİ hastasısın.Ve bu söylediklerin yalan. “Yok gördüm, yok söylediler” kılıfı ile, alenen iftira attın.Mahkemede şöyle yapacağız;Ben… https://t.co/eYXw8FeVYm

— Eren Erdem (@erenerdemnet) March 5, 2025
Haftanın Öne Çıkanları

Voleybolda KFC Kadınlar 1. Ligi yarı final etabı Alanya'da başladı

2025-03-04 00:00 - Spor

Edip Akbayram hayatını kaybetti!

2025-03-02 20:08 - Gündem

Acun Ilıcalı ve Saadettin Saran hakkında iddianame

2025-03-04 21:47 - Gündem

ABD-Kanada arasında ticaret savaşı başladı: Trudeau, Trump'a rest çekti

2025-03-05 10:08 - Dünya

AXA Sigorta Kupa Voley Dörtlü Final programı belli oldu

2025-03-04 00:00 - Spor

Hakkında gözaltı kararı verilen Dilan Polat: 'Yaşamak istemiyorum'

2025-03-02 02:39 - Gündem

Devlet Bahçeli'den İmralı çağrısı açıklaması

2025-03-01 23:08 - Siyaset

Son dakika deprem... Marmara Denizi'nde deprem! Çevre illerden de hissedildi...

2025-02-27 01:39 - Gündem

Gaziantep Bilim Merkezi Türkiye’nin dört bir yanından öğrenci ağırladı

2025-03-04 00:00 - Yerel

MHP'den Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu hakkında yeni açıklama

2025-02-27 18:10 - Gündem

İlgili Haberler

Özgür Özel, Erdoğan'ı 'düelloya' davet etti

21:39 - Siyaset

Müsavat Dervişoğlu: Erdoğan'la bizim bir tek Allah'ımız bir

19:09 - Siyaset

Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye sert yanıt: ‘Felaketlerin faili’

10:20 - Siyaset

Özgür Özel Mersin'de: 'Mitinge değil eyleme geldik'

09:08 - Siyaset

DEM Parti'den Sırrı Süreyya Önder-Perinçek görüşmesine ilişkin açıklama

22:39 - Siyaset

Günün Manşetleri

Bodrum FK - Samsunspor maçı sonunda olay: Yönetici sahaya girdi!

22:38 - Gündem

Naci Görür uyardı: Bunlara itibar etmeyiniz

21:39 - Gündem

Yandaş basının yeni iddiasına İBB'den yanıt: Kötü niyetli dezenformasyonun son örneği

19:38 - Gündem

Şimşek'ten 41 milyar dolarlık borç planı: Türkiye'nin geleceği proje finansmanına emanet

17:08 - Gündem

Avukat gözaltılarının nedeni belli oldu! İBB yöneticileriyle görüştürülmüyorlar

15:09 - Gündem