MHP'li Semih Yalçın, yine Özgür Özel'i hedef aldı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelttiği hakaret içeren eleştirilerine devam etti.

Siyaset - 1 hafta önce

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef alarak siyasette normalleşme' açıklaması yaptı. Yalçın, "Özgür Özel, 'normalleşme' adı altında önce kapı kapı gezmekte, sonra da gezdiği kapılarla ilgili kenar mahalle dedikoduları üretmektedir" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelttiği hakaret içeren eleştirilerine devam etti. 

Özel ve CHP'ye ilişkin uzun bir yazılı açıklama yapan Yalçın, normalleşme sürecinin 'yanlış algılandığını', Özgür Özel'in ise CHP'yi yönetemediğini öne sürdü.

"CHP, BOYUNDAN BÜYÜK DALGALARLA BOĞUŞMAKTA"

Özgür Özel’in 'CHP’yi taşıyamadığını' ve 'kıyamete sürüklediğini' savunan Yalçın, "CHP, politika ummanında oradan oraya sürüklenmekte, boyundan büyük dalgalarla boğuşmaktadır” dedi.

CHP yönetiminin ne yapacağını bilmeden hem kendi camiasına hem de topluma büyük bir endişe, dehşet ve vehim havası yaydığını savunan Yalçın, “Yandaş basın da sahilden attığı çığlıklarla CHP’yi yönetenlerin karmaşık hislerini kamçılayıp kaşıyarak psikolojik olumsuzlukları büsbütün arttırmaktadır. CHP, korku ve vehimlerinin esiri olmuştur” dedi.

'ÖZGÜR EFENDİ, GEMİSİNİ BATIRAN KAPTAN OLACAK'

Özgür Özel’in CHP’nin başında 'sakil ve eğreti durduğunu' söyleyen Yalçın, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bu gidişle Özgür Efendi, gemisini batıran kaptan olacaktır. Oysa CHP Türk siyasetinin asırlık çınarı ve Cumhuriyet’in kurucu unsurudur. Onu Gazi Mustafa Kemal kurmuş ve milletin hizmetine amade kılmıştır. Ne yazık ki bugünün CHP’si Atatürk’ün yolundan çıkmış, aşırı sola sapmış, buda yetmezmiş gibi DEM’le işbirliği içine girmiş durumdadır. CHP; milletin çıkarlarını değil, teröristlerin ve bölücülerin sözde haklarını savunan bir parti hâline gelmiştir. Özgür Özel’in CHP’si; şehitlerimizin yakınlarına, Diyarbakır annelerine değil; şer cephesindeki Demirtaş’a, Kavala’ya, FETÖ’cülere servis yapmaktadır. Koca CHP, ülkeyi bölmek ve parçalamak isteyenlerin avukatlığını yapma derekesine indirilmiştir.”

"NORMALLEŞME ADI ALTINDA SERGİLENEN ANORMALLİKLER..."

Yalçın şöyle devam etti: 

“Yerel Seçimler rüzgârının verdiği regülatörsüz voltaj, CHP’nin devrelerini yakmıştır. Normalleşme adı altında sergilenen anormallikler, CHP’nin pençesinde düştüğü siyasi anomalinin tezahürüdür. CHP’yi çaptan düşüren anomali; MHP korkusunu, MHP endişesini ve vehmini de beslemektedir” derken medyaya da yüklendi. ‘CHP’nin yandaşı solcu medya’ olarak tanımladığı basın kuruluşlarının CHP’nin etkisinde ve güdümünde olduğunu savunan Yalçın, “Körle yatan şaşı kalkar misali CHP yönetimiyle aynı refleksleri gösteren solcu basın da MHP ile yatıp MHP ile kalkmaktadır.”

"CHP SİLAH SİMGESİ ÜZERİNDEN KENDİ KORKULARINI BESLEMEKTE"

Yalçın, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ile kendisinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye silah hediye etmesi üzerine başlayan tartışmaları ve açıklamaları da hatırlatarak “Şimdi de eski fotoğraflar üzerinden bir ‘silah’ polemiği başlatılmıştır. CHP, ‘silah’ simgesi üzerinden kendi eski korkularını beslemekte, şuuraltında yatan vehimlerini kaşımaktadır” ifadelerini kullandı.

"CHP, KENDİ AYAĞINA KURŞUN SIKMAKTADIR"

MHP’nin CHP ve CHP’ye yakın olduğu iddia edilen basın kuruluşları tarafından normalleşmeye karşı gibi gösterildiğini anormal bir MHP korkusunun körüklendiğini belirten Yalçın, “Esasen, CHP açısından normalleşmenin ne demek olduğunu tarif eden de, bilen de yoktur. Normalleşme; mevhum, temelsiz ve soysuz bir kavram olarak dillere dolanmıştır. Bu yolla MHP’yi yıpratacağını sanan CHP, aslında kendi ayağına kurşun sıkmaktadır” dedi.

"ÖZEL KENAR MAHALLE DEDİKODULARI ÜRETMEKTEDİR"

Özel’in normalleşme gündemiyle Bahçeli’yi de ziyaret ettiğini hatırlatan Yalçın, şunları kaydetti:

“Taraflar, görüşmeden olumlu intibalarla ayrılmadı mı? Demek ki acemi kaptan Özgür Efendinin derdi başkaymış. Gayesi üzüm yemek değil, bağcıyı dövmekmiş. Nitekim Özgür Özel; normalleşme adı altında önce kapı kapı gezmekte, sonra da gezdiği kapılarla ilgili kenar mahalle dedikoduları üretmektedir. Özgür Efendi hem siyasi liderlerle temas kurmakta, hem de onları seviyesizce karalamaktadır.”

Haftanın Öne Çıkanları

MHP'li İzzet Ulvi Yönter, bu kez Emre Kongar'ı hedef aldı!

2024-06-20 11:30 - Gündem

Babasını köprülerin ücretli olduğuna inandıramadı!

2024-06-18 10:58 - Gündem

Ayşe Ateş'ten Akit yazarına sert tepki

2024-06-15 21:26 - Gündem

Eylem Tok ve oğlu ABD'de yakalandı!

2024-06-14 17:48 - Asayiş

CHP'li Meriç: Kendi vatanımızda misafir hale geleceğiz

2024-06-16 22:33 - Gündem

Ayşe Ateş Bakan Tunç ve Yerlikaya’ya seslendi!

2024-06-19 09:48 - Gündem

Şeriatı eleştiren Diamond Tema'ye soruşturma!

2024-06-17 07:20 - Gündem

Gaziantep'te Suriyeli şahıs cinnet getirip, katliam yaptı!

2024-06-16 08:36 - Asayiş

Benzin ve motorine ÖTV zammı geliyor!

2024-06-17 07:48 - Ekonomi

Diamond Tema hakkında yakalama kararı çıkarıldı!

2024-06-18 16:52 - Asayiş

İlgili Haberler

Özgür Özel: 1,5 yıl sonra erken seçimi olası görüyorum!

11:57 - Siyaset

CHP'li Öztürkmen'den 'Barak Ovası ve Antep fıstığı' mesaisi

07:44 - Siyaset

CHP’li Meriç: Yenilenebilir enerji liselerinin adı var kendisi yok

06:38 - Siyaset

Özgür Özel'den Erdoğan'ın açıklamalarına yanıt

15:40 - Siyaset

Erdoğan: Muhalefet ile ittifak olmaz, yumuşama olur!

15:28 - Siyaset

Günün Manşetleri

HSK üyesine büyü yaptıran hakimin suç ortağı savcı da ihraç edildi!

11:40 - Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan metroda yolculuk

08:08 - Gündem

CHP’li Akay, 20,5 metrelik baronlar listesini TBMM'de açtı

08:00 - Gündem

Ticaret Bakanlığı'ndan atamaya ilişkin açıklama!

07:58 - Gündem

İhraç edilen hakimin yazışmalarında 'Arap büyücü' detayı!

07:55 - Gündem