?>

Muhammed Yakut’un Youtube kanalına erişim engeli!

Sosyal medyada iddia ve ifşaatlarda bulunan Muhammet Yakut‘un yayın yaptığı Youtube kanalı ‘Deliler Delisi’ne erişim engeli getirildi.

Gündem - 2 yıl önce

Sosyal medyada iddia ve ifşaatlarda bulunan Muhammet Yakut‘un yayın yaptığı Youtube kanalı ‘Deliler Delisi’ne erişim engeli getirildi.

‘Delilerin Delisi’ takma adıyla sosyal medyada yayın yapan ve Türkiye siyasetine dair ağır iddialar ile gündeme gelen Muhammed Yakut’un, Youtube hesabı kapatıldı.

Yakut, AKP iktidarını zan altında bırakan iddialarda bulunuyordu.

 

NE OLMUŞTU?

Gazeteci Serdar Akinan ise sabah saatlerinde gözaltına alınmış ve ardından İstanbul’a getirilmişti. Akinan, emniyetteki ifadesinin ardından Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’ne sevk edilmişti. Avukatı Serkan Günel, müvekkilinin gözaltına alınma sebebinin “halkı yanıltıcı bilgiyi yayma” suçlaması olduğunu duyurmuş Akinan ise ifadesinde, “Hesap sormak araştırmak soru sormak bizim asli görevimizdir” şeklinde konuşmuştu.

Akinan, bir süredir Youtube’da “Delilerin Delisi” isimli kanalda video yayınlamaya başlayan Muhammed Yakut ile ilgili yayınlar yapmaya başlamış ve Yakut’un iddialarını gündeme getirmişti.

Hakkında detaylı bir bilgi bulunmayan Muhammed Yakut’un Diyarbakırlı olduğu daha önce Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı ve Eski Diyarbakırspor Başkanı Abdurrahman Yakut’un yeğeni olduğu iddia ediliyor.

Yakut hakkındaki bir diğer iddia ise Sedat Peker’in yönlendirmesiyle hareket ettiği yönünde. Peker’in avukatı Ersan Barkın bu iddiayı reddettmişti.

Haftanın Öne Çıkanları

Özgür Demirtaş : Bankadan para çekip gidiyorlar!

2023-04-17 17:37 - Ekonomi

Memleket Partisi'nin Edirne milletvekili adayları istifa etti!

2023-04-13 10:03 - Siyaset

Muhammed Yakut'u Sedat Peker mi konuşturuyor?

2023-04-18 18:03 - Gündem

Demirtaş'tan İnce'ye: Muharrem Hoca çok ayıp ediyor...

2023-04-17 16:30 - Siyaset

Akşener: Muhammed Yakut’un iddialarının binde biri doğruysa

2023-04-18 21:37 - Siyaset

Soylu, yine "Ohhhhhhhhhh" çekti!

2023-04-16 10:39 - Gündem

YSK: 16 ilde Millet İttifakı ismi kullanılamaz!

2023-04-19 12:40 - Gündem

Muhammed Yakut’un Youtube kanalına erişim engeli!

2023-04-19 14:00 - Gündem

Memleket Partisi kurucu üyesi Ali Dursun istifa etti!

2023-04-12 14:19 - Siyaset

İnce'ye verilen oyların çok çok küçük bir kısmının bile...

2023-04-15 12:11 - Siyaset

İlgili Haberler

Diyarbakır’da öğretmenleri taşıyan servis kara saplandı

13:09 - Gündem

İzmir Yaşam Hakkı Savunucuları: Eli kanlı vali istemiyoruz

13:08 - Gündem

İran Cumhurbaşkanı ABD’ye Türkçe şiirle yanıt verdi

12:39 - Gündem

İzmir'de 'yoksulluk' intiharı: 'Mecburen kafama sıkmaya karar verdim'

12:38 - Gündem

“Harem-Selamlık” gezi

12:09 - Gündem

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da öğretmenleri taşıyan servis kara saplandı

13:09 - Gündem

İran Cumhurbaşkanı ABD’ye Türkçe şiirle yanıt verdi

12:39 - Gündem

“Harem-Selamlık” gezi

12:09 - Gündem

MİT'ten nokta operasyonu: Zehra Sebat ve Serhat Erdoğan etkisiz hale getirildi!

11:09 - Gündem

Devlet okullarında ayet ve hadislerle ‘Dürüstlük Manavı’ projesi

10:19 - Eğitim