?>

'Öğretmen öğrencisini yumrukladı' iddiası

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde sosyal bilgiler öğretmeni E.B.’nin öğrencisi B.Ş’yi (12) darbettiği iddia edildi. B.Ş.’nin ailesinin darp raporu alıp şikayetçi olduğu öğretmen E.B. hakkında ‘Kasten yaralama’ suçundan işlem başlatıldı.

Asayiş - 2 ay önce

Dumlupınar Ortaokulu’nda sosyal bilgiler öğretmeni olan E.B., iddiaya göre derste E.B.’yi tahtaya çıkarıp yumrukladı. Akşam eve gittiğinde yaşadıklarını ailesine anlatan B.Ş., ailesi ile birlikte Mudurnu Devlet Hastanesi'nden darp raporu aldıktan sonra Mudurnu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek öğretmenden şikayetçi oldu.

Hakkında ‘Kasten yaralama’ suçundan işlem başlatılan öğretmen E.B. ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

‘GEL LAN BURAYA DEYİP TAHTAYA ÇAĞIRDI’

Polis merkezinde ifade veren B.Ş., öğretmeninin kendisini yumruklayarak dövdüğünü ifade ederek, “Sosyal Bilgiler dersimizin öğretmeni olan E.B, derse girdikten yaklaşık 10 dakika sonra sınıftaki çocuklar ses yapıyordu, ‘Konuşan erkekleri sınıftan atarım’ dedi. Ben de öğretmenimize ‘Kızlar konuşunca ne olacak öğretmenim’ dedim. Ben böyle deyince öğretmenim ‘Gel lan buraya’ dedi ve beni tahtaya çağırdı. Ben tahtaya çıkınca tahtanın önünde eliyle yumruk yaparak kafama iki kere vurdu. Ben yüzümü korumak için kolumu kaldırdığımda ise bu sefer yumruk ile sol kaburgamın altına bir kere daha vurdu. Kafama, koluma ve kaburgamın altına yumrukla vurduktan sonra eliyle benim boğazımdan tuttu, beni tahtaya doğru ittirdi. Okul tişörtümün yakasından tuttu ve beni sırama doğru fırlattı. Beni fırlatırken ‘Geç otur yerine, sesini duymayacağım’ dedi” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Voleybolda KFC Kadınlar 1. Ligi yarı final etabı Alanya'da başladı

2025-03-04 00:00 - Spor

Edip Akbayram hayatını kaybetti!

2025-03-02 20:08 - Gündem

AXA Sigorta Kupa Voley Dörtlü Final programı belli oldu

2025-03-04 00:00 - Spor

Hakkında gözaltı kararı verilen Dilan Polat: 'Yaşamak istemiyorum'

2025-03-02 02:39 - Gündem

Son dakika deprem... Marmara Denizi'nde deprem! Çevre illerden de hissedildi...

2025-02-27 01:39 - Gündem

Devlet Bahçeli'den İmralı çağrısı açıklaması

2025-03-01 23:08 - Siyaset

Gaziantep Bilim Merkezi Türkiye’nin dört bir yanından öğrenci ağırladı

2025-03-04 00:00 - Yerel

MHP'den Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu hakkında yeni açıklama

2025-02-27 18:10 - Gündem

Memur ve emeklinin zam farkı belli oldu: İşte 2 aylık enflasyon hesabı...

2025-03-03 11:08 - Ekonomi

Nagehan Alçı iddiası: Bahçeli, Demirtaş'ı telefonla aradı

2025-03-02 17:39 - Gündem

İlgili Haberler

Kayıp olarak aranan 93 yaşındaki kadın ölü bulundu

00:00 - Asayiş

Osmaniye'de 'sahte çekle' dolandırıcılık: 5 tutuklama

00:09 - Asayiş

21 yıl hapis cezasıyla aranıyordu: Burdur'da yakalandı

00:09 - Asayiş

Halı sahada fenalaşan astsubay hayatını kaybetti!

00:08 - Asayiş

FETÖ'nün 'sınav usulsüzlüğü' soruşturmasında 11 gözaltı kararı!

00:08 - Asayiş

Günün Manşetleri

Özgür Özel İsmail Saymaz'ı ziyaret etti

20:38 - Gündem

İmamoğlu'ndan Başakşehir mitingi çağrısı

18:55 - Siyaset

DEM Partili Hatimoğulları 'Abdullah Bahçeli' dedi, gündem oldu!

18:01 - Siyaset

CHP'li Öztunç'tan 'jammer' tepkisi: İmamoğlu’na yasak ama Bilal Erdoğan’a...

14:09 - Gündem

Özcelep'in 'İSKİ'ye baskın' görüntüleri ortaya çıktı: Kan akacak...

12:38 - Gündem