?>

Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı açıklaması! 'Kazanmak için sahada olacağız'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Gaziantep FK karşısında ilk yarıda iyi bir oyun sergilediklerini söyledi. Süper Lig'de hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisi için Okan Buruk, Genel olarak oynadığımız oyundan memnunum. Fenerbahçe maçını kazanmak için sahada olacağız. d

Gündem - 8 ay önce

Trendyol Süper Lig'de 3. haftanın erteleme maçında Galatasaray sahasında Gaziantep FK karşısında 3 golle kazandı. Sarı-kırmızılılar sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı ve ligde 5'te 5 yaptı.

Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün ve Michy Batshuayi kaydetti.

Karşılaşmanın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk 90 dakikayı değerlendirdi.

"ÜRETKENLİK ANLAMINDA BİR ÖNCEKİ MAÇIN ÜSTÜNDEYDİK"

Galibiyet için Okan Buruk, "Kazanıp hem liderliği ele geçirmek hem de oyunumuzu devam ettirmek istiyorduk. Maçın ilk yarısı bir önceki maçın benzeri oldu. Bence üretkenlik anlamında bir önceki maçın üstündeydik. İkinci yarıda tempomuz biraz düştü. İlk yarının biraz altında kaldık. Hücum anlamında çok fazla seçeneğimiz yoktu bugün. Bizim asıl kadromuzdan oyuna sokabileceğimiz oyuncu sayısı azdı. Genel olarak oynadığımız oyundan memnunum. Fenerbahçe maçı öncesi çok kritikti bu maç. Haftaya kazanmak için sahada olacağız." dedi.

"ÜZERİNDEKİ YÜKÜ ATTI"

Maçta Galatasaray adına gol atan isimlerden Yunus Akgün ve Barış Alper Yılmaz'ın performansıyla ilgili Okan Buruk, "Yunus'un özellikle maç oynaması gerekiyor. Bundan önceki süreçte daha az süre verdik Yunus'a. Geçen maçtaki performansını çok beğendim. Bugünkü golüyle üzerindeki yükü attı. Barış'ın da attığı gol moral oldu. Yunus ve Barış'ın performansından memnundum. İlk yarıdaki performansımız daha iyiydi. Yunus'a inanıyoruz bu golden sonra formunu yukarıya taşıyacak." değerlendirmesinde bulundu.

"KAZANMAK İÇİN OYNAYACAĞIZ"

Okan Buruk, hafta sonu Süper Lig'de oynanacak Fenerbahçe derbisi için şunları söyledi, "Derbi heyecanını fikstür çekildiğinde yaşamaya başlıyorsunuz. Hepimizin isteği kavgasız ve dövüşsüz, futbolun kalitesinin yüksek olduğu, futbolun konuşulduğu, hakemin performansının konuşulmadığı bir derbi olsun. Kazanmak için gideceğiz. Rakibimizin de aynı istek ve tutkuyla sahada olacağını biliyoruz. Sakin kalmalıyız ve oyunumuza odaklanacağız. Kazanmak istiyoruz, kazanmak için oynayacağız."

Haftanın Öne Çıkanları

Devlet Bahçeli’nin öldüğü iddiası: MHP’den açıklama!

2024-09-12 23:08 - Gündem

Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran'la ilgili 'kan' iddiası: 'Devlet istiyor

2024-09-13 17:08 - Gündem

Kiev Büyükelçisi Levent Bilgen'in kızı kim?

2024-09-12 08:09 - Gündem

Anne dahil 3 kişi tutuklandı... 2 yaşındaki bebek cinsel istismara maruz kalmış!

2024-09-12 01:39 - Asayiş

Narin'in annesi Yüksel Güran'ın adliyedeki kelepçeli fotoğrafı ortaya çıktı

2024-09-15 18:38 - Gündem

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın tasarımı sızdırıldı

2024-09-16 04:09 - Teknoloji

Başkan Kılınç'dan Bakan Ersoy'un sözlerine sert tepki

2024-09-17 07:56 - Gündem

Trabzonspor'un efsane başkanı Mustafa Şamil Ekinci hayatını kaybetti

2024-09-17 00:39 - Gündem

Narin'in ağabeyi Baran Güran, Diyarbakır Barosu’na başvurdu

2024-09-16 19:20 - Asayiş

Narin Güran cinayetinde 8 kişi tutuklandı!

2024-09-13 07:10 - Gündem

İlgili Haberler

Cumartesi Anneleri'nden 'süreç' açıklaması!

13:39 - Gündem

Pertek'in eski Belediye Başkanı Ruhan Alan gözaltına alındı

09:08 - Gündem

İsveçli gazeteci Joakim Medin tahliye edildi

14:09 - Gündem

Cumhurbaşkanı'na asker ihraç etme yetkisi AKP'nin torba yasasında!

18:55 - Gündem

Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluğuna devam kararı

18:19 - Gündem

Günün Manşetleri

Cumartesi Anneleri'nden 'süreç' açıklaması!

13:39 - Gündem

Küresel piyasalar makroekonomik verileri bekliyor

13:09 - Ekonomi

Kentsel dönüşümde bina tamamlama sigortası

12:39 - Ekonomi

YÖK duyurdu: Türkiye-Suriye Üniversitesi kurulacak

01:08 - Eğitim

Suriye'nin 15,5 milyon dolarlık borcu ödendi

21:39 - Dünya