?>

Özdağ'dan "En kötü işim" dediği Akşener'e teklif

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşecek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i uyardı, yerel seçimde ittifak çağrısı yaptı.

Siyaset - 1 yıl önce

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşecek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i uyardı, yerel seçimde ittifak çağrısı yaptı.

Özdağ, "AK Parti ve CHP merkezli siyaset yapılanmasını Cumhuriyetimizin kurucu değerlerine sarsılmaz bir inanç temelinde kurulacak Zafer Partisi-İYİ Parti ittifakı etrafında oluşacak büyük bir vatansever, Atatürkçü, Türk milliyetçisi seçmen gücünün yaratacağı sinerji ile dağıtarak mevcut ikili kutuplaşmayı kıralım. Zafer-İYİ ittifakı etrafında birçok parti, grup ve etkin siyasetçi bir araya gelecektir" dedi.

"Hayatımda yaptığım en kötü iş Meral Akşener'le parti kurmak oldu" demişti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 19 Kasım'da İzmir'deki Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Atatürk Çizgisinde Türk Milliyetçiliği" konulu konferansta yaptığı konuşmada, AKP'nin yanı sıra CHP ve İYİ Parti'nin de politikalarını eleştirmiş, "Hayatımda yaptığım en kötü iş Meral Akşener'le parti kurmak oldu. AK Parti'den milletvekili olamayan AK Partililerin milletvekili olduğu yer İYİ Parti. Sonra geri dönüyorlar zaten. Önümüzde bir seçim var. Bu seçimde Atatürk çizgisinde Türk milliyetçilerinin görevi, bu iktidarı değiştirmek için önce bu muhalefeti değiştirmek. Bu muhalefeti değiştirmeden, bu iktidar gidemez" demişti.

İYİ Parti'den Ümit Özdağ'ın 'ittifak' teklifine yanıt

İYİ Partili İbrahim Özkan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın yerel seçimler için 'ittifak' çağrısına yanıt verdi. Zafer Partisi'nin CHP ile yaptığı 'gizli protokolü' hatırlatan Özkan, "Nereden baksan tutarsızlık" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın yerel seçimler için 'ittifak' çağrısına yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Özkan, "Önce CHP ile gizli protokol yap! Sonra bunlar kötüdür diye İYİ Parti'ye ittifak teklif et.. Nerden baksan tutarsızlık…" ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Oğuzeli Belediyesi'nden Öğretmenler Günü kutlaması

2023-11-24 19:21 - Yerel

Ahmet Bozgeyik'ten miting gibi adaylık açıklaması...

2023-11-25 17:06 - Siyaset

Fatih Terim'in Seçil Erzan'a yazdığı not ortaya çıktı!

2023-11-28 09:14 - Magazin

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı tutuklandı!

2023-11-27 14:40 - Asayiş

Akşener'in Özel kalemi Esma Bekar'dan Ümit Dikbayır'a yanıt

2023-11-24 10:08 - Siyaset

İmamoğlu ve Akşener arasında aylar sonra gelen görüşme

2023-11-24 13:26 - Siyaset

Terim'in adı, Seçil Erzan'ın evindeki belgelerden çıktı!

2023-11-25 09:53 - Magazin

Ahmet Bozgeyik'ten parti üyeleri ve muhtarlara mektup

2023-11-27 20:01 - Siyaset

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı gözaltına alındı!

2023-11-24 17:01 - Gündem

Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine 5 ayrı suçtan soruşturma!

2023-11-30 15:49 - Magazin

İlgili Haberler

AKP'li Mehmet Metiner, Bahçeli'yle konuşmuş: 'Sesinden belliydi'

01:09 - Siyaset

Önseçim adaylığına ilk tepki Suat Kılıç'tan: 'Ekrem İmamoğlu belediye başkanlığını bırakma

22:39 - Siyaset

Öztürkmen: Eğitimin geleceğini gerici dernekler belirleyemez!

18:26 - Siyaset

CHP’li Meriç, SGK’nın raporlu ilaç kısıtlamasını meclise taşıdı

18:23 - Siyaset

Yavuz Ağıralioğlu Gaziantep’e geliyor

18:15 - Siyaset

Günün Manşetleri

AKP'li Mehmet Metiner, Bahçeli'yle konuşmuş: 'Sesinden belliydi'

01:09 - Siyaset

Adana'da panik dolu anlar... Polis memuru balkondan ateş açtı: 'Polis çağırın' diye b

21:39 - Gündem

İstanbul Barosu Olağanüstü Genel Kurula gidecek

19:09 - Gündem

Bakan Bayraktar'dan fiyat artışı açıklaması, tarih verdi!

18:39 - Gündem

Öztürkmen: Eğitimin geleceğini gerici dernekler belirleyemez!

18:26 - Siyaset