?>

Özel: Milletin adayını hapse atmak neymiş iktidar anlayacak!

Boykot listesinin yayımlandığı ikinci sitenin de mahkeme kararıyla engellenmesinin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, üçüncü siteyi duyurdu.

Siyaset - 2 ay önce

Boykot listesinin yayımlandığı ikinci sitenin de mahkeme kararıyla engellenmesinin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, üçüncü siteyi duyurdu. "Şimdi https://boykotyap.org sitesiyle yayındayız" diyen Özel, "Milletle inatlaşmak neymiş, milletin Cumhurbaşkanı adayını hapse atmak neymiş bu iktidar anlayacak" ifadelerini kullanarak boykotun süreceği mesajını verdi.

Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasıyla başlayan ve tutuklanmasıyla devam eden süreçte yaşananların "merkez medya"da tarafsız şekilde ele alınmaması ve yüzlerce gencin tutuklanması üzerine başlatılan boykot kapsamında kurulan ikinci site de mahkeme kararıyla engellenmesinin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yeni siteyi duyurdu.

Özel, "Daha önce https://boykotyap.com ve https://boykotyap.net sitelerimize hukuksuz kararlarla erişim engeli getirdiler. Şimdi https://boykotyap.org sitesiyle yayındayız" dedi.

Özel'in boykota yönelik engelleme çabalarına ilişkin açıklaması şöyle:

"Bugün bir avuç cuntacıya karşı milletin gücünü göstermek için gençlerin çağrısına uyarak bir günlük tüketim boykotu gerçekleştirdik.

Boykota destek vererek hem çok önemli sonuçlar alan hem de bu demokratik eylemi dünyaya duyuran gençlerimize, esnaflarımıza ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Karşımızdaki cunta ittifakının panik içinde ne hale düştüğünü hep beraber gördük. Yıllardır sokağa çıkamayanlar telaşla sokağa çıkıp yoksul milletin halini görmek zorunda kaldılar.

Boykot demokratik haktır, Ramazan gününde kul hakkı yiyenlerin yaptığı zulümleri görmeyen, hatta bu zulme destek olanlara karşı boykot sürecek.

Daha önce https://boykotyap.com ve https://boykotyap.net sitelerimize hukuksuz kararlarla erişim engeli getirdiler.

Şimdi https://boykotyap.org sitesiyle yayındayız.

Herkesi bu listedeki markaları boykot etmeye davet ediyorum. Sosyal medyada farklı listeler dolaşsa da gerçek listemiz budur.

Milletle inatlaşmak neymiş, milletin Cumhurbaşkanı adayını hapse atmak neymiş bu iktidar anlayacak.

“Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracak.”

Haftanın Öne Çıkanları

Son dakika... Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut hayatını kaybetti

2025-03-28 11:38 - Gündem

Ali Erbaş'ın 'boykot' çağrısı çıktı: 'Bir Müslüman boykota uymuyorsa, imanını sorgulasın'

2025-04-02 09:37 - Gündem

Volkan Konak'ı hedef almıştı: Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu hakkında suç duyurusu

2025-04-02 19:09 - Gündem

İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı!

2025-03-28 07:39 - Gündem

Erdoğan: Sayın Özel'e bir kez daha kendini toparlamasını tavsiye ediyorum

2025-03-28 22:00 - Siyaset

AKP'li Şamil Tayyar'dan dikkat çeken 'boykot' çıkışı

2025-04-02 19:39 - Siyaset

Ali Mahir Başarır: CHP'nin seçim arabası kaçırıldı!

2025-03-27 20:36 - Gündem

Muharrem İnce'den TRT'ye çok sert 'Aybüke Pusat' tepkisi: 'Osman Öcalan’a a

2025-04-02 20:08 - Siyaset

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan sabaha karşı 'boykot' açıklaması

2025-04-02 09:41 - Gündem

Yandaş Cem Küçük Kıvanç Tatlıtuğ'u hedef aldı: 'Hükümet medyasında iş yapma o zaman'

2025-04-01 20:08 - Gündem

İlgili Haberler

Özgür Özel adres verdi, çağrı yaptı: 'Kimse unutulur diye hesap yapmasın'

23:09 - Siyaset

Ahmet Davutoğlu da Bahçeli'ye teşekkür etti

23:08 - Siyaset

TKP'den 12. yılında Gezi anması: 'Bu halk size diz çökmez boyun eğmez'

09:38 - Siyaset

İmamoğlu'ndan Antalya çağrısı: 'Sanıyorlar ki vazgeçeriz...'

22:09 - Siyaset

DEM Parti ve AKP arasında çatlak: 'Çağrılara kulak tıkandı'

22:08 - Siyaset

Günün Manşetleri

Putin'in sağ kolu Aleksandr Dugin'nden 'İmamoğlu' yorumu: 'Halk Erdoğan ile

01:39 - Gündem

Bakan Tekin'den yaz tatili açıklaması

23:38 - Eğitim

Ahmet Davutoğlu da Bahçeli'ye teşekkür etti

23:08 - Siyaset

DEM Parti ve AKP arasında çatlak: 'Çağrılara kulak tıkandı'

22:08 - Siyaset

İktidara yakın medya servis etmişti: Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde 'kasa' yalanı!

21:39 - Gündem