?>

Özkoç: Tehditler, yumruklar bizi yıldıramaz...

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un Meclis'teki kavga esnasında aldıgı darbelerle kafasında şişlik oluştuğu ve yüzünde kızarıklıklar olduğu görüldü.

Gündem - 5 yıl önce

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un Meclis'teki kavga esnasında aldıgı darbelerle kafasında şişlik oluştuğu ve yüzünde kızarıklıklar olduğu görüldü. Özkoç, saldırının ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ben bir kişinin değil, milyonların sesiyim... Tehditler, yumruklar bizi yıldıramaz... Biz adalete susamış, demokrasiye inancı tam, Türkleriz... Biz lekesizleriz. Ve mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz!" dedi.

TBMM’deki ateşli grup konuşmalarından sonra akşam saatlerinde yaşanan kavgada CHP’li Engin Özkoç’un kafasında ve yüzünde çeşitli yaralar meydana geldiği görüldü.

Fotoğraf: Sözcü – Zekeriya Albayrak

ÖZKOÇ ERDOĞAN’IN SÖZLERİNE YANIT VERMİŞTİ

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik “Kılıçdaroğlu Esed’in Suriye’de İsrail’in Filistin’de hayata geçirmeye çalıştığı insansızlaştırma politikasına destek veren bir yerde durmakta. Türkiye’nin buradaki mücadelesini sürekli fitne ile yalanla lekelemeye çalışan her kim olursa olsun haysiyetsizdir onursuzdur şerefsizdir alçaktır haindir” ifadelerinden sonra, Erdoğan’a yanıt CHP’li Özkoç’tan gelmişti.

Özkoç, Erdoğan için “Bizim şehitlerimize, ‘kelle' diyen bir kişinin sıfatlarını sayıyorum ben size; Şehide kelle diyen kişi haysiyetsizdir, şehide kelle diyen kişi Türkiye Cumhuriyeti'nde şerefsizdir, şehide kelle diyen kişi onursuzdur, şehide kelle diyen vatan hainidir” demişti.

Bu söz düellosunun ardından Özkoç, TBMM’deki genel oturum sırasında konuşurken bazı AKP’liler kürsüye yönelerek Özkoç’a saldırmaya çalışmıştı. Araya giren diğer vekillerin de kavgayı bastıramaması üzerine yumruklar konuşmuş ve oturuma ara verilmişti.

Fotoğraf: Sözcü – Zekeriya Albayrak

Yumruklu kavganın ardından çekilen fotoğraflarda Özkoç’un yüzünde kanama ve başında kızarıklık görüldü.

AA’YA SİTEM ETTİ

Özkoç, Twitter’dan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Milletin vergileriyle beslenen Anadolu Ajansı (@anadoluajansi) saatlerdir TBMM'de yaptığım basın açıklaması haberini yayınlamıyor. Ancak AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Başkanımıza hakaretlerini yayınlıyor. Halkın haber alma özgürlüğü engellenemez!

 !#**h20584**#! 

 !#**h20583**#! 

GAZİKENT27 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLUN TAKİP EDİN

https://www.youtube.com/channel/UCUS10fdomKzRNgFg3wqtEMg?view_as=subscriber

Haftanın Öne Çıkanları

Reyhanlı'da ambulans yoğunluğu

2020-02-27 23:04 - Asayiş

CHP’li Özkoç hakkında jet hızıyla soruşturma!

2020-03-04 17:51 - Gündem

İşte kahraman şehitlerimizin isimleri

2020-02-28 21:11 - Gündem

Erdoğan’ın açıklamasına çok sert tepki

2020-02-29 13:33 - Gündem

İnce’den Erdoğan’a: Çıkmış kürsüye gülüyor

2020-02-29 16:52 - Gündem

Özkoç: Tehditler, yumruklar bizi yıldıramaz...

2020-03-04 20:49 - Gündem

Şehidin paylaşımı yürekleri yaktı!

2020-02-28 20:55 - Gündem

Bayan Saat Modelleri

2020-02-27 14:12 - Teknoloji

S-400’ler ne oldu? Hangarlarda mı bekleyecek?

2020-03-01 22:38 - Gündem

Erdoğan'ın şehit açıklamasında gülüşmeler

2020-02-29 14:45 - Gündem

İlgili Haberler

CHP’li Uzgel, ‘İstikrarsız Suriye, Türkiye’nin aleyhine’ dedi: ‘Kitlesel cezalandırma’

04:39 - Gündem

Okan Buruk Galatasaray'da dalya dedi!

03:39 - Gündem

Yunus Akgün: 'Büyük takım reaksiyonu verdik'

03:38 - Gündem

Davinson Sanchez: 'Ülkenin en büyük takımıyız'

03:09 - Gündem

Metin Öztürk'ten galibiyet açıklaması: 'Puan farkı 7'ye çıktı'

03:08 - Gündem

Günün Manşetleri

‘2025 yılı zor geçecek ama bilanço yatırım yap diyor’

04:38 - Ekonomi

Yeni bir baskı modeli sinyali: ‘Hesapları bırak millete gidelim’

04:08 - Siyaset

Ekrem İmamoğlu 'Şimdi öğrendim' diyerek duyurdu

23:39 - Siyaset

ABD'den Suriye açıklaması: 'Etnik azınlıkların yanındayız'

23:08 - Gündem

AKP'li belediye başkanı ölümden döndü: Eşi ve kızıyla hastaneye kaldırıldı

21:38 - Asayiş