?>

Özkoç ve Özgür Özel'e soruşturma!..

CHP Grup Başkanvekilleri Özgür Özel ve Engin Özkoç hakkında soruşturma başlatıldı.

Gündem - 5 yıl önce

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un suç duyurusunda bulunduğu CHP Grup Başkanvekilleri Özgür Özel ve Engin Özkoç hakkında soruşturma başlatıldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’ta kiraladığı evinin bahçesinde izinsiz olarak yaptırdığı yol, şömine ve çardak gibi yapılar İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yıkılmıştı. Altun’un Vakıflar’a ait araziyi aylık 258 liraya kiraladığı ortaya çıkmıştı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, ‘kaçak arsasının’ belgesini göstererek, “Bütün ihalelerde saatler yazıldığı halde Altun’un kendi bahçesine kattığı devlete ait arazinin saati belli değil. Niye başkası girmesin diye, niye o alanı o kullansın diye” demişti.

ALTUN’UN ŞİKAYETİ ÜZERİNE SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Altun’un şikayeti üzerine, CHP Grup Başkanvekilleri Özgür Özel ve Engin Özkoç hakkında soruşturma başlattı.

Fahrettin Altun’un, avukatı Sezgin Tunç aracılığıyla yaptığı suç duyurusunda, hukuka uygun olarak gerçekleştirilen bir kiralama sürecinin Özgür Özel ve Engin Özkoç tarafından siyasi ve rövanşist amaçlarla çarpıtıldığı ve gerçek dışı iddialarla müvekkilin onur, şeref ve saygınlığını rencide eden isnatlarda bulunulduğu öne sürüldü.

‘ALENİ HAKARET VE İFTİRA’ DENİLDİ

Suç duyurusunda, aleni hakaret ve iftiralar nedeniyle Fahrettin Altun’un kişilik haklarının ihlal edildiği, bu ihlaller nedeniyle durumun tahammül edilemez boyutlara ulaştığı belirtilerek, “Bu nedenle kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret, iftira ve resen tespit edilecek diğer suçlardan dolayı şüphelinin cezalandırılmasını talep etme zarureti hâsıl olmuştur.” ifadelerine yer verildi.

Fahrettin Altun, evinin fotoğraflanmasıyla ilgili CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında da suç duyurusunda bulunmuştu. Kaftancıoğlu, soruşturma kapsamında ifade vermişti.

 !#**h22015**#! 

GAZİKENT27 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLUN TAKİP EDİN

https://www.youtube.com/channel/UCUS10fdomKzRNgFg3wqtEMg?view_as=subscriber

Haftanın Öne Çıkanları

Sanatçılardan çağrı: İbrahim Gökçek yaşamalı

2020-05-03 19:07 - Gündem

Üç fidanın savunmaları ve son sözleri...

2020-05-05 21:52 - Gündem

CHP’ye açık tehdit: Önce sizi öldürürüm

2020-05-03 17:40 - Gündem

İmamoğlu'nu tehdit eden zanlıya tahliye

2020-05-07 14:43 - Gündem

Deniz Gezmiş'in ilk kez ortaya çıkan fotoğrafları

2020-05-06 16:00 - Gündem

İŞKUR önünde ağlayan babaya Yavaş el uzattı

2020-05-05 10:57 - Gündem

Mansur Yavaş, Erdoğan'ı geride bıraktı

2020-05-06 16:27 - Siyaset

'Türkiye'nin son kaynakları tüketiliyor'

2020-05-07 10:20 - Siyaset

AKP’li isim iğrenç paylaşımını böyle savundu!

2020-05-02 12:55 - Gündem

Atatürk düşmanı mahkemede çark etti!

2020-05-06 16:17 - Gündem

İlgili Haberler

İmamoğlu ile ilgili dikkat çeken anket: Tutuklanmasını haklı buluyor musunuz?

15:08 - Gündem

İstanbul depremi sonrası GSM operatörleri sınıfta kaldı: Savaştaki Ukrayna'da fiyatlar daha düş

14:38 - Gündem

Seçil Erzan davasında Fatih Terim'in şoförünün ifadesi ortaya çıktı

14:09 - Gündem

Bakan Kurum açıkladı: İstanbul'daki depremde kaç bina hasar aldı?

14:08 - Gündem

Gazeteci İsmail Saymaz ilk paylaşım: Yeniden merhaba

13:09 - Gündem

Günün Manşetleri

İmamoğlu ile ilgili dikkat çeken anket: Tutuklanmasını haklı buluyor musunuz?

15:08 - Gündem

İstanbul depremi sonrası GSM operatörleri sınıfta kaldı: Savaştaki Ukrayna'da fiyatlar daha düş

14:38 - Gündem

Seçil Erzan davasında Fatih Terim'in şoförünün ifadesi ortaya çıktı

14:09 - Gündem

Bakan Kurum açıkladı: İstanbul'daki depremde kaç bina hasar aldı?

14:08 - Gündem

Gazeteci İsmail Saymaz ilk paylaşım: Yeniden merhaba

13:09 - Gündem