?>

Sağlık Müdürü Dr. Beytullah Şahin’den 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Beytullah Şahin, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, sağlık çalışanlarının fedakâr çalışmalarına vurgu yaptı ve Gaziantep’teki sağlık hizmetlerine dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

Sağlık - 18 saat önce

Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Beytullah Şahin, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, sağlık çalışanlarının fedakâr çalışmalarına vurgu yaptı ve Gaziantep’teki sağlık hizmetlerine dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

Dr. Şahin, mesajında sağlık çalışanlarının insan hayatını koruma ve iyileştirme yolundaki özverili çalışmalarına dikkat çekerek, "Sağlık, insan hayatının en temel değerlerinden biridir ve bu kutsal görevi yerine getiren hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız, büyük bir fedakârlık ve azimle görev yapmaktadır. Gece gündüz demeden, insan sevgisiyle yürütülen bu hizmetler, toplumumuz için paha biçilemez bir değere sahiptir. Bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Gaziantep’te Sağlık Hizmetleri Güçleniyor

İl Sağlık Müdürü Dr. Şahin, Gaziantep'teki sağlık yatırımlarına da değinerek, kentte sağlık hizmetlerinin her geçen gün daha da geliştiğini belirtti. Şahin, özellikle Gaziantep Şehir Hastanesi’nin modern altyapısıyla sunduğu kaliteli hizmetlerin, bölgedeki sağlık standartlarını yükselttiğini vurguladı. Ayrıca, inşası tamamlanan 400 yataklı yeni Nizip İlçe Devlet Hastanesi ve 300 yataklı Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ek binasının bölge halkına kapsamlı sağlık hizmetleri sunacağını ifade etti.

Öte yandan, Gaziantep’te sağlık hizmetlerini güçlendirmek adına hayata geçirilen sosyal projelere de değinen Dr. Şahin, "Aile sağlığı merkezlerinden yoğun bakım ünitelerine, anne ve bebek sağlığını destekleyen projelerden kadın hakları farkındalık eğitimlerine kadar birçok alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Mesajının sonunda tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eden Dr. Şahin, "İnsan hayatını her şeyin üstünde tutarak görev yapan tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, sağlık, huzur ve başarılarla dolu bir meslek hayatı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Tekirdağ'da ucuz et ve kıyma izdihamı!

2025-03-07 19:21 - Gündem

Mehmet Sevigen'in 'Kılıçdaroğlu' ve 'kurultay' iddiası

2025-03-12 14:00 - Siyaset

Dikkat çeken anket: AKP’ye şok düşüş, ‘üçüncü parti’ de değişti!

2025-03-09 20:09 - Siyaset

'Kayda Geçsin' ekibi Halk TV'den ayrıldı!

2025-03-12 11:02 - Gündem

Elindeki konuşma kâğıdını yırttı: 'AK Parti'den CHP'ye geçtim, kim benim yanımdaysa ben onun yanındayım'

2025-03-08 19:00 - Siyaset

CHP'li Kadıköy Belediye Meclis Başkanı Ahmet Kurtuluş'a soruşturma

2025-03-08 22:38 - Siyaset

Özgür Özel'den 'Suriye' çağrısı: Katliam endişesi büyük kaygı yaratıyor!

2025-03-08 00:09 - Siyaset

Ekrem İmamoğlu’na Erzincan’da da salon verilmedi!

2025-03-12 18:30 - Gündem

'Kent Lokantası' soruşturmasına Vedat Milor'dan ilk açıklama

2025-03-09 18:39 - Gündem

Survivor'da eleme adayı kim oldu? 7 Mart'ta kim kazandı?

2025-03-08 00:00 - Magazin

İlgili Haberler

Rektör Demir, Tıp Bayramı’nda öğrencilerle buluştu

00:00 - Sağlık

Hayrullah Kubba, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı

00:00 - Sağlık

Hekimler, iş bıraktı... Hekim Birliği Sendikası: Mücadelemizi sürdürmeye kararlıyız

16:08 - Sağlık

İstanbul'da kızamık alarmı: 'Hepsi aşısızdı'

15:08 - Sağlık

Güneşe uzun süre maruz kalmak cilt lekelerine neden olabilir

00:00 - Sağlık

Günün Manşetleri

Cezaevindeki Ümit Özdağ'ın son hali ortaya çıktı: Kilo vermesi dikkat çekti

17:39 - Gündem

Elazığ'da 73 yıllık dava, 5129 hak sahibinin lehine sonuçlandı

17:38 - Gündem

Suriye Kürt Ulusal Konseyi'nden anayasa bildirisine sert eleştiriler

16:39 - Dünya

Şinasi Yurtsever'in cenaze programı belli oldu

16:38 - Gündem

Hekimler, iş bıraktı... Hekim Birliği Sendikası: Mücadelemizi sürdürmeye kararlıyız

16:08 - Sağlık