?>

Sağlık Sen'den, Gaziantep Şehir Hastanesi açıklaması

Sağlık Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, Gaziantep Şehir Hastanesi hakkında basında çıkan eleştiriler hakkında açıklama yaptı.

Sağlık - 12 ay önce

Sağlık Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, Gaziantep Şehir Hastanesi hakkında basında çıkan eleştiriler hakkında açıklama yaptı.

Gaziantep'te hizmete giren 1875 Yataklı Gaziantep Şehir Hastanesi'ne yönelik son dönemlerde yapılan karalama kampanyalarına dair Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı'dan açıklama geldi.

Arayıcı, hastanenin hizmete girmesiyle ilgili yaşanan gecikme ve bu süreçteki zorluklara dikkat çekerek, bazı çevrelerin hastane ve sağlık çalışanlarını hedef gösterdiğini belirtti.

Arayıcı, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Son dönemde ısrarla ve kasıtlı bir şekilde gözlemlediğimiz üzere, 2013 yılında temeli atılan ancak 2018'de hizmete girmesi beklenen Gaziantep Şehir Hastanesi, zorlu şartlar altında ancak 2024 yılında hizmete açılabilmiştir. Ancak bu gecikmeye ses çıkarmayan bazı çevreler, şimdi sağlık çalışanlarını hedef göstermektedir.

Şehir Hastanemiz yaklaşık 7 ay önce, büyük zorluklarla faaliyete geçmiş, her bir sağlık çalışanı arkadaşımız üç kişinin yapacağı işi tek başına yürütmek zorunda kalmıştır. İdarecilerimiz ise evlerinin yolunu unutmuş ve mesai gözetmeksizin çalışmaktadırlar. Başhekimimizin önceki başarıları ve Adana Şehir Hastanesi'ndeki hizmetleri ortadadır.

Ancak maalesef, bu başarılar yerine eleştirilmekte, bu durum da şaşkınlıkla karşılanmaktadır. Bizler, sağlık çalışanlarımızın fedakarlıklarını takdir ediyor ve onlara destek olmaktan gurur duyuyoruz. Bu tür haberleri yayarak sağlık çalışanlarımızın motivasyonunu bozan çevrelerin amacını esefle karşılıyoruz. Gaziantep'imizin sağlığı için mücadele eden tüm arkadaşlarımızdan razıyız ve onların yanındayız."

Haftanın Öne Çıkanları

Şehitkamil'de 591 milyon liralık ihale kime gitti?

2024-05-05 07:01 - Gündem

Menzil şeyhinin oğlu lüks aracından indi, şemsiye tutturdu!

2024-04-30 08:59 - Gündem

Başkan Yılmaz'ın yönetim kadrosu belli oldu

2024-04-30 08:16 - Yerel

4 Mayıs Dünya Ankilozan Spondilit Farkındalık Günü

2024-05-04 10:21 - Sağlık

Kalkan: Büyükşehir 2 milyonluk ne danışacak?

2024-05-04 08:30 - Gündem

Diyanet'in 'özel yemek' listesi ortaya çıktı

2024-05-06 10:35 - Gündem

Ali Erbaş'ın bir makam aracı da Suudi Arabistan’dan çıktı

2024-05-03 11:56 - Gündem

İsmailağa Cemaati: Camiamız devlet tarafından akredite yapılmış bir yapıdır

2024-05-03 09:14 - Gündem

Başkan Yılmaz ifşa etti: Her ay 2,5 milyon TL zarar var!

2024-05-02 13:20 - Gündem

Gazeteci Barış Terkoğlu'na hapis cezası

2024-05-03 00:20 - Gündem

İlgili Haberler

Aort yırtılmasında erken tanı hayat kurtarıyor

00:00 - Sağlık

O ilde sağlık skandalı: Tam 220 kilosu imha edildi!

00:39 - Sağlık

Midenizdeki sessiz tehlike: Tümör habercisi olabilir!

20:00 - Sağlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan duyurdu: Bir SMA ilacı daha geri ödeme listesine alındı

00:09 - Sağlık

Uzman uyardı: 'Güneş ışınlarından her mevsim korunulmalı'

00:09 - Sağlık

Günün Manşetleri

Perde açılır opera ve bale başlar

04:38 - Gündem

MEB 23 Nisan’ı çocuklara hediye edenin Atatürk olduğunu unuttu

04:09 - Gündem

Sultangazi'de ormanda kayıp olan kişi için arama çalışması başlatıldı

02:38 - Gündem

Adana'da erkek dehşeti: 5 çocuk annesi eşini bıçaklayarak öldürdü!

02:08 - Gündem

Kütahya'da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

01:38 - Gündem