?>

Şahinbey Belediyesi iftara 5 kala ile vatandaşın yanında

Şahinbey Belediyesi iftara yetişemeyen vatandaşlar için “İftara 5 Kala” projesi ile Şahinbey İlçesi’nin yoğun olan kavşaklarında kumanya dağıtımını geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda sürdürüyor.

Yerel - 4 hafta önce

Şahinbey Belediyesi iftara yetişemeyen vatandaşlar için “İftara 5 Kala” projesi ile Şahinbey İlçesi’nin yoğun olan kavşaklarında kumanya dağıtımını geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda sürdürüyor.

Trafik akışının yoğun olduğu iftar saatlerinde yolda kalan sürücüler ve otobüsteki vatandaşlar, Şahinbey Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerinin dağıttıkları kumanyalarla oruçlarını açtı. Paylaşmanın ve birlikte olmanın simgesi olan Ramazan ayında trafik yoğunluğu nedeniyle iftara yetişemeyenlerin yanında Şahinbey Belediyesi vardı.

YOLDA KALAN SÜRÜCÜLERE İFTARİYELİK

Projeyi her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirdiklerini anımsatan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Projemiz ile işlerinden evlerine giden vatandaşlarımızın ve görev başında olan şoförlerimizin oruçlarını açmaları için kavşaklarda kumanya dağıtıyoruz. Projemizin ismi ‘İftara 5 kala’ ve trafikte, kırmızı ışıkta bekleyen vatandaşlarımıza iftariyelik veriyoruz. Vatandaşlarımız ezan okunduğunda yolda iftarlarını açabiliyorlar. Böylelikle evlerine gidene kadar oruçlarını dağıtılan iftariyeliklerle açmış oluyorlar. Bu uygulamayla vatandaşlarımızı memnun etmeye çalışıyoruz.” dedi.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDERİZ

Şahinbey Belediyesinin iftar saatinde kendilerine iftarlık dağıtmasından oldukça memnun olan sürücüler, “İftar vaktine yetişemedik. Ancak Şahinbey Belediyesi ekipleri bizlere Ramazan’ın bereketini ve birliğini bir kez daha gösterdiler. İftar vakti bizleri unutmayarak kumanyalar dağıttılar. Bu uygulamaya katkı sağlayan ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Ayrıca böyle bir uygulama yaptığı için Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyoruz” dediler.

Haftanın Öne Çıkanları

Erdoğan, 92 yaşındaki vatandaşa elini öptürdü!

2025-03-13 19:56 - Gündem

Tanju Özcan'dan sine-i millet çağrısı

2025-03-19 17:00 - Siyaset

Acı haber: Oyuncu Şinasi Yurtsever yaşamını yitirdi!

2025-03-13 19:13 - Magazin

Özgür Çelik’ten yurttaşlara çağrı: ‘Ekrem Başkanımızı savunmak için Maltepe'de buluşalım!’

2025-03-18 22:30 - Siyaset

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: Millet seni evine yollayacak!

2025-03-13 19:22 - Siyaset

Bahçeli'den 'kurucu önder' ve 'Öcalan' açıklaması: Kim ne derse desin

2025-03-16 18:39 - Siyaset

CHP’li Meriç: Şaibeli sınavlarla kadrolaşan FETÖ’nün diplomaları iptal edilmeli!

2025-03-18 09:15 - Siyaset

Ekrem İmamoğlu'nun şirketine el konuldu

2025-03-19 23:03 - Gündem

Uruguay ve Brezilya maçları öncesi... Arjantin'den flaş Lionel Messi kararı!

2025-03-17 00:00 - Spor

İmamoğlu ile birlikte yatay geçiş yapmışlardı: İşte geçiş yapanların tam listesi…

2025-03-18 22:25 - Gündem

İlgili Haberler

Şahinbey'den çiftçilere 48 milyon fide desteği

00:00 - Yerel

Yılmaz, projeleri yerinde inceledi

00:00 - Yerel

GAİB’de ticaret müşavirleriyle yoğun katılımlı buluşma

00:00 - Yerel

Büyükşehir'de encümen ve komisyon üyeleri belirlendi

00:00 - Yerel

Gaziantep’te 'Proje Pazarı ve Ideathon' tamamlandı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Opet çalışanı Atatürk'e küfretti: Şirketten açıklama geldi

20:39 - Gündem

Öztürkmen, Gaziantep’i de etkileyen zirai donu Meclis gündemine taşıdı

20:21 - Siyaset

İmamoğlu'nun diplomasını iptal eden dekana şok!

19:17 - Gündem

Özgür Özel'den 'genel tüketim boykotu' açıklaması

17:38 - Siyaset

Burcu Köksal: Erdoğan tekrar kazanırsa siyaseti bırakacağım!

16:08 - Siyaset