?>

Şahinbey'den işçilere yüzde 114 zam!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, geçen yıla göre işçi maaşlarına yüzde 114 zam yaparak evli ve 1 çocuklu işçi maaşlarını 30.000 TL’ye yükseltti.

Yerel - 1 yıl önce

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, geçen yıla göre işçi maaşlarına yüzde 114 zam yaparak evli ve 1 çocuklu işçi maaşlarını 30.000 TL’ye yükseltti.

Şahinbey Belediyesi ve HAK-İŞ sendikası tarafından imzalanan ek protokolle belediye personeli maaşlarına geçen yıla göre yüzde 114 zam yapılarak; evli ve 1 çocuklu işçi maaşlarını 30.000 TL 'ye yükseltti. Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen personel toplantısına Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yanı sıra AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki, Başkan Yardımcıları, kurum müdürleri ve personeller katıldı.

HER DÖNEM OYUMUZU ARTTIRDIK

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeni dönemde yeni projelerle vatandaşa hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek “Şahinbey Belediyesi olarak geniş bir aileyiz. Şu anda 2.115 çalışanımız var. 15 yıldır da görevimizin başındayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile ve partimizin de uygun görmesiyle yeniden aday gösterildik. İnşallah 31 Mart’ta da şu anki görülen anketlere göre halkımızın giderek artan bir teveccühü var. İlk dönem % 53’le, ikinci dönem % 55, üçüncü dönem de ise % 60.4 oyla Şahinbey Belediye Başkanlığına seçildik. Her dönem oyunu arttırarak ilerlemek herkese nasip olacak bir olay değil. İnşallah bu dönemde de oyumuzu daha da arttırarak, halkımıza hak ettiği hizmetleri hep birlikte sunacağız. Bu sadece benim çalışmamla olacak bir şey değil. Bu bir ekip çalışması ve bu çalışmaları hep birlikte yürütüyoruz. Yeni dönemde yeni projelerle vatandaşımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İŞÇİLERE % 114 ZAM

Başkan Mehmet Tahmazoğlu geçen yıla göre işçilere % 114 oranında zam yapıldığını belirterek, “Normal şartlarda Şahinbey Belediyesi olarak altıncı ayda sözleşme yenilememiz gerekiyordu. Geçtiğimiz yıl 2023 yılında en düşük işçi maaşımız 14.000 TL idi. Daha sonra yıl içerisinde Temmuz ayında tekrar bir artış yaptık. Normalde Ocak ayı itibari ile sendika ile yaptığımız sözleşme şartlarına göre zam yapsaydık işçi maaşlarının 25.000 TL olması gerekiyordu. Ancak çalışma arkadaşlarımızın durumunu daha da iyileştirelim diyerek; Haziran ayını beklemeden % 114 zam yaparak, Evli ve bir çocuklu işçilerimizin maaşını 30.000 TL’ye yükselttik. Böylece işçi kardeşlerimize % 114 oranında zam yapmış olduk. Altıncı ayda sendika ile yeniden bir sözleşme yapacağız. Duruma göre orada da yeni bir iyileştirme yaparız. İşçi kardeşlerimize helali hoş olsun. Güle güle harcasınlar” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Pamuk: 400 kişiyi dolandıran İbrahimli Yapı'nın arkasında kim var?

2024-03-04 15:05 - Gündem

Süleymancıların yurdunda 10 çocuğa taciz, istismar ve şiddet!

2024-03-06 14:33 - Asayiş

Tutuklanan AKP'li başkanın fotoğraf albümü şaşırtmadı!

2024-03-05 17:01 - Gündem

Kanal İstanbul bakanlığın planında yer aldı!

2024-03-06 11:25 - Gündem

Süleymancılara ait yurtta 10 çocuğu istismar!

2024-03-07 08:57 - Gündem

Hastaneye kaldırılan Berna Laçin ameliyat oldu!

2024-03-07 08:24 - Magazin

Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı

2024-03-06 12:19 - Gündem

Murat Kurum: 31 Mart’ta Gazze’deki mazlumlar sevinecek

2024-03-01 23:22 - Siyaset

AKP'li belediye başkanı fuhuş operasyonunda tutuklandı!

2024-03-05 16:32 - Asayiş

Diyanet'te bu kez 'kiralık araç' krizi çıktı iddiası...

2024-03-01 09:14 - Gündem

İlgili Haberler

Ak Parti Gaziantep’te coşkulu bayram buluşması

00:00 - Yerel

Fatma Şahin'den, “Uluslararası Sıfır Atık Günü” mesajı

00:00 - Yerel

Yılmaz, şehit aileleri ile bayramlaştı

00:00 - Yerel

Tahmazoğlu, Ramazan Bayramı’nı kutladı

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan Ramazan Bayramı mesajı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Son dakika depremi... Antalya'da deprem!

08:09 - Gündem

Volkan Konak sahnede hayatını kaybetti: Ayrıntılar ortaya çıktı...

08:08 - Gündem

CHP’li Bakan, eylemlere müdahale eden polislere ödeme yapılacağını söyledi: Şiddete ödül iddiası

04:38 - Gündem

Son Dakika... Sahnede fenalaşmıştı: Volkan Konak hayatını kaybetti

04:08 - Gündem

CHP lideri Özel'in, Silivri Cezaevi'ndeki ziyareti tamamlandı

02:09 - Siyaset