?>

Sally Tour, 19 ülkedeki şehir turlarıyla büyümeye devam ediyor

Sultanahmet’ten 19 ülkeye uzanan başarı öyküsüyle Sally Tour, tarihi dokusuyla büyüleyen şehirlerden modern yaşamın nabzının attığı metropollere kadar, her zevke hitap eden rotalarla seyahatleri keyifli bir deneyime dönüştürüyor. Yakın zamanda “Yılın En İyi Turizm Şirke

Gündem - 2 saat önce

Şehir turlarında müşteri memnuniyeti konusunda iddialı olan Sally Tour, 19 farklı ülkede varlığını sürdürüyor. Dubai merkezli Triponix Travel ile operasyonlarını ortak yürüten Sally Tour, 10 yıl içinde kendi kategorisinde en iyiler arasında yer almayı hedeflerken, seyahat deneyimlerini iyileştirmeye devam ediyor. Fiziki ofislerinin yanı sıra geliştirdikleri çok dilli bir booking yazılımıyla dünya şehirlerinden turları seyahatseverlere sunmaya hazırlanıyor. Yazılımcıların yoğun çalışmalarıyla hayata geçirilecek olan bu uygulama, iOS ve Android platformları üzerinden indirilebilecek ve otel rezervasyonu yapar gibi şehir turu rezervasyonu yapılmasını sağlayacak.

“DÜNYANIN EN İYİLERİ ARASINDA YER ALMAYI HEDEFLİYORUZ”

Dünyanın birçok ülkesinde şehir turları hizmeti veren bir turizm şirketi olduklarını vurgulayan Sally Tour Genel Müdürü Salih Oral, “İstanbul Sultanahmet’te başlayan yolculuğumuz şu anda 19 ülkeye ulaşmış durumda. Her geçen gün emin adımlarla büyümeye devam ediyoruz. İşimizi severek yapıyoruz ve karşılığında ‘Yılın En İyi Turizm Şirketi’ ödülüne layık görüldüğümüz için gurur duyuyoruz. Kendi kategorimizde dünyanın en iyileri arasında yer almayı hedefliyoruz ve önümüzdeki 10 yıl içinde bunu başaracağımıza inanıyorum. Müşteri memnuniyeti odaklı ilerlediğimiz bu yolda, hizmet vermeye başladığımız her şehir ve ülkeye bizzat gidip tecrübe ediyorum. Tüm detaylarıyla şehri analiz ettikten sonra programlarımızda gerekliyse revizyonlar yapıyoruz. İşimiz, insanların tüm yılın yorgunluğunu atarak farklı kültürleri tanıyacakları, dinlenecekleri ve keyifli vakit geçirecekleri bir hizmet sunmak” şeklinde konuştu.

Tatillerin, insanlar için kısıtlı zamanda bolca keyif almak istedikleri bir dönem olduğuna dikkat çeken Salih Oral, “Farklı şehirler, farklı kültürleri barındırıyor. Tur süresince misafirlerimizin rahatı, güvenliği ve konforu bize emanet. Bu yüzden tur düzenlediğimiz her şehri ve ülkeyi bizzat ziyaret ediyorum. Tur güzergahlarını, gerekli anlaşmaları, şehrin iyi ve kötü yanlarını birebir deneyimleyip inceliyorum. Tedarikçilerle çalışacaksak, bizzat turlarına katılarak en iyisini bulmaya çalışıyorum. Her şeyden emin olduktan sonra ekibimizi kuruyoruz. Tüm süreçleri en ince ayrıntısına kadar düşünmemiz ve kusursuza yakın bir hizmet sunmamız, başarı merdivenlerini hızla çıkmamızın en büyük sırrı diyebilirim” ifadelerini kullandı.

“MİSAFİRLERİMİZİN RAHATI VE KONFORU BİZE EMANET”

Sally Tour Genel Müdürü Salih Oral, sözlerini şöyle tamamladı: “Ege, Marmara, Avrupa, Balkanlar, Orta Avrupa, Yunanistan gibi yurt içi ve yurt dışı turların yanı sıra mavi yolculuk ve günübirlik şehir turlarıyla misafirlerimize unutulmaz deneyimler yaşatıyoruz. Türk vatandaşlarımıza, Dubai ofisimiz olan Triponix Dubai ile de hizmet veriyoruz. Dubai vize alımı konusunda misafirlerimize kolaylık sağlarken, düzenlediğimiz turlarla da her türlü konforları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Milyonlarca turisti ağırlayan Birleşik Arap Emirlikleri ve Dubai’de, misafirlerimiz helikopter turundan su aktivitelerine, yat turlarından çöl safarilerine ve festivallere kadar eğlence dolu bir tatil geçiriyor. Misafirlerimizin geri bildirimleri bizler için çok önemli, dolayısıyla tüm mesajları titizlikle kontrol ediyoruz. Nadiren de olsa, çalıştığımız tedarikçilerden kaynaklanan şikayetler alırsak anında müdahale ediyoruz. Olumsuz durumları telafi etmek adına, ücret iadesi veya hediye tur gibi yapıcı çözümler sunuyoruz. Hangi ülkede olursak olalım, Türk misafirperverliğini misafirlerimize göstermeye çalışıyoruz.”

Haftanın Öne Çıkanları

Müsavat Dervişioğlu, Bahçeli'ye kürsüden ip fırlattı!

2024-10-23 10:59 - Siyaset

‘Yenidoğan çetesi’ndeki başhekim AKP’den 2 kez aday olmuş

2024-10-20 19:38 - Gündem

Özgür Özel'den 'Yenidoğan' çağrısı: 'Ey Erdoğan senin de torunun var...'

2024-10-20 09:09 - Siyaset

FETÖ lideri Fethullah Gülen öldü!

2024-10-21 08:45 - Gündem

Eski hakeme canlı yayında şok: Papağanı kulüp marşını söyledi!

2024-10-22 00:08 - Spor

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2025 yılı bütçesi 130.1 milyar TL olarak belirlendi

2024-10-19 05:08 - Ekonomi

Şehit Polis Hüseyin Dalgılıç'ın babası Şaban Dalgılıç'tan Bahçeli hakkında suç duyurusu

2024-10-23 06:08 - Gündem

Ankara TUSAŞ'ta terör saldırısı! Şehit ve yaralılar var!

2024-10-23 16:19 - Gündem

Ölümden dönen Reha Muhtar aylar sonra ilk kez görüntülendi: 'Her şey elimden alındı'

2024-10-22 15:08 - Gündem

Irak, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısını kınadı

2024-10-24 00:09 - Dünya

İlgili Haberler

Tariş’ten Marmarabirlik’e ziyaret

16:09 - Gündem

Scholz'dan 'Ukrayna NATO'ya üye olamaz' çıkışı

16:08 - Gündem

TUSAŞ'a saldıran teröristlerin kahvaltı yaptığı işletmenin sahibi konuştu: 'Çok rahattılar

15:39 - Gündem

Kaçak alkol fabrikasına operasyon:14 gözaltı

15:38 - Gündem

Mardin'de feci kaza: Minibüs ile otomobil çarpıştı!

15:09 - Gündem

Günün Manşetleri

Scholz'dan 'Ukrayna NATO'ya üye olamaz' çıkışı

16:08 - Gündem

TUSAŞ'a saldıran teröristlerin kahvaltı yaptığı işletmenin sahibi konuştu: 'Çok rahattılar

15:39 - Gündem

Mardin'de feci kaza: Minibüs ile otomobil çarpıştı!

15:09 - Gündem

Antalya'da kaçak alkol fabrikasına operasyon!

14:39 - Gündem

Son Dakika... 'Yenidoğan Çetesi'ne ilişkin yeni gelişme: İddianame kabul edildi

14:08 - Gündem